
burbulioke, kaip skanu
o suris lengvai prilimpa?

QUOTE(Nerytė @ 2007 11 27, 14:37)
Ten morkytes apvalios perpjautos pusiau

QUOTE(WANDA @ 2007 11 26, 16:05)
farso pyragas
400gr. farso
150gr. grybu
300gr. kopustu
1 poras 2 galvutes svoguno
viska pakept keptuvej,tada prieskoniai,sojos padazas,ir 2 tryniai ,ismaisyti,deti ant sluoksniuotos teslos laksto,susukti,aptepti kiausinio plakiniu,uzbarstyti sezamo,ir kepti 35 min. 180 laipsniu karsty
400gr. farso
150gr. grybu
300gr. kopustu
1 poras 2 galvutes svoguno
viska pakept keptuvej,tada prieskoniai,sojos padazas,ir 2 tryniai ,ismaisyti,deti ant sluoksniuotos teslos laksto,susukti,aptepti kiausinio plakiniu,uzbarstyti sezamo,ir kepti 35 min. 180 laipsniu karsty
o kopustu cia nereikia apvirt?uztenka tik pakepint?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 14:19)
o kopustu cia nereikia apvirt?uztenka tik pakepint?
as dabar kaip tik ruosiuosi daryti ji tai tik apkepinau,tiks,zalius valgo,cia man apkepintu neikasim

QUOTE(burbulioke @ 2007 11 27, 15:02)
Krabu lazdeliu pakelis.
Nu kaip skaniai atrodo

O tu cia paprastas krabu lazdeles darei, ar tas, kurios surime? Nors jauciu visokios tinka

Aciu uz gerus zodziu
Bulviu koshe - paprasta, net pieno nepyliau, sutryniau tam sultiny, kuriam vire..Tai gavosi tokia "sveika", tik sviesto imeciau del skonio
Mazi, raudoni - vyshniniai pomidorai (del grozio)
Dar beriau zirneliu, irgi del spalvos tik
Salotos dvi: morkos su cesnakais ir kopustu salotos (jas dariau pries pora dienu: kopustus, morkas, kmynus uzpyliau karshtu marinatu, kai atveso-i shaldytuva..)

Bulviu koshe - paprasta, net pieno nepyliau, sutryniau tam sultiny, kuriam vire..Tai gavosi tokia "sveika", tik sviesto imeciau del skonio

Mazi, raudoni - vyshniniai pomidorai (del grozio)

Salotos dvi: morkos su cesnakais ir kopustu salotos (jas dariau pries pora dienu: kopustus, morkas, kmynus uzpyliau karshtu marinatu, kai atveso-i shaldytuva..)
QUOTE(burbulioke @ 2007 11 27, 15:02)
Krabu lazdeliu pakelis.
Marinatas- 2 apelsinu sultys, cesnako skiltele, truputis aliejaus, truputis vegetos, pipiru ir paprikos milteliu.
Siuo marinatu apipilam krablazdes ir marinuojame per nakti.
Fermentini suri sutarkuoju per morkine tarka, tada volioju krabu lazdele poto i kiausinio plakini i dziuvesius ir dar syki i kiausini ir i dziuvesius. kepu keptuveje ant aliejaus.

Mes valgom su majonezu
pusryciams 
Marinatas- 2 apelsinu sultys, cesnako skiltele, truputis aliejaus, truputis vegetos, pipiru ir paprikos milteliu.
Siuo marinatu apipilam krablazdes ir marinuojame per nakti.
Fermentini suri sutarkuoju per morkine tarka, tada volioju krabu lazdele poto i kiausinio plakini i dziuvesius ir dar syki i kiausini ir i dziuvesius. kepu keptuveje ant aliejaus.

Mes valgom su majonezu


Kaip įdomu.


QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 15:16)
Nelabai


paukstyte darau ta didesni saldytu paprastu krabu lazdeliu.

Limcamca Nera uz ka, svarbu tik skanu butu


QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 15:19)
o kopustu cia nereikia apvirt?uztenka tik pakepint?
uztenka

QUOTE(mmergyte @ 2007 11 27, 17:01)
as dabar kaip tik ruosiuosi daryti ji tai tik apkepinau,tiks,zalius valgo,cia man apkepintu neikasim 

ir kajp

Kepiau vakar vistienos krutineles kasas su pievagrybiu padazu .Daug darbo jas supinti, bet vaizdas geras
O va dabar nusiziurejau kotletukus su kojelemis. mano mama kepa tokius, tai ir man laikas gal jau pabandyti
. WANDOS nuotraukytes
O kalusimas man kilo: meyste tai ko gero be skuros reikia malti??
Vista as ir taip troskinu, tik nededu sviesto. Ja dedu ant bulviu, morku, svogunu.



Vista as ir taip troskinu, tik nededu sviesto. Ja dedu ant bulviu, morku, svogunu.

QUOTE(WANDA @ 2007 11 27, 18:28)
dar nekepa,mb isvykes trumpam tai kepsim tik veliau,vaika uzmigdysim,kad neziuretu pavydziom akim

