Si tema tikroms gurmanems, kaip ir as
Pasidalinkite savo skaniausiu patiekalu receptais is viso pasaulio

.
Mano siulymas

:
Arabishkas tortas (paprasta, greitai ir labai skanu):
4asm:
2 stiklines ryziu
Baklazanas
1 vistienos krutinele
Sauja zemes ir graikishku riesutu
Sviesto
Isvirti krutinele, ja labai smuliai susmulkinti.
Nulupti baklazana, oda neismesti! Supjaustyti baklazana centimetro storio riekelemis ir uzmerkti i dubeni su vandeniu (taip baklazanas sugeria vandeni ir bsu sultingas) 10minuciu. Isimti baklazano riekeles is vandens, jas pasudyti ir apkepti iki rudumo ant aliejaus.
Paimti puoda, baklazano odeles sudeti graziai geraja puse i puodo dugna (pades nesudegti patiekalui), ant virsaus sudeti supjaustyta vistienos krutinele. Ant virsaus sudeti graziai baklazano riekeles ir lengvai paspausti su shakute. Supilti ant virsaus dvi stiklines ryziu ir uzpilti 4 1/5 stiklines vandens, pasudyti is virsaus, galima pabarstyti kariu. Uztengti dangciu ir virti ant nestiprios ugnies: NEMAISANT ir UZGENGTA dangciu, kol nebeliks vandens ant pavirsiaus.
Kol viskas verda: zemes riesutus ir graikiskus riesutus apkepti ant aliejaus .
Isvirus patiekalui, paimti didele lekste , ja uzdengti puoda ir apversti puoda. Gausis didelis tortas ant lekstes. Supilti apkeptus dar kartstus riesutus ant torto virsaus
Skanaus visoms