Tema
ir labai norėtųsi jos nenuvilti, deja...šiandien atsirado pilvo maudimas... dar BT pasimatavau... nieko doro nesitikiu ir iš šito IVF. Pastebėjau, kad BT pas mane labai informatyvus (nors daugelis pulsit mane, bet jau taip yra).
Musmiryt laikykis, anksčiau laiko nesinervink
Laba ryta
gera karinga tema
Stefi ...
Stefi ...
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 09, 07:57)
Tema
ir labai norėtųsi jos nenuvilti, deja...šiandien atsirado pilvo maudimas... dar BT pasimatavau... nieko doro nesitikiu ir iš šito IVF. Pastebėjau, kad BT pas mane labai informatyvus (nors daugelis pulsit mane, bet jau taip yra).
sauluzele, as per 2 IVF matavau BT kas dieną. Visas dienas , iki 13 d.pas mane buvo virs 37. As tikrai labai tuo tikejau, ir galvojau kad ji nemeluoja. bet melavo .
Tikrai tai nėra rodiklis, netikėk
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 09, 09:15)
sauluzele, as per 2 IVF matavau BT kas dieną. Visas dienas , iki 13 d.pas mane buvo virs 37. As tikrai labai tuo tikejau, ir galvojau kad ji nemeluoja. bet melavo .
Bet jei ji vos vos siekia 37, tai vis tiek kažką reiškia, kad trūksta kažko? Bet ko?
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 09, 09:15)
Musmiriuk cia tau tikriausiai del tos bazines
Musmiriuk, labai individualu tos temperatūros, nes kitų išvis jokiu ciklo metu 37 nesiekia, o pvz. O vyksta ir viskas tvarkoj. Taip, kad neužsiciklink ir geriau nesimatuok. Labai daug veiksnių ją įtakoja. Gal mažiau miegojai, gal prabudus buvai, gal nervavais ir pan.
QUOTE(Aga @ 2007 10 09, 09:26)
Musmiriuk, labai individualu tos temperatūros, nes kitų išvis jokiu ciklo metu 37 nesiekia, o pvz. O vyksta ir viskas tvarkoj. Taip, kad neužsiciklink ir geriau nesimatuok. Labai daug veiksnių ją įtakoja. Gal mažiau miegojai, gal prabudus buvai, gal nervavais ir pan.
Taip ir buvo, bet tokie veiksniai manau tik pakelia BT
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 09, 09:33)
Musmiryte, juk pati puikiai žinai, kad jei nori pasitikėti BT parodymais, ją reikia matuoti kasdien, tuo pačiu laiku ir t.t. Tosk vienkartinis pamatavimas dar tikrai nieko nereiškia, jei pamatuosi pagal instrukcijas, gal tuomet ir galima daryti kokias išvadas, bet ir tai kaip merginos sako neverta pasikliauti vien BT.
Musmiryte, netryzniok
O jei rimtai - laikykis ramiau
Visoms kuo nuoširdžiausiai linkiu sėkmės
Visoms kuo nuoširdžiausiai linkiu sėkmės