Įkraunama...
Įkraunama...

Budistinės relikvijos Lietuvoje

QUOTE(xxl @ 2009 09 14, 11:27)
man atrodo siaure sumaise pirsta su uzpakaliu - kazkokia pakvaisusiu ruskeliu sekta supainiojo su budistais smile.gif bet erminai pas rusus zaciotni - ko vertas pavadinimas: Артель Амулета Отца smile.gif arba Скольжение Реверса от Киттян. o  Яйцо Центроидов aplamai skamba kaip 3 pricindalas pas vyrus smile.gif kazkas is sektantu turi labai gera humoro jausma smile.gif

lotuliukas.gif 4u.gif

Atsakyti
As buvau pirma karta. Didziausias trukumas - budinti moteris istisai trukdo susikoncentruoti ir net nestabtelejus zyzia, kad nesustotume. Kaip nemalonu. Neketinau stoveti, bet tas zyzimas, raginimas neleido net susikaupti ir ramiai be zyzimo apeiti rato. Akimirkai stabteli (net uzraso neperskaitai) ir jau vel varo i sona...
Aisku, Wolmer orda, stovi priekyje ir kiek nori (po blatu - jie juk organizatoriai, todel netrukdo visai, kitaip nei visi kiti, eiliniai, kurie nesustoje trukdo ir daro spustis)
Vien del Wolmer nemalonu ten eiti, todel ir nebeisiu. O projektas puikus is tiesu. Kitoje salyje mielai vel aplankyciau. gal zinote ar bus Latvijoje?
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad projektas nuostabus ir organizatoriai tikrai labai daug padarė, kad šios relikvijos atvyktų į Vilnių, dirbo ne vienus metus ir be užmokesčio savanoriai. Džiaugiuosi, kad toks projektas atvyko į Lietuvą, kad tai kažkam rūpi, kad kažkas aukoja savo laiką, energiją, resursus, pinigus. Gaila, kad mūsų šalyje tiek daug priekaištų vieni kitiems o juk projektas apie meilę ir toleranciją.
Atsakyti


sekta kažkokia ir daugiau nieko.Tokiais žmonėmis gimstama o ne tampama,nedarykim iš saves juokdarių.Kažin kodėl budistai europiečių nepripažysta ir į savo šventyklas ,ne į visas įleidžia.Greit mus eina sužavėti ir apsukti galvą.Čia mano nuomonė.
Atsakyti
sveikos, gal turite "Tibeto mirusiuju knyga" ? noreciau pirkti. ar gal zinote kur galeciau ja isigyti?
Atsakyti
o kam ji tau? ruosiesi teisingai mirti? smile.gif
Atsakyti