Įkraunama...
Įkraunama...

Privati Saulės mokykla

QUOTE(Urtė Šiušaitė @ 2019 09 08, 00:23)
<div>Esame trys buvusios mokyklos mokinės, </div><div>Iš tiesų sunku yra rašyti nuomonę apie mokyklą, kuri mus vedė gyvenimo keliu nuo pat vaikystės, tačiau dabar esame suaugę žmonės ir nuomonę galime parašyti ne be iš tėvų perspektyvos, o iš savo asmeninės. Niekada čia negrįžtume ir niekada neleistume savo vaikų. Mokyklos laimė yra tai, kad čia nebedirba istorijos mokytoja Aušra Pačkauskienė, nes tai yra žmogus nevertas dėstyti vaikams ir nei už ką nevertas mokytojo vardo. Ačiū mūsų tėvams, kurie galiausiai suprato, kad ši mokykla nėra geras pasirinkimas. Užtikrintai niekada niekam nerekomenduotume čia mokytis. Norite pažeminimo, neadekvačių kainų ir absoliutaus nesupratimo - leiskite savo vaikus čia ir sugadinsite jiems gyvenimą, sėkmės. </div>


sukurta anketa, kad apjuodinti mokykla? doh.gif
Atsakyti
esu busimos antrokes mama. pernai rinkomes mokykla ir pasirinkome Saules privacia. buvo ir abejoniu ir baimiu - ar tikrai gerai pasirinkome. Juk norejosi savo vaikui geriausio. Taigi dabar ivertinus visus mokslo metus, tiek mokykloje, tiek nuotoliniu budu - tik patys geriausi atsiliepimai. Kaip mokykla susitvarke su nuotoliniu mokslu, ir kaip vyko ugdymas cia isvis fantastika. Kai dauguma mokyklu dvi savaites ruosesi nuotoliniam mokymui o po to prisijungdavo kelias valandas per savaite per Zoom, man cia isvis kosmosas. Musu vaikas prarado tik VIENA diena (penktadieni), o po savaitgalio jau mokykla buvo pilnai pasiruosusi ir pamokos vyko pilnai pagal tvarkarasti per Discord, nuo skambucio iki skambucio. Destomos temos, vaizdine medziaga transliuojama, vaikai atsakinejo ir zodziu ir rase rasto darbus ir projektus pristate . viskas kaip klaseje tik prie kompiuteriu.
Pacioj mokykloj atmosfera taip pat gera, klaseje nedaug vaiku, mokytoja speja su visais padirbeti asmeniskai, vaikai mokomi pagal indivudualius gabumus, yra bendra programa ir yra pratybos pritaikytos kiekvienam, kai kas dare 2 klases pratybas. Tik geriausi atsiliepimai.
Atsakyti