Įkraunama...
Įkraunama...

Superfit avalynė

Sveikos 4u.gif
nusipirkome pirmuosius batukus, austriskus 'Superfit'. Esu labai patenkinta, tik kotrynoje jau baisiai mazas ju pasirinkimas unsure.gif gal kas zinote kas jais dar LT prekiauja?
Atsakyti
niek nevaikstot su sitais batukais? g.gif
SUPERFIT
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 18, 08:29)
SUPERFIT

schmoll.gif
Rinkomės mes tarp Superfit, Primigi ir Ecco ax.gif Bet "nugalėjo" Ecco smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 10 18, 11:38)
schmoll.gif
Rinkomės mes tarp Superfit, Primigi ir Ecco  ax.gif  Bet "nugalėjo" Ecco  smile.gif

na tiesa pasakius as irgi ecco norejau, bet juk 18 dydzio neimanoma rast doh.gif teko superfit imti, ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
musu pirmos basutes ir buvo Superfit , mums patiko thumbup.gif , o dabar perkom ecco smile.gif
Atsakyti
nu reiks pasidomėt g.gif
Atsakyti
manau kokybes atzvilgiu nenusileidzia nei ecco, nei geox smile.gif
Atsakyti
Tikrai nenusileidžia. Aš pernai vaikui pirkau žieminius su Gore-Tex, tai ir gražus man jie ir šilti. Važiavom su jais į kelionę žiemą į Paryžių ir Disneylandą, tai ten ilgai teko įvairiose eilėse stovėti ir nuolat lauke vaikščioti. Tai vaiko kojos nesušalo, parvažiavo atgal sveikutėlė. O aš buvau su Ecco Gore-tex batais, tai po 2 val. stovėjimo eilėje prie eifelio bokšto taip kojos sušalo, kad kitą dieną jau pradėjau sloguoti.
Atsakyti
Merginos, vakar atradau SuperFit avalyne! biggrin.gif
Ecco parduotuveje neradus ismieru( 22 ar 23 dydzio nerasta), nuvariau i Kotryna, o ten batai!
Na tie Superfitai, super! Jau galvojau, kad be Ecco ir Goex nieko geriau negalima rasti. Na, man jie labai geri pasirode, o atsilepimai jusu geri, tai dziaugiuosi, kad radau.
Parasysiu veliau kaip nesiojam.
Atsakyti
Manoji nešioja rudeninius superfit thumbup.gif Odo minkšta, padas lankstus - liuks thumbup.gif

Tikrai nerealūs batai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 18, 10:29)
SUPERFIT

Graziai atrodo bigsmile.gif
O kokios ju kainos lyginant su ecco?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 lapkričio 2007 - 13:09
musu superfit basutes kainavo 149 4u.gif ecco basutes 159lt mirksiukas.gif
Atsakyti