Įkraunama...
Įkraunama...

Virti patiekalai

Labai jau pritruksta fantazijos virtam maistui. Mano vyrui baisiai kyla rugstys, tai uzsiprase virto maisto, o as apart varskes virtinuku ir koldunu nieko nezinau. Na neskaitant cepelinu.
Gal turit patarimu ka skanaus isvirti?
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2005 03 02, 12:01)
Labai jau pritruksta fantazijos virtam maistui. Mano vyrui baisiai kyla rugstys, tai uzsiprase virto maisto, o as apart varskes virtinuku ir koldunu nieko nezinau. Na neskaitant cepelinu.
Gal turit patarimu ka skanaus isvirti?

Taigi viską, ką iki šiol kepdavai, dabar virk/troškink: mėsą, žuvį, daržoves. Garų puodas jums praverstų, mačiau yra tema apie jį, paskaityk. Nežinau, ar turi vaikų, nes su vaikais greit išmokstama gaminti sveiką maistą smile.gif

Pažiūrėjau, laukiesi vaikučio. Tai keliauk į vaikų mitybos skyrelį ir pradėk praktikuotis, prireiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 02 kovo 2005 - 12:12
Gera tema, ypac man kaip besilaikanciai dietos biggrin.gif
As darau tokius mesos kukulius:)
farsa padarai kaip kotletams, formuoji kukulius, mazesnius nei kotletus, as dar i viduri dedu morku ar grybu, ir verdi nedideliam kiekyje vandens ant mazos ugnies. Gale grietines idedu krapiuku ar petrazoliu ir valgai su bulvem - labai skanu smile.gif
Atsakyti
As kartais darau shvelnu patiekala is vishtienos. Vishtuka ishverdu idejus druskytes, imetus kokia petrazole, morka, svoguna... Ka tuo metu turiu po ranka, pagal skoni. Paskui mesyte nuo kauliuku nurenku. Keptuveje ant sviesto pakepinu svoguniuka, sudedu vishtienos gabaliukus, uzpilu grietineles ir truputi pakaitinu. Valgom su bulviu koshe dazniausiai ax.gif
Atsakyti
As gaminu zuvi mikrobangeje - sutarkuoju morka burokine tarka, supiaustau pora griezineliais, sudedu i stikline forma, uzpilu sauksta aliejaus ir keleta min. i mikro 100% .Tada sudedu zuvi - file arba upetaki saldyta, ka turiu, uzpilu pienu, uzbarstau zoliu, truputi druskos, morku+poru misiniu ant virsaus apkapstau - 10min. 100%.Aisku, laikas priklauso nuo dozes.As darau tik sau, nes kepenys kiek streikuoja, ir kepto nieko nevalgau, gi mano vyrai nuo tokio maisto nosi raukia.Man skanu.Gal ir Taviskiui patiks.
Atsakyti
Pats geriausias virtas patiekalas, man ir mano opu sugadintam skrandziui yra ivairios SRIUBOS!!! thumbup.gif Kai griztu namo pas mama tai atsivalgyti ju negaliu. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 03 02, 12:11)
Taigi viską, ką iki šiol kepdavai, dabar virk/troškink: mėsą, žuvį, daržoves. Garų puodas jums praverstų, mačiau yra tema apie jį, paskaityk. Nežinau, ar turi vaikų, nes su vaikais greit išmokstama gaminti sveiką maistą smile.gif

Pažiūrėjau, laukiesi vaikučio. Tai keliauk į vaikų mitybos skyrelį ir pradėk praktikuotis, prireiks smile.gif

Rasiau ir nedarasiau. Kad ka kepdavau paparasciausiai butu viska troskinti tai as suprantu, bet dar viena smulkmena, kad kiekviena diena vyrui turiu ideti i darba pietus. Ir jie neturi kur pasisildyti sad.gif Tai salta maista ir su saltais padazais na .. ne koks skonis. Del to ir kepdavau viska, kad sausa butu be padazu. cool.gif negali gyvent be majonezo tai i darba ir dedu virtas bulves, kepta mesyte, darzoviu ir majonezo.
Atsakyti
Dabar aisku, ko Tu nori.Sprendimas - labai paprastas.Nusipirk termosa platu.Kiek supratau, gyveni Ispanijoje, tai neturetu buti problema.Geriausiai yra su plastmasiniu ideklu, tuomet galima valgyti normaliu saukstu.Kadangi mano vyras pastoviai pakeliui, jis turejo irgi ta problema.Nuo to laiko, kai pasiima termosa, visi skundai praejo.As jam isverdu kokios mesytesa arba galku, kokiu darzoviu- kaliaropiu, kalafijoru, zaliu pupeliu (saldytu) ir bulviu.Viska sudedu i viena puoda.Vokieciai tai vadina "Eintopf" - vieno puodo patiekalas.Ta is ryto pasildau, sukratau i termosa.Buna silta iki gero popiecio.Ir pigu, ir patogu, ir skrandziui gerai.Yra tirsciau, negu sriuba, tai neissipilsto, o kadangi yra sultinio, skrandis dekavoja.
Atsakyti
Tai, kad bandziau termosa pirkti tik, kad didelio neradau (arba blogai ieskojau). Bet ziuriu teks grizti prie sito reikalo. Nieko nebus, as isivaizduoju kaip nieko gero kasdien valgyti salta maista.
Bet vistiek rasykit apie virta maista. Visokie virtinukai nebutinai mesiniai irgi tinka thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš turiu problemų su rūgštingumu unsure.gif , o jau kaip atsibodo tos galkutės verysad.gif , gal kuri turite kokį skanesnį pasiūlymą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAFANIA @ 2006 10 03, 12:16)
Ir aš turiu problemų su rūgštingumu  unsure.gif , o jau kaip atsibodo tos galkutės  verysad.gif , gal kuri turite kokį skanesnį pasiūlymą  blush2.gif

Atsakyti
varskeciai
Atsakyti