Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės nėštukėms?

QUOTE(flight @ 2013 08 12, 10:10)
Sveikos,

domina, ar nėštumo metu nešiojate komrpesines kojines / pėdkelnes profilaktikai? Kad nesiplėstų venos, negrėstų trombozė, kojytės pernelyg neišplatėtų?

Jei taip - kiek laiko nešiojate, ar kasdien nuo ryto iki vakaro, ar tik periodiškai? Ar neturi kokių pašalinių poveikių bei rizikos (pvz., kad kojos "pripras" ir teks nešioti nuolat)?


Rekomenduoju mūvėti kojines ar pėdkelnes priklausomai nuo to ar yra polinkis į venų varikozę. Mano senelė, mama, tetos, sesuo nėštumo metu įgijo šią bėdą, tai aš jau pačioje nėštumo pradžioje nuėjau į ortopedinį ir nusipirkau pirmos kompresijos (profilaktikai skirtas) kojines iki kelių (kadangi nujaučiau, kad man taip pat gresia).
Kai buvau 6 mėn nėščia, kojos pradėjo tinti ir jau pirmosios kompresijos kojinės man nebeatrodė efektyvios. Dabar mūviu antros kompresijos. Patariu tokius produktus pirkti tik iš specializuotų parduotuvių.
Aš jas nešioju nuo rytoj iki vakaro, dažnai, bet ne kasdien. Man jų naudojimas iki šiol labai pasiteisino, iššokusių venų kol kas neturiu 4u.gif
Atsakyti
Dėvėjau įprastas pėdkelnes, po to timpas. Aišku, jei kokia problema, reikia specialių gal.
Atsakyti
Vilnietes kur perkate pedkelnes nestukems? Noretus siek tiek storesniu 60-80 denu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 05 rugsėjo 2014 - 15:21
Pirkau papratsas nestukines pedkelnes 50 denu Prismoj uz berods 24 litus. Is pradziu pasirode neblogos,matines tokios, bet kai pradejau nesiot -nepatiko,smuko ziauriai,normalaus pilvo prilaikymo kaip ir nera.
Dabar nusipirkau kompresnies pedkelnes is "kokojines." Kaina 109 lt. Tamprios labai,140 denu,matines,pilvui prilaikymas ir pedoms. Dar nebuvau uzsidejus ,is paziuros atrodo visiskai kitokios kokybes ,nei pirmieji.
Atsakyti
Aš tai dėvėjau kompresines kojines po džinsais, nes labai tino kojos. Pirkau ortopedijos technikoje.
Atsakyti