Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai

Sveiki. Dukrytei greit 6 mėnesiai, o nesam paskiepyti nė karto, išskyrus nuo tbc. Pediatre neskiepija, vis laukia, kada sustiprės, priaugs daugiau svorio. Dukrytė prastai valgo nuo gimimo, prastai auga svoris ( gimė 3 kg. dabar - 6 mėnesių - 6 kg.)Žarnyne rado stafilokoka - geriam bakterijas. Šiaip kiti tyrimai geri.
Nezinau, ar gydytoja teisingai elgiasi. Ar nieko tokio, kad stipriai atsiliekame nuo skiepu kalendoriaus? gal reikia prašyti, kad pradėtų skiepyti? Šiaip dukryte labai stipri, judri, linksma.Ka Jūs manote, apie tai? Ačiū
Atsakyti
Kiekvienas vaikas auga jam būdingu tempu. JŪSŲ dukros svorio priaugimas yra norma. Kiekvieną kartą JUMS apsilankius pas gydytoją, ji turi dukrą pasverti, pamatuoti, t.y. įvertinti jos augimą. Pirmais gyvenimo metais kūdikis turėtų būti žindomas ir jam jokios bakterijos iki 6 mėn. dažniausiai yra neduodamos. Stafilokokas išmatose išaugo tur būt išaugo dėl to, kad jis pakliuvo nuo odos tuštinantis. Stafilokokui išgyventi yra būtinas deguonis, o žarnyne paprastai jo nebūna... Tai, kad dukra neskiepyta yra blogai. JUMS dera paprašyti savo dukros gydytojo siuntimo pas gydytoją imunologą ir jo priežiūroje nedelsiant pradėti dukrą skiepyti. Abejoju, JŪSŲ teiginiu, kad dukra yra skiepyta tik nuo „tbc“, nes gimdymo skyriuje yra skiepijama ir nuo hepatito B. Yra skiepijami tik sveiki vaikai.
Atsakyti