Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti vyrą?

mano vyras isejo is namu, jau kelios dienos apie ji neturiu jokiu ziniu. perskambinau visiems musu bendriems draugams, bet niekas apie ji nieko nezino, arba nenori man sakyti. sad.gif o isejo jis del mano pacios kaltes. pries menesi laiko suklupau..., ir permiegojau su savo ex. doh.gif labai blogai del to jauciausi, bet nieko negalejau pakeisti. ir stai pries kelias dienas vyras suzinojo. isejo is karto. as ji puikiai suprantu. bet kaip man ismelsti jo atleidimo? mirsiu is skausmo jei ji prarasiu. del akimirkos silpnumo...

patarkit, mielosios, kaip man elgtis
Atsakyti
Gal pabandyk jam paaiskinti, kad tai buvo ne samoningas tavo elgesys, o kokio nors alkoholio pasekme, juk visi zinome ka sus mumis daro tie velnio lasai. net neisivaizduoju, kazkodel vyrai sunkaiu susitaiko su ta mintimi kad ju moteriske nuejo klystkeliais, taigi apsisarvuok gelezine kantrybe ir lauk kol praeis jo pirmosios emocijos, o paskui bandyk su juo pakalbeti, kazkaip paaiskinti ta situacija.
Atsakyti
o man rodos kad jis turetu tave isklawsyti . jei jaw suklupai tai vadinasi taw kazko truko .
Nereikia kaltinti tik saves. gal pagalvos apie tai

Atsakyti
QUOTE(emanuelė @ 2005 03 06, 13:49)
mano vyras isejo is namu, jau kelios dienos apie ji neturiu jokiu ziniu. perskambinau visiems musu bendriems draugams, bet niekas apie ji nieko nezino, arba nenori man sakyti.  sad.gif o isejo jis del mano pacios kaltes. pries menesi laiko suklupau..., ir permiegojau su savo ex. doh.gif labai blogai del to jauciausi, bet nieko negalejau pakeisti. ir stai pries kelias dienas vyras suzinojo. isejo is karto. as ji puikiai suprantu. bet kaip man ismelsti jo atleidimo? mirsiu is skausmo jei ji prarasiu. del akimirkos silpnumo...

patarkit, mielosios, kaip man elgtis

Negaliu patiketi blink.gif taigi tu tik neseniai gimdziusi....Turbut kiekviena vyra tokia situacija mazu maziausia sokiruotu....O del atleidimo, tai ziurint kas jis per zmogus, ar jis isvis galetu atleisti, nes pvz. jei as taip pasielkciau tai zinodama savo vyra net nesivarginciau atsiprasinedama, net jei keliais apie ji ratais sliauziociau niekas nepadetu.
Laikykis, gal issikapanosi is sios situacijos
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 03 06, 14:15)
Gal pabandyk jam paaiskinti, kad tai buvo ne samoningas tavo elgesys, o kokio nors alkoholio pasekme, juk visi zinome ka sus mumis daro tie velnio lasai. net neisivaizduoju, kazkodel vyrai sunkaiu susitaiko su ta mintimi kad ju moteriske nuejo klystkeliais, taigi apsisarvuok gelezine kantrybe ir lauk kol praeis jo pirmosios emocijos, o paskui bandyk su juo pakalbeti, kazkaip paaiskinti ta situacija.

Idomu, kokie pasiaskinimai galetu padeti sioje situcijoje, tipo buvau girta, ar siaip pogimdyvine depresija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 03 06, 14:15)
Gal pabandyk jam paaiskinti, kad tai buvo ne samoningas tavo elgesys, o kokio nors alkoholio pasekme, juk visi zinome ka sus mumis daro tie velnio lasai.

Nepateisinamas argumentas schmoll.gif

QUOTE(sniurke @ 2005 03 06, 16:32)
O del atleidimo, tai ziurint kas jis per zmogus, ar jis isvis galetu atleisti, nes pvz. jei as taip pasielkciau tai zinodama savo vyra net nesivarginciau atsiprasinedama, net jei keliais apie ji ratais sliauziociau niekas nepadetu.
Laikykis, gal issikapanosi is sios situacijos

Butent! Jei jis principingas ir vertinantis istikimybe, tai gali ir neatleisti wink.gif

