Įkraunama...
Įkraunama...

Delti Maly Podronik ar Coneco Zenith?

Delti kedutes, turi fiksatoriu dirzui (kai buvom parduotuveje ji labai gyre, kuris garsiai spragsi kai tvirtini kedute dirzais). Taciau pasidomejus kokie testai yra atlikti su sia kedute, paaiskejo, kad smugio metu, tie dirzai atsipalaiduoja ir vaikas gauna trauma. Todel tokios kedutes nesirinkciau.daugiausiau pliusu atiduodama Romer ir Maxi Cosi Tobi keduciu saugumui. Rinktis, ta, kuri patogiausia vaikui, reik isodint.
Atsakyti
Po ilgu svarstymu mes isigijome autokedute CONECO ZENITH thumbup.gif Pirkome Gariunuose. Ji ten kur kas pigesne nei www.vaikams.eu. Kol kas sia kedute esame patenkinti. Ir mazoji joje sedi. Nes keduteje 0-13 kg ji nebenorejo sedeti. Nutareme, kad si kedute buvo zemai ir dukryte nieko nemate. O naujojoje keduteje mazoji sedi, zvalgosi. Dar neteko i ilgas keliones leistis sioje keduteje, tad nezinau, kaip seksis toliau. Tiesa, dabar labai karsta ir mazyle siek tiek joje prakaituoja. Bet manau, kad su visom kedutem taip yra. Ir is senosios istraukdavau visa slapia. Sios kedutes audinys - veliuras. Jis labai svelnus. Kedute minksta. Kai vaikas uzmiega, kur galvyte padeda, ten minksta. Pusiau gulima padetis, mano nuomone, pakankamai stacia. Noretusi, kad butu gulstesne. Bet turbut vaikui gerai, nes mano mazoji saldziausiai joje miegojo. O kiek kedute saugi, sunku pasakyti g.gif Niekur neradau su ja atliekamu testu rezultatu. Net gamintojo tinklapyje jokios informacijos apie sios kedutes sauguma nera.
Atsakyti
Va ir as galvoju apie Coneco Zenith kedute. Kaina jos tikrai prieinama, tik ta sintetine medziaga visai nevilioja, ir taip vaikiukas karsta diena prakaituoja...:-(. Iskilo toks klausimas, gal yra pirkti atskirai medvilniniu uzvalkaliuku kedutems g.gif ? Pasidalinkit, mergaites, patirtim. Beje, gal kas bandet BABY SHIELD ar COLETTO SANTINO autokedutes?kaip sios?
Atsakyti
Turim Delti mažą keliautoją, naudojam, bet eilinį kartą įsitikinau, kad tai, kad "tinka viskam" netinka niekam...
Diržai reguliuojasi begalo sunkiai, tam kad jos patrumpint ar pailgint vargsti kokias 10 min su nerimstančiu vaiku. Tos svorio kategorijos man keistos - dabar naudojam II nuo 15 iki 25 kg, tai kaip suprantu vaiko galva neturėtų būti aukščiau atlošo, tačiau pats atlošas pasikelia vos per kelis cm, tad mano 16 kg sveriančio keturmečio galva jau gerokai virš atlošo. Tai nejau tokiam vaikui jau naudot tik pašikniuką? Šiaip ir šoninės apsaugos tokios simbolinės...
Atsakyti