
Pusryciams buvo sumustiniai su suriu ir kiausiniais, pietums dar yra makaronu sriubos, taip pat like apkepo, nebent gal reiketu kiauliena korejietiskai pagaminti

Kviečiu pasisakyti ir aktyviai dalyvauti šioje temoje
Greitoji pagalba. Maisto likučių reanimavimas


QUOTE(SilRa @ 2007 10 06, 22:37)
kas tie melagiu cepelinai?
pusryciams kavute
, pietums nuo vakar buvo like visokiu produktu tai balta misraine dar isejo tik labai mazai, bet cia maniskiui pietus, tai dar iskepiau pora kiausiniu, pora bulviu virtu ir desreliu, suejo
su zaliu agurkiuku, dabar vakarienei jau verda barsciu sriuba, o ka nors rimciau tai net nezinau, noriu blynu bet taip tingiu stoveti prie vyrykles



QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 07, 13:27)
kas tie melagiu cepelinai?
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę

200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai

QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 14:24)
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai

200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai

geras issukimas

pusryciams sumustinukai,pietums likes plovas su burokeliu salotomis(burokeliai savi) irr uosvienes atsiustos spurgos

Mb uzsimane snd vistos skliveliu su bulvemis bet nz ar pajegsiu as juos pagaminti
kai toks oras ir slegis man labai jau nera ikvepimo gaminti


QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 14:24)
na, čia toks patiekalas, kai turi daug varškės bet varškėčiai jau atsibodę
200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai

200g varškės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai manų kruopų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, druskos . Viską suminkyti, iš masės gaminti arba cepelinus, arba bandutes ir virti kokias 15 minučių. Į vidų dėti virtos maltos mėsos arba pakepintų dešrelių su svogūniukais. Valgyti su grietine ir spirgučiais.
Žodžiu, gryna melagystė - cepelinų masė netikra, įdaras irgi netikras, o vis tiek cepelinai

tikiuosi, supratot, kad įdarą reikia dėti į dar nevirtą masę?


QUOTE(tigrik @ 2007 10 07, 11:40)
Pusryciams buvo sumustiniai su suriu ir kiausiniais, pietums dar yra makaronu sriubos, taip pat like apkepo, nebent gal reiketu kiauliena korejietiskai pagaminti 

O kaip gaminti KIAULIENĄ KORIJIETIŠKAI

Mano kitos savaitės meniu:
1) Kepti cepelinai (liko nuo šiandienos vakarienės)
2) Dešrelės su makaronais
3) kotletai su bulvėm ir kopūstų salotom
4) vištų sparneliai
5) omletas ar dar kas nors greito, nedarysiu nieko rimta

QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 07, 16:27)
Mb uzsimane snd vistos skliveliu su bulvemis bet nz ar pajegsiu as juos pagaminti
kai toks oras ir slegis man labai jau nera ikvepimo gaminti 


o kaip gamini tuos skrandukus


šiandien vakarienei čenakai, tik be mėsos. Dedama bulvės, morkos, svogūnai, česnakai, paprika ir grybai.

QUOTE(SilRa @ 2007 10 07, 16:59)
as perku juos saldytus, tai atsisildau..tada verdanciam pasudytam vandeny juos isverdu 30min, tada supjaustau smulkiai ir apkepu ant aliejaus su cesnakuciu, svoguniuku, ir morkytem, idedu prieskoniu...pakepa kol svoguniukai iskepa na kazkur 10-15min ir idedu grietines pabaigoje ir dar patroskinu apie 10min...ir tada juos pilu ant bulviu arba bulviu koses

