Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Pelėda

Man labai patinka "Peledos" darzelio aplinka, adreso nezinau, bet jis visai salia Seskines vidurines yra, tarp daugiabuciu kiemu. Ydomu kaip ten viduj viskas atrodo??? Gal kas lankot???
Papildyta @ [mergetime]1087288867[/mergetime]
Va, radau tikra adresa
Vilniaus lopšelis-darželis "Pelėda" Musninkų g. 10, 2010 Vilnius
tel. 241 86 27
faks. 241 86 27
Atsakyti
mamos, gal kas vedat savo maziukus i "peledos" darzeli, ir dar butu gerai, jei atsilieptu tos, kurios veda i sio darzelio valdorfo grupe? aciu
Atsakyti
Mano pabiručiai keliauja į Pelėdą. 4u.gif Kaip matau, čia forume labai nepopuliarus darželis. Vos beatradau priešpaskutinę temelę. Jau galvojau, kad naują temą reiks užvest. ax.gif
Atsakyti
Aūūūū Negi nėra supervaikiukų pelėdžiukų? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mes norėjom eiti į Pelėdos darželį,bet po susitikimo su vedėja ,apsisprendžiau ten nevesti.Labai jau pasipūtus ponia,o ir iškart paprašė sumokėt 200 litų,atseit už langus(mes būtume ėję į valdorfo grupę)Apsilankius grupėj,žiūriu vienas berniukas smarkiai kosti ir sloguoja,tai aišku,kad po tokio kontakto,tuoj sirgsim ir mes.Pasidomėjau,ką veikia,kuo užsiima toje grupėje,tai auklėtoja kaip ir įsižeidė,čia juk jos teritorija.
Atsakyti
QUOTE(Kitina @ 2005 05 18, 09:00)
Sveikos mamytes.Mes norėjom eiti į Pelėdos darželį,bet po susitikimo su vedėja ,apsisprendžiau ten nevesti.Labai jau pasipūtus ponia,o ir iškart paprašė sumokėt 200 litų,atseit už langus(mes būtume ėję į valdorfo grupę)Apsilankius grupėj,žiūriu vienas berniukas smarkiai kosti ir sloguoja,tai aišku,kad po tokio kontakto,tuoj sirgsim ir mes.Pasidomėjau,ką veikia,kuo užsiima toje grupėje,tai auklėtoja kaip ir įsižeidė,čia juk jos teritorija.

O į kurį darželį dabar einat? Ar ten labiau patinka?
Vedėja tai tikrai pasipūtusi. Prieš pradedant eit, dar buvom Papartyje ir Varpelyje. Ten vedėjos kur kas malonesnės. Mums pasisekė, kad pinigėlių iš karto nepaprašė. Vėliau žinoma teko nešti, bet tokia tvarka visuose darželiuose...
Dar įdomu, kaip ta grupė, kur lankėtės vadinasi? Gal kartais ta pati, kur mes einam.
Atsakyti
iki rudens dar būsim namie,o nuo rugsėjo eisim arba į Papartį arba į Kodėlčiuką,nors prie Kodėlčiuko kažką statyt pradėjo,tai gal į Papartį.Kai lankėmės Pelėdos daržely,tai buvom valdorfo grupėje.
Atsakyti
QUOTE(Kitina @ 2005 05 18, 16:48)
iki rudens dar būsim namie,o nuo rugsėjo eisim arba į Papartį


Mes einam į "Papartį" thumbup.gif Apie "stojamuosius" direktorė net neužsiminė rolleyes.gif Tiesa, sieną va dabar grupėj šiltinam doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas lankė iki mokyklos 'pelėdą'.
Pliusai:
tikrai geras maitinimas;
vaikais gerai rūpinasi - žiemą net duodavo vitamino C žirniukų;
tvarkinga ir prižiūrėta aplinka - ir teritorija ir grupės;
gerai paruošė vaikus į mokyklą - dirbo netik su gabiausiais;
užsiimdavo ne tik darželio teritorijoje - išeidavo į ekskursijas;
Minusai:
nemalonus pirmasis apsilankymas pas vedėją - viskas jau paminėta kitų mamų;
įdomus auklėtojų požiūris į tėvus (gal tik mūsų grupėje) - per susirinkimus visada elgdavosi kaip nuskriaustos. Žinoma darbas sunkus, išsunkiantis, bet toks jis tas auklėtojos darbas.

