Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mmergyte @ 2007 11 19, 17:03)
idaryk krutineles darzovem ax.gif  padaryk tokias kaip kaseles,kepsniukus ax.gif  padaryk a la kinietiaska vistiena ax.gif


Kur galėčiau rast tos kinietiškos vištienos receptuką?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 20, 14:53)
Kur galėčiau rast tos kinietiškos vištienos receptuką??  bigsmile.gif


cia kazkada sm buvo,tik va kur tai jau nepamenu,papasakosiu esme,bet proporciju tai sunkiai doh.gif zodziu reikia:cesnako,morku,vistu krutineliu,medasu,po midoru padazo,aliejau kepimui..aliejuj apkepti kos pagels riekelemis pjaustyta cesnaka,jo deti pagal skoni,ant jo sudeti gabaliukais pjaustyta krutinele ir apkelti kol jipabal(nu zodziu neilgai)sudeti tarkuotas(as tarkuoju smulkiai)morkas,paklepti viska kol suminkstes jos,tada deti pomidoru padazo ir kazkas sauksteli medaus(bet va kiek tikslai pasakyt negaliu),ir viska patroskint,o patiekt su kuo jau kam skanu 4u.gif
Atsakyti
niuka einu bandysiu kazka vakarienei sukurpt lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei kas pavyks vakare imesiu fotoreportaza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 17:15)
niuka einu bandysiu kazka vakarienei sukurpt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei kas pavyks vakare imesiu fotoreportaza blush2.gif

laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 20, 16:50)
laukiam laukiam mirksiukas.gif


dar tik deserta iskepiau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 11 20, 12:14)

dabar bandysiu 6663 skrandukus gaminti...  essen.gif
6663 o yra skirumas kokiame aluje laikyti?? tamsiame ar šviesiame?? g.gif


Skrandukus galima pamarinuoti bet kokiame aluje (tiks ir shviesus ir tamsus), o jei nera alaus, galima juos uzmerkti i paactuota vandeni..tiks bet kas:)
Kai troshkinau, alaus nepyliau..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 20, 20:12)
Skrandukus galima pamarinuoti bet kokiame aluje (tiks ir shviesus ir tamsus), o jei nera alaus, galima juos uzmerkti i paactuota vandeni..tiks bet kas:)
Kai troshkinau, alaus nepyliau..
smile.gif

Reiks ir man pamėgint,o kiek laiko tame aluje marinavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 11 20, 11:36)

labai grazuuu
Atsakyti
Sveikos, stai mano ypatingieji kotleciukai:

Jums reikes (2 zmonems): versienos farso, dziovintu grybu, cesnako, poro arba svoguno, kiausinio, siek tiek dziuveseliu, prieskoniu, pipiru, druskos.

Dziovintus grybus (nedaug, nedidele sauja) uzplikote verdanciu vandeniu ir paliekate isbrinkti. Tuo tarpu paruosiame farsa kotletams: sudedame farsa, kiausini, dziuveselius, susmulkinta cesnaka i viena inda, sumaisome, kad gautusi vientisa mase. Pagardiname prieskoniais. Kai grybai isbrinksta, juos susmulkiname ir taip pat sudedame i farsa. Nepamirstame ideti daug meiles!!! wub.gif

Suformuojame kotleciukus. Kepame, kol graziai apskrus.

Kai kotletai apkepe, sudedame juos i puoda troskinimui, idedame poro arba (ir) svoguno, zalumynu, prieskoniu, ir uzpilame verdanciu vandeniu, galima ipilti ir siek tiek vandens, kuris liko nuo grybu. Kai kotleciuku sultinys uzverda - troskiname ant silpnos ugnies dar apie 30 min.

Padazas: ant sviesto pakepiname porus, kai jie apskrunda ipilame grietineles ir likusi skysti nuo grybu. Jei padazas per skystas, ji galima sutirstinti idejus sauksteli, du miltu.

Garnyrui tinkamiausios bulvytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle: 20 lapkričio 2007 - 18:28
QUOTE(6663 @ 2007 11 20, 18:12)
Skrandukus galima pamarinuoti bet kokiame aluje (tiks ir shviesus ir tamsus), o jei nera alaus, galima juos uzmerkti i paactuota vandeni..tiks bet kas:)
Kai troshkinau, alaus nepyliau..
smile.gif

alaus pilnos parduotuvės... thumbup.gif
o beje ką jis duoda, kad skrandukus marinuoti reikia net parą laiko..? ax.gif
Atsakyti

Gal galit kas skranduku receptu nuorodele , nu puse temos perziurejau neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 11 20, 18:51)
Gal galit kas skranduku receptu nuorodele , nu puse temos perziurejau neradau doh.gif

skrandukai štai čia... 4u.gif
6663 receptukas
Atsakyti