Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart pas ginekologą

Kas kiek laiko profilaktiškai, nuo kada, ir po kiek laiko po atliktos operacijos reikėtų kreiptis į mergaičių ginekologą, kur tokie yra? Ar , jei dukra skundžiasi kokiu tai skausmu arba yra paraudimas, galima kažką- tirpalą ar kitokias priemones panaudoti, ar iškarto skubiai vesti pas ginekologą? Dėkoju.
Atsakyti

Neaišku ,apie kokią operaciją rašote.Vaiką veskite pas specialistą tuo atveju,jei lytiniai organai paraudę,mergaitė skundžiasi skausmu,atsirado daug baltų išskyrų ar pradėjo kraujuoti[maža mergaitė].Jei iki 16metų neatsirado mėnesinės arba iki 14m.-išoriniai lytiniai požymiai,arba po išorinių lyt.požymių atsiradimo praėjus dviems metams nėra mėnesinių,būtina kreiptis nedelsiant.Pradžioje eikite pas savo apylinkės gydytoją.Jei patologija rimtesnė, jums parekomenduos vaikų ginekologą.
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti ar pakanka pas ginekologa lankytis karta per metus, jei neturi nusiskundimu?? Ir kokie tyrimai ir apziuros turetu buti atliekamos ax.gif Aciu.
Atsakyti
Jei jokios patologijos nerandama, užtenka apsilankyti vieną kartą metuose.
Jei jokių nusiskundimų neturite, ciklas reguliarus,pakanka apžiūros vaginaliniais skėtikliais, bei bimanualinio tyrimo(t. y. apčiuopos rankomis).Jei pageidaujate, galima atlikti vaginalinę echoskopiją.
Atsakyti
Jeigu mergaite paaugle neturi jokiu skundu, kad reiketu ja pirma karta nuvesti pas ginekologa?
Atsakyti
Prieš pradedant lytinį gyvenimą, kad aptarti kontracepcijos būdus.
Atsakyti
nezinau kada reiketu pirma karta apsilankyti? seip lyg ir viskas tvarkoj tik kartai stipriai skauda ilvo apacia blink.gif o eiti pas gydytoja dukra drovisi bet jei reiketu ikalbetciau rolleyes.gif kaip manot kaip elgtis????
Atsakyti
Jei skausmas pilvo apačioje nesusijęs su mėnesinių pradžia,vertėtų pasirodyti ginekologei.
Atsakyti
Man beveik 15 metu ir menesines buwo prasidejusios vasaros pabaigoje , ir daugiau nebuwo... jau kokius 4-5 menesius , kada reikia nueiti pas gunekologa ir ka ten man darys? KAip reiks nusirengti jei man geda.... ar reikia pries tai kaip nors nusiskusti ta vieta ar pan..? verysad.gif
Atsakyti
Tokio amžiaus mergaitė pas ginekologą turi eiti su mama. Jei Jūs neturėjusi lytinių santykių, vienintelis objektyvus tyrimas - ultragarsinis. Skusti plaukų nereikia, tačiau būtina labai pilna šlapimo pūslė( nes kitaip tiriant per pilvo sieną nieko nematyti). Siūlyčiau pas ginekologą apsilankyti kuo greičiau.
Atsakyti
gerb gydytoja.noreciau apsilankyti pas jus privaciai.noriu suzinoti kiek jus imat uz konsultacijas ir kokius jus tyrimus darot ginekologijoj? g.gif
Atsakyti
Aš dirbu kabinete "Neliga", Rūdininkų 6. Pirmas apsilankymas kainuoja 60 lt. Atliekami praktiškai visi reikalingi tyrimai, už juos mokate papildomai. Smulkiau apie kainas sužinosite paskambinus į kabinetą tel. 2312337.
Atsakyti