Įkraunama...
Įkraunama...

vyrui-jo mama-dievas

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 22, 11:15)
tai, kad net sitam forume daug tokiu. Ypac, kuriose temose kalbama apie vaiku neturejima(ar nenora tureti), tai tuoj puola gasdint, kad gi nieks tau vandens nepaduos, va mum paduos, o tau ne  biggrin.gif


drinks_cheers.gif is tikruju! vos ne pagrindinius argumentus ir zeria tokius, kaip "stikline vandens" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 22, 14:27)
drinks_cheers.gif  is tikruju! vos ne pagrindinius argumentus ir zeria tokius, kaip "stikline vandens" thumbup.gif

Tai va tokios matyt ir skaičiuoja kiek vaikų pampersams ir mokslams išleido, kad paskui argumentais galėtų prieš nosį pamojuot, kai vaikas užsimanys teisės į savo gyvenimą.
O dabar šiek tiek labiau į temą:
Mano viena draugė nuo vidurinės laikų labai nesutarė su savo anyta. Nuolatos skųsdavosi, kad toji ją laiko per prasta savo sūneliui, įžeidinėja. Dabar ji turi du vaikelius ir jau vyresniam berniukui girdėjau kaip kalba: "netikėk tom bobom, jos visos k*****s, apgaus tave, pasinaudos, negeros jos" doh.gif na nieko sau, pamiršo kaip pati nuo anytos kentėjo, nepavydžiu aš jos būsimom marčiom.... unsure.gif
Atsakyti
o jus jai priminkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 12 19, 16:19)
o jus klauset vyro,kas jam svarbiau seima ar mama?
jei jis renkasi mama, siulau jam palinketi gero gyvenimo su ja.
Nes jis ne jusu vyras, o jos tada. Sventes sveskit su vaikais viena jeigu reiks, bet bent jau pasvesit oriai ir ramiai, be jokiu susikaustymu ir kitokiu nesamoniu.
po svenciu tevu vyras masto, jei neismastys, sveskit ir naujus be jo...Svarbiau ne mama, o seima, jusu vyras to nesuvokia arba jusu seima nelaiko

Esu girdėjus, gruzinas gerai pasakė, kad "jei žmona man lieptų rinktis tarp mamos ir žmonos, tai vienareikšmiškai pasirinkčiau mąmą. Nes mama man viena, o žmonų gali būti daug"
Gal geriau nekeliant ultimatumų, o gerumu ir gudrumu keiskim vyro bendravima su savo šeima g.gif
Atsakyti
Kai žmogus būna vaikystės periode, tai tėvai atrodo dideli gražus,protingiausi ir pan.Paskui ateina paayglystė,kai prasideda maištavimas,kai tėvais jau nebesižavima,o jie atrodo neprotingi senamadiški su savo kvailais draudimais ir prieš tėvus maištaujama.Paskui žmogus suauga,ir supranta,kad tėvai yra tokie kokie yrta,kartais labai protingi būna,kartais nusišneka,ir nereikia to sureikšminti, o gyventi savo galva.Ir kai vyras įstringa vaikystės periode,kaip tas gruzinas,kuriam žmona nieko nereiškia,kuriam svarbiausia mamytė mamytė ir tik mamytė,o žmona fui,daug čia bus tų žmonų, tai ir būna tragedija.Kokia gali būti šeima su tokiu vyro paniekinančiu požiūriu į savo moterį.Nesakau kad tėvai nesvarbūs,bet vedus/ištekėjus svarbiausi tampa sutuoktinis ir vaikai,ir protingi tėvai tą supras ir nepuls reguliuoti jaunos šeimos gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2012 06 22, 20:00)
Kai žmogus būna vaikystės periode, tai tėvai atrodo dideli gražus,protingiausi ir pan.Paskui ateina paayglystė,kai prasideda maištavimas,kai tėvais jau nebesižavima,o jie atrodo neprotingi senamadiški su savo kvailais draudimais ir prieš tėvus maištaujama.Paskui žmogus suauga,ir supranta,kad tėvai yra tokie kokie yrta,kartais labai protingi būna,kartais nusišneka,ir nereikia to sureikšminti, o gyventi savo galva.Ir kai vyras įstringa vaikystės periode,kaip tas gruzinas,kuriam žmona nieko nereiškia,kuriam svarbiausia mamytė mamytė ir tik mamytė,o žmona  fui,daug čia bus tų žmonų, tai ir būna tragedija.Kokia gali būti šeima su tokiu vyro paniekinančiu požiūriu į savo moterį.Nesakau kad tėvai nesvarbūs,bet vedus/ištekėjus svarbiausi tampa sutuoktinis ir vaikai,ir protingi tėvai tą supras ir nepuls reguliuoti jaunos šeimos gyvenimo.


Labai teisingai pasakyta 4u.gif nei pridėsi, nei atimsi 4u.gif

Tarp motinos ir sūnaus esantis artimas ryšys - nuostabu. Bet riba labai trapi. Man atrodo, nevyriška mamai viską, net ir menkiausius dalykus dalykėlius kas vakarą pasakotis, klausti jos nuomonės, o ne tartis su savo gyvenimo moterimi, galiausiai, net duoti kažkokias ataskaitas, kas kaip vyksta gyvenime.

