Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Kaune

QUOTE(aureka @ 2012 02 14, 14:47)
Ah tu rupke, o as prisirasiau i centra  doh.gif Seimos gyd rekomendavo pas Snarskiene eit  g.gif


oi oi, aš pas tą kažkada esu buvus, nu "pagerinta" motera ten absoliuti farmacijos firmos vergė, jei kontraceptikai tai tik tie, o ne kiti, jei vaistai kokie tai tik tie, kažkaip visi iš vienos firmos (Oregon) biggrin.gif Užtai skraido į Dubajų ir kitus "egzotinius" kraštus mirksiukas.gif
Grubumo irgi ne eilinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 06, 15:30)
Be siuntimo
Prisirašę prie poliklinikos pacientai, pateikę dokumentus registracijai, gali registruotis pas šiuos pirminės sveikatos priežiūros gydytojus:
gydytojus akušerius—ginekologus,...

Drįsčiau paprieštarauti - kiek lankausi pas ginekologę, tiek reikalaujama šeimos gydytojo siuntimo. Paskutinį kartą buvau sausio mėnesį ir siuntimas buvo būtinas mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katukas: 15 vasario 2012 - 13:57
QUOTE(amber123 @ 2011 07 01, 15:27)
Ieskau malonios, supratingos, zmogiskos ir geros savo srities specialistes.. ar yra tokiu?  lotuliukas.gif renkuosi tarp Neringos Jakstienes is A klinkijos ir Jolitos Banevicienes ir Silainiu seimos centro... jazusmarija neapsisprendziu niekaip..  doh.gif gal galit ka patart.. nepradesiu gi skaiciuot, kuri turi daugiau geru atsiliepimu  biggrin.gif

Apie pirmąją nežinau, bet antroji savo srities profesionalė 4u.gif Žmogiškumo ir supratingumo taip pat netrūksta, moka paaiškinti ir išaiškinti, kad balta yra balta, o ne juoda, kai tau atrodo, jog žemė slysta iš po kojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 17 vasario 2012 - 21:44
Pagirti galeciau Motina ir vaikas ginekologa Z.Zeba. Labai puikus specialistas. Ir KMU Abraitis. SUPER
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2012 02 17, 21:43)
Apie pirmąją nežinau, bet antroji savo srities profesionalė 4u.gif  Žmogiškumo ir supratingumo taip pat netrūksta, moka paaiškinti ir išaiškinti, kad balta yra balta, o ne juoda, kai tau atrodo, jog žemė slysta iš po kojų.


as lankausi pas Nertinga Jakstiene..labai faina gydytoja, profesionali, maloni visiskai ja pasitikiu rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu pagirti gyd. Kozeniauska. Ne tik kad nuostabiu ranku daktaras, bet ir labai siltas zmogus. As lankiausi klinikose, jis onkoginekologiniam sektoriuje dirba, o jei paprastesniu budu- be siuntimu pas ji galima konsultuotis BMP klinikoje.
Atsakyti
O man patiko gyd. Urvikiene, dirbanti privacioje klinikoje Jalvita (Pasiles g.). Kiek zinau, ji ir Kauno klinikose dirba. Vyresnio amziaus (greiciausiai ir pensijinio) moteris, bet labai maloni, rami, issamiai viska paaiskina. Man ja drauge rekomendavo, kuri patenkinta liko jos apziura, konsultacija.
Atsakyti
Labukas,

kokiu turetumet atsiliepimu apie Vita Longa seimos klinikos gydytoja ginekologe V. Bendoraitiene? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri turite koki uatsikiepimu apie gydytoja Tvarijonaviciene?? Kur konkreciai ji dirba?? Gal tel?
Atsakyti
Kauno klinikose dirba pažystama seselė tai man rekomendavo pas Railaite darytis miomos šalinimo operaciją. Sako kad patikima. Kaip tik kitą savaite važiuoju. Grižusi būtinai parašysiu įspūdžius apie šią gydytoją.
Atsakyti
Merginos, kurią gydytoją geriau pasirinkti pirmam kartui - Neringą Jakštienę ar Liną Goberienę? 4u.gif
Atsakyti
Pats geriausias gydytojas is didziosios raides yra kauno klinikose dirbantis BIRZIETIS smile.gif Aciu jam uz viska smile.gif
Atsakyti