Kaip - kažkada kažką perskaičiau knygose apie Japoniją, pasirodė labai mistišką, ne taip, kaip visur, tai va nuo to ir prasidėjo. Dar turėjau susirašinėjimo draugę, kuri pamokė hiraganos, tai man taip neįprastai atrodė visas tas raštas...

Kodėl - čia ir man pačiai paslaptis

gal todėl, kad labai jau savotiška jų kultūra. Be abejo, kiekvienos tautos kultūra savotiška, bet man japoniška įdomesnė

Kada - prieš gal 7 metus, o rimčiau tai domiuosi kokius 4 metus (kursuose mokiausi paskutinius pusantrų metų, iki birželio).
Kam - turbūt pačiau sau, nors buvo svajonė parašyt laišką draugei japoniškai (turiu tokią draugę, bet bendraujam angliškai). Jeigu gerai mokėčiau, būtų galima darbą atitinkamą ieškotis, na o kol kas tai mano hobis

Kas po to - oi nežinau, na kol kas tai nieko, šiaip mėgstu paskaityt kokias knygeles apie Japoniją (kultūra, istorija, religija, ir t.t.), filmus jų pažiūrėt, lankausi visose parodose, kurios būna "į temą" ir pan.
O kiek pas Ališauską kanji išmokai?

Susišnekėt dabar galėtum? O anksčiau? Man tai pagrindinė problema, kaip žodyną praplėst. Nes rašyba tai man kol kas neatrodo labai jau būtina. Pakalbėt svarbiau