Siūlau įsigyti įv.furnitūros siuviniams (ir ne tik):
Furnitūra
QUOTE(kadabra @ 2007 11 03, 21:12)

a cia kaina parasyta vieno to daikciuko ane? vienos gelytes?
grazu

a is kokio miestuko jus?
man gelytes ir drugeliai

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 11 08, 10:20)

a cia kaina parasyta vieno to daikciuko ane? vienos gelytes?
grazu

a is kokio miestuko jus?
man gelytes ir drugeliai

AŠ esu Kaune. Kaina - vieno elemento

O iš ko snaigės ir eglutės pagamintos?

QUOTE(sizike @ 2007 11 08, 13:53)
Manau, kad jos gali būti iš panašios kaip folija medžiagos

Kaip tik dabar esu užsakius tas sidabrines snaiges, tai šiek tiek turėsiu atliekamų (kažkur apie 70).
Merginos, šiaip mano tema buvo išmesta, nes moderatoriai palaikė ją komercine. Bandau dabar susisiekti su supermama ir suderinti temos atnaujinimo klausimą, tik niekaip nesulaukiu atsakymo

Nenoriu rūstinti valdžios, tad prašau rašyti man per AŽ

TAI KAD VALDŽIA TYLI

QUOTE(kulebam @ 2007 11 13, 14:15)
Jeigu atvirai, tai dabar jau aš tyliu, nes valdžia tokias kainas nurodė

Laukiu, Kulebam, pirmojo siuntinuko - sidabrinių snaigių, gavusi, bandysiu dalinti visoms užsisakiusioms (tikriausiai siųsiu vokeliuose, kad mažiau kainuotų).
Pranešiu kiekvienai atskirai

nori paakyt kad kiekveina elementa atskirai gausi ir atskirai siusi?taigi mums daug kainuos pasto islaidos kiekviena karta
QUOTE(kulebam @ 2007 11 23, 16:16)
nori paakyt kad kiekveina elementa atskirai gausi ir atskirai siusi?taigi mums daug kainuos pasto islaidos kiekviena karta
Kulebam, aš iš vis nežinau ar daugiau ką, apart sidabrines snaiges užsakysiu

Tos kurios užsisakė sid.snaigių - bus informuotos, ir jeigu norės, gaus snaiges vokeliuose

Kantriai laukiu siuntinuko

tai negi tik snaiges merginos užsakinejo?as kiek maciau ir kitu dalykeliu norejo

QUOTE(kulebam @ 2007 11 23, 19:06)
ne, ne vien tik snaiges, tačiau snaigių reikia ir man pačiai, todėl jas ir užsakysiu, beje jų ir liks dar...
Kiekvienas užsakymas, Kulebam, - pinigai. Užsakymo dydžiai, jeigu pastebėjai, šimtiniai. Negaliu pirkti šimto ar dviejų šimtų, vien dėl to, kad kažkas užsisakė 10 ar 20.
Kur paskiau dėsiu?
manau kad tikrai isparduosi