Visoms mergaitems svajoniu issipildymo
Nauji namuciai
Orchideja, antagonistai yra tas pats Orgalutrnas, Cetrotidas (ir diferelinas). Kaip suprantu tau bus trumpa schema su cetrotidu? (tik zodis placiojoj pacientu masej retai naudojamas)
QUOTE(gandrė @ 2007 09 24, 23:10)
Dar paliūdėsiu už PETI, laikykis širdele, labai skaudu
.
Su laiku, pailsėję, atsigavę, gal dar bandysit gaudyt neklaužadą gandrą
.
Su laiku, pailsėję, atsigavę, gal dar bandysit gaudyt neklaužadą gandrą
Ačiū, Gandre
Kažką darysim, tik tai bus visai kitokie sprendimai
Išgyvensim....
Visoms dideliausios sėkmės, kartais būtent jos čia ir pritrūksta
Sveikos,mergaites,reikia patarimo.Startuosim su pirmu IVF,taikys ilga schema,pas gydytoja reikia atvykti 21cd.Man viena diena tepliojo,kita kraujavau,tai skaiciuoti nuo kraujavimo dienos?Bet tada 21 cd iseina sestadienis,kazin ar mano gydytojas dirbs,o dar sake aptarsim tolimesni plana,tai gal man pas gydytoja vykti penktadieni?Patarkit,jus patirties daugiau turit
QUOTE(nora11 @ 2007 09 25, 08:29)
Sveikos,mergaites,reikia patarimo.Startuosim su pirmu IVF,taikys ilga schema,pas gydytoja reikia atvykti 21cd.Man viena diena tepliojo,kita kraujavau,tai skaiciuoti nuo kraujavimo dienos?Bet tada 21 cd iseina sestadienis,kazin ar mano gydytojas dirbs,o dar sake aptarsim tolimesni plana,tai gal man pas gydytoja vykti penktadieni?Patarkit,jus patirties daugiau turit 
skaiciuoti nuo kraujavimo dienos, bent man taip visada sako. O siaip reiktu pasiskambinti su gydytoja ir pasitarti ar dirbs sestadieni ar ne. Na pvz mano gydytojas dirba istisai, tai man nera svarbu ar sestadieni ar sekamdienis. bile kuria diena priima
Geriausia paskambink savo gydytojai ir paklausk
Nora, patarčiau pasiskambinti gydytojui ir ssu juo pasitarti
QUOTE(Veronika @ 2007 09 25, 09:17)
Labas rytas.
Gal kuri prieš ivf darėte histeroskopiją?
Ar jai pasiruošti reikia kaip ir prieš laparoskopiją:išsiskusti, išsiklizmuoti ir nevalgyti? 
Gal kuri prieš ivf darėte histeroskopiją?
Taip,pasiruosimas kaip ir laparoskopijai.
QUOTE(euromergele @ 2007 09 24, 19:33)
Orchideja, antagonistai yra tas pats Orgalutrnas, Cetrotidas (ir diferelinas). Kaip suprantu tau bus trumpa schema su cetrotidu? (tik zodis placiojoj pacientu masej retai naudojamas) 
Nu nelabai aš čia suprantu
orchideja, kaip dziaugiuosi kad startuoji
mintimis palaikysiu tave
saunuole
stiprybes! atsipalaiduok
mintimis palaikysiu tave