Aš taip supratau, kad vedėja ten kolektyvą lauko už trumpos virvės, todėl ten ir tokia tvarka
Atsakyti
Sveikutės. Perskaičiau Jūsų pasisakymus ir susimąsčiau. Kaip mums sunku rasti savo mažyliams geras ugdomąsias įstaigas bei tinkamus pedagogus. Sutinku, kad vedėja ar direktorė yra savo įstaigos "veidas". Kai pamatai ją, supranti kokia šioje įstaigoje atmosfera. Apie "Pelėdą" girdėjau iš savo draugių, kad renkami dideli mokesčiai, didelis pradinis įnašas. Žinoma jų aplinka labai sutvarkyta ir viskam reikia pinigų. Tik yra viena problemėlė, kad ne visos šeimos gali mokėti.
Taigi, mano draugės savo vaikus nuvedė į "Kodėlčiuką" ir yra labai patenkintos. Vedėja nė vienos nereketavo. Ką drįsdavo paprašyti, tai 2 proc. pajamų mokesčio. Draželis remontuojamas už tuos pinigus. sakė, kad grupės sutvarkytos, yra naujų baldų, aplinka tvarkinga ir jauki. o svarbiausia - ten neplėšikauja. Tiesa, auklėtojos paprašo pagelbėti kanceliarinėm priemonėm ar žaislais. Tai daro be jokio spaudimo: jei duosi - tai duosi, jei neduosi - tai neduosi.
Žodžiu spręskit pačios...iki 4u.gif
Atsakyti
Kad ta vedeja visada praso.Jau trecius metus bandau savo sunu ten ikisti ir niekaip nepavyksta:( O pinigeliu visai nenoriu uz tai moketi:)
Atsakyti
Mes taip pat vaikštome į Peleda ir labai nepatenkinti, kad tienai vaiktome. Jo apie vedeja nera ir kalbos, bet pas mus mandagej papraše pagalbos - padeti kažkom darželiui. Bet as tiesiai paklausiau kokios pagalbos jinai nori, tai vargšei tai ne malonu pasidare ir atsake darbais. Bet aš vėl atsakiau kad ir aš ir vyras dirbame tokioje sferoje, kad nelaibai kom ir padeti galime. Tai ir nurimo.
mes pradejome lanki darželi nuo metų, toj pirmoj grupeje to metų dirbo nu jau tokia baisi aukle tok vaizdas kad vakar vakare visą vakarą praleido prie kiosko. Siaubas. Mano dukryte kai pirma kartą ja pamane tai pas ja suveike atbuline. Na ačiu devui ta akle visa vasara nedirba. Dabar dirba gan malonesne grižusia po dekreto jauna moteris tai mano vaikas jau pasileka su malonumu.
Žiema grupėje labai šalta nežinau kaip kiti vaikai bet mes žiemos metų į mėnesį darželije pasirodom maksimus 6 kartus. Užtenka nuvesti vaiką dvi dienas iš eiles ir vaikas suserga, sergi dvi savaites rodos pasveiko nueini ir vėl iš naujo.
Dėl maitinimo neko gero taip pat negaliu pasakyti vaikams valgio tikrai mažai, ir auklės per daug ir nesistengia, kad vaikai valgytų. Ta mačiau net savo akimis, kaip vaika pratinau prie darželio visa savaite kartu sa ja budavau grupeje. 1,5 metų vaikai valgo tik savarankiškai ir ką vaikas gali sau į burną įdeti. Iš 10 šaukštu sriubos gal 2 ir papuls. O sriuba vien vanduo skista skista. Kelis kartus per šį pusmeti kiek lankome du kartus jau vaikas po darželio buvo apsinuodijes. O lanko maksimus net vasaros metų 15 kartų į mėnesi.
Taigi neko gero apie šį darželi pasakyti negalių.
Atsakyti