Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Karoblienė

Kaip vertinate sia gydytoja? Ar ji priima gimdymus?
Atsakyti
Keletą kartų buvau pas šią gydytoją konsultacijai. Tikrai maloni gydytoja, bet daugiau pas ją neičiau. Nežinau, gal nenuotaikoj tada buvo, bet atėjau pas ją tyrimo rezultatų, tai ji tik pasakė, oij koks blogas tyrimas ir vsio, prirašė kažkokių žvakučių. O man tada kaip tik pasirodė tokios tamsios rudos išskyros, tai paprašiau, kad ji pasižiūrėtų, kas čia per velniava, tai ji tik pasakė, ai tai mėnesinės anksčiau prasidėjo. Bet sakau man mėnesinės prieš savaitę buvo, tai ji sako, taigi sakau, kad anksčiau prasidėjo. Nu persiprašau, bet save pažystu ir žinau, kad kas savaitę mėnesinėm nesergu. Pasirodo, tos išskyros kaip ir spėjau visai nebuvo mėnesinės, o endometriozė. Šitą aišku nustatė jau kitas gydytojas. Šiaip iš kitų girdėjau, kad ji gera gydytoja. Nu aišku visiems neįtiksi.
Atsakyti
Mane ji priziurejo po gimdymo.. Gera specialiste, bet ner labai maloni.. g.gif
Atsakyti
as dabar lakausi pas ja.siaip ji nepriimineja gimdymu.
ji labai nuotaikos zmogus,kartais gali ziurieti smirineti,isklausyti kalbeti valanda laiko. karais tik greita apziura,tas jos minusas.siaip nebloga specialiste,bet pas ja negimdyciau.
Atsakyti
Man buvo persileidimas 2001 m. ji mane operavo. Paliko labai malonaus zmogaus ispudi.
Atsakyti
Lankiausi ir as pas sia gydytoja. Tik ne KMUK, bet jos privacioje klinikoje. Siaip labai maloniai prieme, ir tikrai neatrode nemaloni. Taciau man nepatiko jos atsakingumo poziuris. Gavus tyrimo rezultatus, ji tiesiai sviesiai man pasake, kad nezino ka daryti ir lipe palaukti kol paskambins, neva pasikonsultuos... blink.gif nu aisku skambucio taip ir nesulaukiau, teko skambintis paciai.... finale,- nusiunte pas dermatologa blink.gif ... siuo metu ieskausi kitos ginekologes, kuri buti maloni ir sita suprastu g.gif
Atsakyti
Na, man teko pas ja gimdyti prieslaikini.
Ilga istorija, bet gimdziau 19sav., nes leliukas vis tiek nebutu isgyvenes

Siaip ji silta, rupinosi manimi, net nezinau, bet klausiau vienos pazistamos, akuseres, tai sake, kad cia ne tas variantas, kuri reiketu rinktis nesciai moteriskei... Tai net nezinau, man patiko.
Atsakyti
Gulejau pas sia gydytoja po cezario operacijos, tai man jinai visai nepatiko. Ateidavo atmestinai paziuredavo, kazko palukuriuodavo. Susidare ispudis, kad gal kazkokio kysio norejo, bet as jai nieko nedaviau is principo. Kaz kokia nemaloni pasirode.
Atsakyti
Tai ji pasirodo priimineja gimdymus??? Gal dar galima daugiau nuomoniu apie ja?
Atsakyti
Jeigu kuriai nors kyla noras lankytis pas sia gydytoja, nuosirdziai patariu, to nedaryti! tai ne ta gydytoja, kuri tinkamai jumis ir jusu pilveliu pasirupins.
Atsakyti
Tai draugiskas patarimas. Man "netycia" teko lankytis pas sia gydytoja. Lankiausi pas ja privaciai, po to perejau i klinikas. Ir prasidejo problemos: tai tas negerai, tai tas negerai... Nenoreciau apie tai cia pasakoti rolleyes.gif O kai vyro prispausta pakeiciau gydytoja visos problemos ir visos ligos pasibaige. Ir tikrai pagimdziau sveika vaikeli thumbup.gif . Tai todel ir siulau rinktis kita gydytoja iskarto!
Atsakyti
Tiesą pasakius aš su ja kažkaip nesusikalbu. Nesuprantu aš jos. kaip kažkas ir rašė - čia ji maloni, o čia skuba kuo greičiau tavęs atsikratyt. Na, manau kad yra ir ką geriau pasirinkti, o šiaip ji privačių gimdymu neapsiima. kiek aš žinau.
Atsakyti