Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

user posted image

Kad greitai kiekviena turetume po tokia nuotrauka su savo pilveliais... wub.gif
Atsakyti
Amade, taip ir norisi arbuza praryti, kad tik greiciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adaida: 01 spalio 2007 - 18:19
ačiū, Amade wub.gif
aš irgi pradėjau kurti temą, bet nespėjau doh.gif

tai ką gi - turiu namie internetą clap.gif clap.gif clap.gif pagaliau

o kur visos šiandienos naujienos? blink.gif kodėl nieko nėra? kur AusraR dingo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 10 01, 18:19)
Amade, taip ir norisi arbuza praryti, kad tik greiciau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif as irgi per praeita savaite surijau arbuza is maximos lotuliukas.gif Kazi skaitosi? mastau.gif

QUOTE(Mea @ 2007 10 01, 18:20)
ačiū, Amade wub.gif
aš irgi pradėjau kurti temą, bet nespėjau doh.gif

tongue.gif as greitesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 01, 19:27)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  as irgi per praeita savaite surijau arbuza is maximos  lotuliukas.gif Kazi skaitosi? mastau.gif

nebent ciela suryjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 10 01, 18:37)
nebent ciela suryjai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beee.gif beee.gif tai aisku kad ciela, o kaip tu galvojai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Adaida koks tavo derlius buvo si cikla?
Papildyta:
Meskute mano rexui jau uzsakyta vyriskumo operacija. Tad tavo panele teks ieskotis kito kavalieriaus. smile.gif
Atsakyti
labas, supermergaites 4u.gif

ech, dienos vis slenka ir jau jauciu, kaip atsliaus mano mmm verysad.gif
teoriskai jos turetu buti rytoj, bet pagal O data (zinau, nes pregnyli suleido) - tik penktadieni. Visa si cikla spuogai auga, bet dabar tai is viso suintensyvejo.
Aisku, tai reiskia mmm pozymius.
Nors vis dar turiu mini kvaila vilti - o gal tai reiskia nestuke.gif ?? Ar girdejote ka ors ka nors, kad pastojus augtu spuogai ant veido? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 10 02, 00:40)
labas, supermergaites 4u.gif

ech, dienos vis slenka ir jau jauciu, kaip atsliaus mano mmm verysad.gif
teoriskai jos turetu buti rytoj, bet pagal O data (zinau, nes pregnyli suleido) - tik penktadieni. Visa si cikla spuogai auga, bet dabar tai is viso suintensyvejo.
Aisku, tai reiskia mmm pozymius.
Nors vis dar turiu mini kvaila vilti - o gal tai reiskia  nestuke.gif ?? Ar girdejote ka ors ka nors, kad pastojus augtu spuogai ant veido? blush2.gif

man buvo visą veidą tokiais spuogiukais išbėrę ir dar niežtinčiais doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na, pagaliau paskutine dienele thumbup.gif yahoo.gif

Namu darbukus tik ryte darem blush2.gif tikiuosi neuzvelavom ax.gif Labai nuo vakaro maudzia ikyriai pilveli unsure.gif
Atsakyti
as cia as cia, labas rytas visoms.
Taigi, naujienu neturiu, nusprendziau palaukti ir pagyventi maloniu laukimu "o gal" smile.gif pagal viska mmm turetu pareiti rytoj arba poryt, tai ir palauksiu (tiksliau nelauksiu) o jei neateis iki savaitgalio tada jau pazadu - darysiuos testa smile.gif nes ir MB jau nekantrauja smile.gif
kol kas tai nieko ypatingo nejauciu...tik papukus skauda nuo pat O dienos (jau beveik dvi savaites) bet tai kaip zinia, absoliuciai nieko nereiskia... tai va taip vat as ir gyvenu...nebuvau cia nuo ketvirtadienio tai ziuriu jau kad pripliurpet smile.gif
kad visko neskaityti - gal kas turi kokiu naujienu? smile.gif
Papildyta:
tiesa, o kaip gi kaunietems sekesi meetas? lyg ir turejo but kazkada?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 02, 10:43)
as cia as cia, labas rytas visoms.
Taigi, naujienu neturiu, nusprendziau palaukti ir pagyventi maloniu laukimu "o gal" smile.gif pagal viska mmm turetu pareiti rytoj arba poryt, tai ir palauksiu (tiksliau nelauksiu) o jei neateis iki savaitgalio tada jau pazadu - darysiuos testa smile.gif nes ir MB jau nekantrauja smile.gif

uoj, kai pamaciau, kad tu rasai,atsidarinedama posta jauciausi taip, lyg laukciau savo testo rezultatu smile.gif net susijaudinau smile.gif

na jo, palauk dar su testu. As irgi lauksiu, jei mmm anksciau neatsibels.
Su pirmu vaiku is viso islaukiau, kol mmm 10 d velavo smile.gif bet ten gerai buvo laukti- istisai buvau komandiruotese, tai galvojau, kad kai grisiu, tai ir pasidarysiu testa. Bet tada toks sleikstuliukas kamavo, o dabar nieko. Tik papukai jautresni ypac is sonu (bet tas normalu ir pries mmm) ir spuogu, kaip rasiau, priaugo.

ai, reikia man cia neisisvaigti - juk buvo ziauri pienlige per darbymeti, todel leliui mazai sansu.

o tu tai LABAI LABAI galimas dalykas esi nestuke.gif jau 4u.gif
Atsakyti