QUOTE(Mil@na @ 2007 10 03, 12:17)
Aš tai galvoju, kad tai kugelis sutarkuotas per burokinę tarką
teisingai

ir kepamas keptuvėje, ant silpnos ugnies
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 03, 12:20)
bet tai rankos gali nukristi kol sutarkuosi tas bulves per tarkute
Nu tai, pagalvojus, visur taupant padirbėt reikia. Kad netaupytum, turbūt maximoj pietus nusipirktum, anei tarkuot, anei pjaustyt, anei maišyt

Nenukrenta tos rankos, nėr nuo ko

gi per burokinę, tai ne per mažąją. Va, mačiau, kai kurios mamkos ir cepelinams bulvių smulkiai susitarkuoja, va kur sunkus darbas

O čia daug nereikia: 5 - 6 bulbos ir kugelis gatavas

Svogūnų idedi, česnako, druskos. Morką, jei norisi. Galima spirgų vidun įmaišyt. Paruošimas daugiau 15 min. neužtrunka

Suverti keptuvėn su aliejum, paspaudi ir kepi uždengtą, už 15 - 20 min ketvirčiuoji, apverti ir vėl kepi. Valgai paskui su grietine ar kefyru. Man dar skaniau už tikrą