Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

Pasiskaičius hobo temą, apie begalinį norą ištekėti, supratau, kad šis troškimas nėra svetims ir man. Ir aš žiauriai noriu apturėti vyrą savo namuose....
Tai va. Kadangi mano padangėje vyrų ne tiek jau ir daug (o ir tie patys visokie vedę, arba šiaip dėmesio neverti), o čia dažnai tenka išgirsti pavirkavimų apie blogus diedus, tai gal sakau, padarom taip. Jei jau skelbimų skyrelyje sėkmingai startuoja panašios temos apie kvepalus, kosmetiką ir knygas, kodėl gi nepasidalinus sau nebetinkamu, bet kitai galbūt labai prie dūšios, vyru. Bukvaliai, siūlyčiau dėti skelbimus su nuotraukomis, trumpu aprašymu, paaiškinimu, kodėl tas vyras nebetinka tūlai moteriškei. (pvz. horoskopą, kraujo grupę, pomėgius ir t.t.) Nes jei pvz. netinka, dėl to kad impotentas arba alfonas, tai didelė tikimybė, kad jis netiks ir kitai.
Jei kam pasirodys neetiška, nemoralu ir visaip kaip neteisinga siūlau:
atkreipti dėmesį, kad net tv leidžia sau "keisti žmoną", kuo mes blogesnės?
tiesiog uždaryti šią temą ir eiti į visokias kitokias moralias temas, kurių čia apstu

Gal pagaliau ir mano niūrioje padangėje nušvis meilės šviesa (ajatau, kaip poetiškai pradėjau rašyti, išvydusi tokią džiuginančią perspektyvą wub.gif )

Ir dar. Jei nuosavas vyras jums visai dar prie dūšios, tai apsižvalgykit aplink - gal koks bendradarbis, kaimynas, giminaitis, brolis, pusbrolis, trečios eilės dėdė ar šiaip žmogus artimas imperatoriui, dūsta nuo vienantvės.... Tiesiog akcija virstų - "pakeisk vyrą. Išgelbėk draugą" biggrin.gif tongue.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moteris: 02 kovo 2005 - 10:16
nu blyn aš pradėsiu.
siūlau du netgi. tiesa pirmai pradžiai ne vedyboms. trūkumas abu tik 22.
privalumai abu labai gražūs, liekni ir aukšti (abu apie 190 cm.) abu šiemet baigia mokslus ir abu jau dirba. abu su perspektyvom ir šiuo metu vieniši. linksmi. abu labai geri lovoje (už vieną aš garantuoju asmeniškai, nes pati esu išbandžiusi), o už kitą garantuoja mano draugė, nes jinai išbandė kitą. linksmi, sąmojingi, na nemeluosiu, kažkiek ciniški, gal net stiprokai ciniški, bet mandagūs, kultūringi, apsišvietę ir t.t. fotkių nedėsiu, nes nemanau, kad kam būtų malonu viešai įdėtą savo fotkę išvysti. bet galiu laiduot už abu, nes vienas iš jų mano brolis. vat ką tik su juo kalbėjau, tai pageidauja, kad būsima kandidatė būtų nedurna, t.y. jo žodžiais tariant: neprieštarauju, kad būtų intelekto apžalota.
Atsakyti
žiūriu jokio aktyvumo. tikriausiai galvojate, kad čia ant bajerio. deja ši tema yra visiškai rimta. prašome drąsiau. siūlyti, klausti ir t.t. susivienykime tikslui ištekėti arba bent jau susirasti antrąją pusę.
Atsakyti
As manau, hobo, kad dabar visos morteriškės "šukuoja" savo užrašų knygutes ir telefonus, ir tuoj į rinką išmes krūvą laisvų ir vartojimui tinkamų vyrų. Aš taip laukiu....... 4u.gif
Atsakyti
Peršukavau savo užrašų knygutę 4u.gif
Ataskaita: trys tokios pat fainos ir ieškančios drauges. Ir nei vieno laisvo diedo... verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif atsiliepia mažai, užtat kiek skaitančių. Turės pasisekimą šitas skyrelis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
maža, tai gal tavo dviem draugėm aš galiu padėt? žr. aukščiau.

beje, tiedu vilniečiai.
Atsakyti
Jetau, diedais targavoja doh.gif
Man reikia tokio kuris būtų gražus, malonus, geras, turtingas, taktiškas, mane girtų, neštų kavą į lovą kiekvieną dieną, tvarkytų namus, sexualus, tvarkingas, su jumoru, ne daugiau kaip 35 metų, atletiškas, aukštas, paklusnus, mylėtų vaikus, mokėtų šokti ir deklamuot eiles, išauklėtas, na žodžiu tikras vyras wub.gif
Jei rasit tokį vienišą savo užrašų knygelėje - imu tongue.gif
P.S. Esu ištekėjusi, todėl už jo netekėsiu, tik šiaip laikysiu savo malonumui.
Atsakyti
NU PAVAROT! smile.gif
Šiaip tai norėčiau pasidalinti kaip mano buvusi gera draugė (amžiną atilsį jai), labai protinga, išsilavinusi, šmaikšti, mokanti skaniai gaminti ir t.t. ir dar turinti apie šimtą geriausių moters sąvybių, skirstė vyrukus. Ji sakydavo, kad reikalingi moteriai 5 vyrai:
1. Vyras dušiai (gali būti ir dvasininkas)
2. Vyras lovoje
3. Vyras protui
4. Vyras pramogoms
5. Vyras namams

Taigi, jei nesiseka rasti penki-viename, gal toks variantas tinkamas? mirksiukas.gif
Atsakyti
čia aš norėčiau pareikšti, kad tema yra realistėms, ieškančioms vyro, o ne princo ant balto žirgo ir konkretiems pasiūlmams arba pasidomėjimui konkrečiais kandidatais. kritikoms ir nuomonei išreikšti yra tema "labai noriu ištekėti"
Atsakyti
Minutele, moterys, gal tikrai kazka pasiulyti, gera darba padaryti.

Aiskiau apibrezkim kriterijus ir nuleiskim reikalavimu kartele, nes su tiek kriteriju, kiek priraset iskart galiu parasyt jokiu sansu net i pasimatyma nueit.

Atsakyti
Hobo, įrašyk mane į eilę, nes tavieji, jei gražesni už velnią, tai tobuli kandidatai smile.gif
Atsakyti