Įkraunama...
Įkraunama...

Decleor ir Clarins

Gal atsiras, isbandziusiu abieju firmu produkcija, ir galinciu rekomenduoti viena is ju, kaip geresne? ax.gif
Pvz aliejukas veidui yra abieju firmu asortimente, gal kas bandet ir galit palyginti?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Decleoro labai daug ką esu išbandžiusi, Clarinso tai tik vieną produktą turėjusi, tai nėra kaip palyginti. Bet Decleor tai labai labai liuks.
Atsakyti
QUOTE(vandens laselis @ 2005 02 24, 13:49)
Gal atsiras, isbandziusiu abieju firmu produkcija, ir galinciu rekomenduoti viena is ju, kaip geresne?  ax.gif
Pvz aliejukas veidui yra abieju firmu asortimente, gal kas bandet ir galit palyginti?
aciu  4u.gif

Decleor!!! Tiesiog dievinu! Clarins irgi neblogai, bet Decleor viskas is naturaliu produktu be konservantu. Turejau Decleor kremuka - buvo geriausias is visu, kokius esu naudojusi. Turiu dabar Clarins skysta pudra - irgi geriausia is visu biggrin.gif . Bet manau odos prieziurai Decleor geriau.
Atsakyti
Clarins ax.gif
Aš turėjau priemonių veidui abiejų firmų.."Decleor" išmečiau pasibaigus galiojimo laikui ir nesunaudojus rolleyes.gif
Asmeniškai aš rinkčiausi Clarins iš šių dviejų paminėtų.
Atsakyti
Rasma, net įdomu pasidarė, kas konkrečiai tau netiko ar nepatiko? Aš irgi išmečiau vieną paakių kremą , kainavusį 135 lt, na tikras nesusipratimas buvo ir veido kaukę, kurią sustingusią reikėdavo nutrint pirštais nuo veido. Na, tarsi trintuku nutrini visokius nešvarumus. Tai irgi ištrenkiau lauk, netampysiu veido odos šitaip. Bet kiti produktai tai nuostabūs, o jų esu turėjus tikrai įvairių įvairiausių.
Atsakyti
Aisku,kad Clarins ax.gif Dabar beveik visa kosmetika pas mane Clarins(tonikas,aromaterapinis aliejus,kauke,kremas paakiams,prasiklis veidui,kremine pudra,tusas)tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif Decleor esu turejus krema veidui,savaiminio idegio krema irgi nieko bet Clarins man labiau patinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 24 vasario 2005 - 14:33
Veidui turėjau "AROMESSENCE YLANG YLANG"..toks aliejukas buteliuke..grynas nesusipratimas..man ta saliejus buvo "per sunkus" veidui..sunkiai tepdavosi, kažkoks per klampus, man per aitraus kvapo.
Dar lyg turėjau kremą, bet nepamenu koks buvo ir ar tikrai "Decleor" g.gif
O va Clarins Lotus aliejukas skirtas tokiam pačiam odos tipui buvo daug geresnis tongue.gif
Kūnui turėjau:AROMESSENCE TONILASTIL, tai va šitą grynai pilną butelį išmečiau, pasibaigus galiojimo laikui (kažkur 3 metus galiojo ir laikiau tikėdamasi sunaudot) nors pirkau už 170 lt. Moisture Rich Body Lotion iš Clarins kažkaip geriau blush2.gif
Dabar tiesa nenaudoju nei tos, nei anos firmos..čia patirtis iš anksčiau smile.gif

Neturiu dabar tiek pinigų, truputį taupau blush2.gif
Atsakyti
Asilisa, oi norėčiau pasiginčyt su tavim ir apgint Decleorą, bet kaip jau sakiau, Clarinso turėjau veido kažkokį naktinį kremą-losjoną ir dar atsiminiau, kremą pudrą, kuri man netiko, tai atidaviau draugei. A, dar buvau gavus dovanų kompaktinę pudrą, tai labai patiko. O tu turėjai tik veido vieną kremą ir įdegio kremą, tai nei tu nei aš kaip ir neturim ko lygint vieno su kitu. Decleoro tai aš irgi turėjau viską keletą metų-ir aliejus veidui, keturių rūšių paakių kremus, balzamus veidui , balinančią liniją ir t.t ir pan.
Atsakyti
Jei vienas du produktai netinka, tai daugiau ranka nekyla pirkt ir spėliot, o gal bus gerai.
Norisi gerai iškart išsirinkt smile.gif
Atsakyti
Ylang-ylang aliejų irgi turėjau, jį reikdavo tept prieš kremą. Man patiko...
Atsakyti
As uz Clarins. Beje ir kaina siek tiek mazesne mirksiukas.gif

Tiesa, dabar galvoju apie vidutines klases (kainos prasme) kosmetika, tokia kaip pvz.: uriage isbandyt.
Atsakyti
Paskutinį kart bandau tart gerą žodį apie Decleor - paklausykit ką kosmetologai kalba apie šią kosmetiką. Tik nepradėkit rašyt, kad tai tik reklama ir t.t. Šiaip ji yra daugiau gydomoji. Aš asmeniškai matau rezultatus ant veido, ko nesulaukiau iš kitų firmų, o esu išbandžius tikrai daug ir gerų. Nekalbu apie tuos itin brangius, virš tūkstančio kainuojančius.
Atsakyti