QUOTE(JovkėS @ 2013 02 18, 13:50)
Po baliaus liko daug ivairiu pjaustytu mesyciu. Kazi kaip butu galima jas panaudot? Gal kokiu ideju turit? Pasidalinkit
Galima panaudoti:
-salotoms
-picai
-lietinių įdarui kartu su svogūniuku/sūriu ar pievagrybiais
-pyragėlių įdarui
-apkepui su bulvėmis/makaronais/ryžiais ir daržovėmis
-arba tiesiog padažui prie spageti (pakepinant su poru, grybukais, morkom...grietinele arba kečupu)
Papildyta:
QUOTE(Keith @ 2013 01 20, 21:05)
Turim užsiraugę daug kopūstų. Tradiciniai reikalai (sriubos ir troškiniai) nu jau atsibodo. Gal kas nors ką mandresnio pagaminat?
O su kopūstu aš atradau lb skanią mišrainę. Reikia: virtų smulkintų burokėlių, raugintų kopūstėlių ir pupelių. Viską dėti maždaug lygiom dalimis, permaišyti su šlakeliu aliejaus. Aišku pipiuriukų, druskytės. Nu man tai labai skanu
Anyta kartais dar pakepina svogūniuko su morka į šitą mišrainę.