Deja, aš buvau su tokiu susidūrusi doh.gif baigėsi tuo, kad tėvai buvo tas pagrindinis veiksnys, dėl kurio išėjau su visam. Mama pajautė, kad sūnus tolsta ir ėmėsi veiksmų. Dabar prisimenu, tai juokinga. O tada rimtai mąsčiau, kad jai reikia nuvažiuot ištirti dėl kokios tai nervų ligos blink.gif sūnelis suprato, kad čia viskas labai blogai, bet nieko nedarė. Aš taip gyvent nebegalėjau schmoll.gif nenorėjau aukot savo jaunystės ir nervų ląstelių verysad.gif
Atsakyti
Tai sakot gruzinas uzsilaikes vaikysteje. O mano galva mazvaike yra zmona, kuri stato toki IDIOTISKA ultimatuma.

Kas jums svarbiau sutuoktiniai, ar tevai?
Kokia jums akis, ausis, koja, inkstas ir t.t. svarbesni kaireje, ar desineje puseje?

Gal cia ir yra atspriteis taskas pradeti mastyti?
Megtrinos, o jums kas svarbiau? Tevai, vaikai, sutuoktinis?

Visa tai zmogaus vertybes, kurios per gyvenima, itakoti momentines situacijos, kinta vietomis.

Tai kurios gi is ju issizadesite jus asmeniskai?
Ir pagaliau ar to reikia?

Berasantl atsiminiau Karaliu Lyra... Baisu kai zmones susireiksmina ir juos apima puikybe, nesvarbu ka, anyta, ar marcia.

Negerbciau zmogaus, kuris uzduoda toki klausima, ir to, kuris atsakydamas i ji, glosto kvailio/-es puikybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 06 27, 12:21)
Tai kurios gi is ju issizadesite jus asmeniskai?
Ir pagaliau ar to reikia?

issizadeti tikrai nieko nereikia, bet sveiko proto tureti-net labai 4u.gif jei vyras gyvena pagal mamos grafika ir planus, tuomet kam jam zmona? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 27 birželio 2012 - 11:31
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 27, 12:31)
issizadeti tikrai nieko nereikia, bet sveiko proto tureti-net labai 4u.gif  jei vyras gyvena pagal mamos grafika ir planus, tuomet kam jam zmona? blink.gif


Mano galva, jei viena moteris elgiasi nekorektiskai, nemanau, kad yra protinga kitai reiksti ultimatuma tokia forma - elgtis nekorektiskai. Ultimatumas yra toks dalykelis, kad jis ivaro i kampa ne vien ta, kuriam statomas ultimatumas, bet ir ta, kuris ji pareiskia.

Kita vertus, ko vertas zmogus, kuris issizada tevu?

O tas diktavimas yra baisiai salyginas dalykas. Man teko stebeti, kai marti uzurpavo sunu-vyra, kad jis tevus mate tik per dideles sventes. Lygiai taip pat pazistu marcias, kurioms reikia taikstytis su anytu diktatura.

Anytos yra duotybe, ju niekas nepakeis, tik jus galite pakeisti savo pasirinkima, issiskirti, arba rasti konsensusa.
Atsakyti
Prie ko čia klausimas-kas jums svarbiau-sutuoktinis ar tėvai.
Klausimas yra toks-ką daryti marčiai,kai visur kišasi ir viską reguliuoja anyta, o vyras tik galvą linksi mamytei pritardamas. Prie ko čia ultimatumai.Tiesiog viską reikia sureguliuoti,kad moteris tekėjo už vyro,o ne už anytos,ir su vyru visi klausimai sprendžiami,ieškoma kompromisų,o anyta šsimos klausimų sprendime nedalyvauja.Todėl aš ir sakau,kad sutuoktinis yra svarbiausias,sprendžiant bet kokius klausimus šeimoje.O anyta aišku gali savo nuomonę išreikšti,bet niekas neprivalo jos klausyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 06 27, 13:15)
Kita vertus, ko vertas zmogus, kuris issizada tevu?

ir vel jus apie ta pati doh.gif o kam ko nors issizadeti?! blink.gif kur jus perskaitete apie issizadejima? mes diskutuojame apie tuos atvejus, kada arba anytos kisimasi reikia kiek apriboti, ar mielajam proto ikresti, kad vede jis TAVE, o ne savo motina tongue.gif
Atsakyti
Temos pavadinimas labai geras,tik dabar įsisiskaičiau...
Yra man rodos toks draudimas-neminėk Dievo vardo be reikalo,jei neklystu...Aš gana ilgą ilgą laiką pragyvenau pastoviai iš vyro girdėdama-tu gerai gamini,bet va mano mama ( ir jausmingas atodūsis)..na ir panašiai-tu gera šeiminkė,ar dar panašiai.Maždaug tau iki mano mamos kaip iki mėnulio pėščiomis.Anytą prismaugti kartais norėdavos.Tai manau teisingai padariau,kad uždraučiau vyrui taip šnekėti. O jie kartu kai susitinka,tegu šneka paie mane ką tik nori-man dzin,tegu tik bendrauja.
Antra klausimo dalis-kaip bendrauti su anyta-dievu -geriausia nebendrauti niekaip.

Iš kur čia iškapstyta apie statomus ultimatumus-nesuprantu niekaip.Sūnaus pareiga yra kartais aplankyti mamą,kai jinai eina senyn,jai pagalbos buityje reikia,ir vaistų kartais skubiai prireikia ir gydytojos,ir aplamai manau mamai ir sūnui yra poreikis kartais susitikti,arbatos pagerti ir apie gyvenimą paplepėti-tai čia manau sūnaus šventa pareiga mamą kartais aplankyti,pabendrauti ir padėti.O spresti kokius tapetus klijuoti,ar į kokį darželį vaiką leisti,ar kur važiuoti atostogauti-čia jau gali tik vyras ir žmona,jokių mamyčių sprendžian tokius klausimus neturi būti.
Atsakyti