Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nauji namuciai 4u.gif
Visoms mergaitems svajoniu issipildymo wub.gif
Atsakyti
Orchideja, antagonistai yra tas pats Orgalutrnas, Cetrotidas (ir diferelinas). Kaip suprantu tau bus trumpa schema su cetrotidu? (tik zodis placiojoj pacientu masej retai naudojamas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 24 rugsėjo 2007 - 19:36
Dar paliūdėsiu už PETI, laikykis širdele, labai skaudu verysad.gif wub.gif .
Su laiku, pailsėję, atsigavę, gal dar bandysit gaudyt neklaužadą gandrą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 09 24, 23:10)
Dar paliūdėsiu už PETI, laikykis širdele, labai skaudu  verysad.gif  wub.gif .
Su laiku, pailsėję, atsigavę, gal dar bandysit gaudyt neklaužadą gandrą  mirksiukas.gif .

Ačiū, Gandre wub.gif
Kažką darysim, tik tai bus visai kitokie sprendimai lotuliukas.gif
Išgyvensim.... g.gif
Visoms dideliausios sėkmės, kartais būtent jos čia ir pritrūksta wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites,reikia patarimo.Startuosim su pirmu IVF,taikys ilga schema,pas gydytoja reikia atvykti 21cd.Man viena diena tepliojo,kita kraujavau,tai skaiciuoti nuo kraujavimo dienos?Bet tada 21 cd iseina sestadienis,kazin ar mano gydytojas dirbs,o dar sake aptarsim tolimesni plana,tai gal man pas gydytoja vykti penktadieni?Patarkit,jus patirties daugiau turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nora11 @ 2007 09 25, 08:29)
Sveikos,mergaites,reikia patarimo.Startuosim su pirmu IVF,taikys ilga schema,pas gydytoja reikia atvykti 21cd.Man viena diena tepliojo,kita kraujavau,tai skaiciuoti nuo kraujavimo dienos?Bet tada 21 cd iseina sestadienis,kazin ar mano gydytojas dirbs,o dar sake aptarsim tolimesni plana,tai gal man pas gydytoja vykti penktadieni?Patarkit,jus patirties daugiau turit smile.gif

skaiciuoti nuo kraujavimo dienos, bent man taip visada sako. O siaip reiktu pasiskambinti su gydytoja ir pasitarti ar dirbs sestadieni ar ne. Na pvz mano gydytojas dirba istisai, tai man nera svarbu ar sestadieni ar sekamdienis. bile kuria diena priima smile.gif
Geriausia paskambink savo gydytojai ir paklausk
Atsakyti
Nora, patarčiau pasiskambinti gydytojui ir ssu juo pasitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui,taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Gal kuri prieš ivf darėte histeroskopiją? g.gif Ar jai pasiruošti reikia kaip ir prieš laparoskopiją:išsiskusti, išsiklizmuoti ir nevalgyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 09 25, 09:17)
Labas rytas. 4u.gif

Gal kuri prieš ivf darėte histeroskopiją? g.gif Ar jai pasiruošti reikia kaip ir prieš laparoskopiją:išsiskusti, išsiklizmuoti ir nevalgyti? g.gif

Taip,pasiruosimas kaip ir laparoskopijai.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 24, 19:33)
Orchideja, antagonistai yra tas pats Orgalutrnas, Cetrotidas (ir diferelinas). Kaip suprantu tau bus trumpa schema su cetrotidu? (tik zodis placiojoj pacientu masej retai naudojamas)  4u.gif

Nu nelabai aš čia suprantu blush2.gif dar Ovitrelis lyg tai. Bet tai nėra vidutinio ilgumo shema? Vienu žodžiu, gausiu visa puokštę doh.gif
Atsakyti
orchideja, kaip dziaugiuosi kad startuoji wub.gif 4u.gif
mintimis palaikysiu tave wub.gif saunuole wub.gif stiprybes! atsipalaiduok mirksiukas.gif
Atsakyti