Įkraunama...
Įkraunama...

Šprotų mišrainė

Šprotus naudoju sumuštiniams daryti, kiaušiniams įdaryti, salotoms biggrin.gif
Atsakyti
Kiausiniai virti,sprotai, svogunu laiskai,majonezas.
Ant skruzdinto batono patepti sito misinio,papuosti petrazolem-puikus uzkandelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš,šprotus susmulkinu drauge su virto kiaušinio tryniu+įpjaustau mažais kūbeliais konservuoto agurkėlio+įberiu dž.krapų +garstyčių.
Visą masę gerai išsuku ir ja įdarau virto kiaušinio puseles.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
as darau uzkandele: iskepu duona (nebarstau druskos), ant jos sudedu po keleta sprotu (kur buna skardinese, aliejuje) ir ant virsaus uzdedu griezineli kivi. Gal jums labai neiprasta, bet labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 19, 11:36)
manau, kad ne, viska isima, sumaiso ir deda i luksta ax.gif

as panasiai dariau su pievagrybiais (tik dar pakepinau ant sviesto su dziuveseliais)

doh.gif
Atsakyti
sveikos. as tai pakepinu duonos riekeles,ant ju dedu morkas su cesnakais ir majonezu[misraine] o ant virsaus paguldau dvi sprotu zuvytes. skanaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simh @ 2010 03 04, 18:59)
sveikos. as tai pakepinu duonos riekeles,ant ju dedu morkas su cesnakais ir majonezu[misraine] o ant virsaus paguldau dvi sprotu zuvytes. skanaus ax.gif

Simh,
drinks_cheers.gif ,kad tai skanu 4u.gif
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
O as i krepselius pikantiskus sugalvojau kazka su sprotais ideti. Tik niekaip nesugalvoju ka. smile.gif
Atsakyti
LABAI SKANI SLUOKSNIUOTA SPROTU MISRAINE

REIKES:
1 dezutes sprotu.
1-2 virtu bulviu,
2-3 virtu morku,
3 virtu kiausiniu,
1 poro (baltosios dalies),
sviezio agurko
majonezo

Sprotus sutraiskom sakute,padarom kosele.Dedame i salotine.Uztepam pora saukstu majonezo.Bulves,morkas,kiausini sutarkuojam burokine tarka.Toliau sluoksniuojam.Ant sprotu ir majonezo dedam bulves,majoneza,morkas-majoneza,pora(smulkiai supjaustyta pusziedziais)-majonezas,kiausinis-majonezas.Uzdengiam maistine plevele ir dedam i saldytuva,kad pastovetu.Pries valgant uztarkuojam sviezio agurko.
Labai skanu!!!Man skaniausios ryta,jeigu buvo patiektos vakare ax.gif
P.S.Majonezo tikrai ne per daug. smile.gif
Atsakyti