Pati juk geriau uz mus savo vyra pazisti, gal nujauti kaip prie jo prieiti g.gif

Kaip suprantu, negali su juo susisiekti... Siulyciau karts nuo karto meginti jam skambinti, vis rasyti sms, atsiprasineti ir prasyti sugrizti. Kazkuriuo metu jis atsakys i tavo skambuti ar bent jau sms, arba gris (bent trumpam)- o tada galesi meginti kalbetis ir atsiprasineti. Sekmes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 kovo 2005 - 16:46
QUOTE(sniurke @ 2005 03 06, 14:32)
Negaliu patiketi blink.gif  taigi tu tik neseniai gimdziusi....Turbut kiekviena vyra tokia situacija mazu maziausia sokiruotu....

Žinai, man irgi, kaip ir sniurkei, prieš komentuojant, pirmiausiai atėjo į galvą mintis žvilgterėt į tavo asmeninį profilį - ar tu turi vaikų, ar ne. Ne tai yra labai svarbu. Ir keistai nesiderina tie dalykai - neištikimybė su ex prieš kokį mėnesį, neseniai gimdžiusi ir kt. Na, bet yra kaip yra. Tai gal tavo vaikai yra nuo ex? o ne to vyro, kurį nori susigrąžinti? unsure.gif
Atsakyti
pati nepateisinciau neistikimybes jokiu atveju, o cia dar vyras.......... doh.gif juk izeista jo vyriska savigarba, nemanau, kad atlyztu....
Bet savo vyra pati pazisti geriau, manau vis tiek esat apie tai kalbeje, kas butu jei vienas is jusu pasuktu i kaire... Aisku, bandyti nieko nekainuoja, bet tegu nurimsta pirmosios emocijos ax.gif
Sekmes ir stiprybes mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jei ir atleistu, tai pamirsti tikrai niekada nepamirs. ir kiekvienai bent maziausiai progai pasitaikius prikaisios tai. nors as ji pilnai suprantu. tave taip pat.
atsiprasyti tikrai butina, nes iskaudinai. bet jeigu ir nesutiks atleisti, tai gal net i gera. gi pagalvok ar pati galetum gyvent kartu kai tavim pastoviai nepasitikima.
o siaip tai galiu palinketi, kad blogiausiu atveju liktumet nors draugais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaicek: 06 kovo 2005 - 17:00
pagaliau pavyko jam prisikambinti, sake, gris siandien pakalbeti. tikiuosi geriausio. zinau, jis mane be proto myli. ir as ji labai myliu. o ta neistikimybe... musu santuokos vienintele problema yra ta, kad jam sekso uztenka2-3 kartus savaiteje, o man norisi daugiau. ypac po antro gimdymo mano potraukis dar labiau sustiprejo. o cia dar ex pasimaise. ir suklupau. bet savo vyra labai labai myliu, nenoriu jo prarast. laukiu dabar jo, kojos rankos dreba. nezinau, ar ka nors pameluoti jam, ar pasakyti tiesiai sviesiai, kad myliu ji labiau uz viska pasauly, tik man sekso truksta su juo. bet bijau kad ji tai dar labiau isskaudins. nu nezinau net ka jam pasakyti. cry.gif
Atsakyti
sakyk teisybe
Atsakyti
QUOTE(emanuelė @ 2005 03 06, 17:08)
pagaliau pavyko jam prisikambinti, sake, gris siandien pakalbeti. tikiuosi geriausio. zinau, jis mane be proto myli. ir as ji labai myliu. o ta neistikimybe... musu santuokos vienintele problema yra ta, kad jam sekso uztenka2-3 kartus savaiteje, o man norisi daugiau. ypac po antro gimdymo mano potraukis dar labiau sustiprejo. o cia dar ex pasimaise. ir suklupau. bet savo vyra labai labai myliu, nenoriu jo prarast. laukiu dabar jo, kojos rankos dreba. nezinau, ar ka nors pameluoti jam, ar pasakyti tiesiai sviesiai, kad myliu ji labiau uz viska pasauly, tik man sekso truksta su juo. bet bijau kad ji tai dar labiau isskaudins. nu nezinau net ka jam pasakyti.  cry.gif

Pats netinkamiausias laikas pasakyti apie sexo trukuma doh.gif Negana jau siaip izeistas, o dar iki galo dakalt....kazin ar verta. Nuosirdi atgaila jau geriau mirksiukas.gif
Atsakyti