Visu pirma labai noreciau Jums padekoti uz Jusu didele pagalba mamoms, uz Jusu straipsnius zurnaluose, uz Jusu knygas!Jus toks lietuviskasis Aiskauda

Noreciau ir paklausti-mano mazyliui jau 10 menesiu, o jis nieko nevalgo, tik mano piena.Svorio nuo 8 menesio priaugo tik 250 gramu, taigi kaip ir mazokai(nors dygo dantukai, gal del to).Sunelis sveikas, guvus, noriai zaidzia, linksmas; kraujo tyrimas irgi geras-hemoglobinas 125, ir dar yra gelezies atsargu.Primaitint bandau nuo 6 menesiu, bet viskas veltui.Isbandem viska turbut-ir patys virem, ir pirkom, ir su savo pienu maisiau koseles ir ka as tik nebandziau..Vaikas viska spjauna lauk, rekia ir ziaugcioja(noreciau pabrezti, kad primaitint bandom labai kantriai, nuosekliai, jokios prievartos ir barimo-jokiu budu) .Mano piena uztat valgo labai noriai, duodu taip daznai, kaip jis nori(sveriau pries maitinima ir po-suvalgo po130-140 ml).Bet vistiek man neramu, kad pienas nepatenkina jo poreikiu.Ka mums daryti?Vaikutis gime, sverdamas 3700, dabar sveria 9100.