Įkraunama...
Įkraunama...

Atnaujintos žinios apie 2012 metus iš Andromedos

Atnaujintos žinios apie 2012 metus iš Andromedos

KURIAI STOVYKLAI PRIKLAUSOTE JŪS?


Ar Jūs tarp tų kurie bijo vykstančių ir artėjančių pokyčių, ar tarp tų kurie laukia tų pokyčių su džiaugsmu?

Nebelieka jokių abejonių, kad mes dabar esame labai svarbiame laike mūsų Žemės istorijoje. Mes keliaujame didžiuliu greičiu per erdve į patį Fotoninio Žiedo centrą.

Pokyčiai ir mutacijos kurie laukiami įvykti ir kurie vyksta žmonėse dabar yra neišvengiami. Jokia vyriausybė, jokia religinė organizacija ar net "masinių informacijos priemonių beprotiškumai" (Mus juk valdo masinės informacijos prienomonės, ar ne ?) , kurių nesibaigiančių baimės reklamų ir baime pagrįstos kultūros įtakoje mes gyvename iš dienos į dieną, negali šių pokyčių sutstabdyti.

Kad įrodytumėte Sau, kad jau dabar tie pokyčiai vyksta užtenka pažvelkti kas vyksta aplink mus:

1) Yra tiesiog epidemija vaiku su autismu, dėmesio trūkumu ir hyperaktyvumu* bei dėmesio palaikymo** "sutrikimais”
(* (ADHD - attention deficit hyperactivity disorder)
**(ADD - attention deficit disorder).)

( Aš asmeniškai žinau, kad tie vaikai yra aukštai išsivystę būtybės su ivairiaisiais aukštesniais supratimais ir telepatiniais sugebėjimais)

2) Paaugliai yra abejingi visuomenės sistemoms ir nesidomi propaguojamomis "Ponios ir Pono Petraičių", “dviejų su pusia vaiko” ir “pirk dabar, mokek veliau” kultūromis.

3) Suaugusieji masiškai sukuria savyje fibromialgiją*, chroniską nuovargį, depresiją ir kitus stresinius sutrikimus, kartu su daugybe kitų nepaiškinamų negalavimų.
(*fibromialgija charakterizuojama chroniskais skausmais raumenyse ir mikštuosiuose audiniuose aplink sąnarius, nuovargiu, ir jaudrumu ivairių kūno vietų.)

4) Ekonominės sistemos klumpa ir trukčioja.

5) Visiškai nebėra krypties pasaulio lyderių vadovavime.(Ši planeta vis daugiau ir daugiau atrodo kaip laivas be kapitono; bet nebijokite, taip yra numatyta vykti ir yra Aukstesnė Sąmonė prižiūrinti viską kas vyksta)

6) Vyksta įvairių rūšių masinis išnykimas ir visiškai naujos rūšys atsiranda.

7) Yra labai padidėję neįprasti tektoniniai, vulkaniniai ir oro pasikeitimų pasireiskimai.

8) Asmeniniame lygyje žmonės yra giliai nepatenkinti savo gyvenimais ir karjeromis. Masiškai vyksta skirybos ir žmonės nuolatos keičia darbus, ieškodami kažko tokio, kas padarys juos laimingais. Trečiojo Pasaulio Šalyse klesti masinė migracija sąlygota maisto ir kitokių trūkumų ir dėl ten vykstančių katastrofų.

9) Trūksta religinio arba dvasinio kryptingumo ir vadovavimo esant stipriam ir pastoviam fonui įvairių skandalų, kuriuos nuolatos atskeidžia masinės informacijos priemonės.

10) Sparčiai senka pasitikejimas mūsų moksline bendruomene, nes mes matome diena po dienos kaip apgavystės ir lobismas tarsi tarsi koks maras yra apkrėtęs mūsų mokslininkus. Tie reti mokslininkai, kurie turi drąsos siekti keisti sistema yra išjuokiami arba sunaikinami.

Vienuolika yra geras skaičius sustabdyti šį sąrašą ir pasakyti, kad pats demokratijos ir visuomenės pagrindas kuri mes žinojome isnyko, taigi jei Jūs bijote vykstančių pokyčių, tai kas gi dar lieka Jums keisti? Niekas neatstovauja mūsų interesų. Mūsu politikai yra parsidavę tiems, kas užmoka aukščiausią kainą ir "Etikos" kur nors tarp jų surasti yra nebeįmanoma. Taip aš nebebalsuoju jau kelis metus ir neatiduodu savo galių tiems žmonėms kurie dirba prieš pasaulio Švietimą.

Akivaizdu, kad visas Žemės rutulys yra sumišime
ir dabar yra tas laikas, kada mes turime padeti kiekvienam Geros Valios Žmogui ir Šviesos Darbininkui, kad nukreipti Žemės Laivą į ramesnius vandenis. Nes kuo daugiau Šviesos ir Meilės mes atsinešame į šį laivą, tuo mažiau kančių ir katastrofų bus mūsų planetoje.

Niekas neateis mūsų išgelbėti, todėl šiuo metu mes patys privalome gelbėti Save.

Ir viskas, kas reikalinga is Jūsų, Gražiosios Šviesos Būtybės, yra sekančios kasdieninės vizualizacijos, kurioms atlikti Jums tereikia skirti keletą minučių:

"Visų pirmiausia ryte, vos atbudę ir kol dar Jūs esatę visiskai atsipalaidavę

Įsižeminkite save, susijungdami su mūsų Motina Gaja ir su Motina/Tėvu Dievu Galaktikos centre. Užmerkę akis matykite sveiką, klestinčią planetą, gražią ir harmoningą, taikią ir mylinčią.

Kiekvienas joje turi vieta išvystyti savo aukščiausią potencialą, čia nėra rungtyniavimo ir yra visko gausa. Kiekvienas turi viską kas jam ar jai yra reikalininga, kad pasiekti aukščiausius savo tikslus.

Nėra jokių ligų. Nėra jokių mirčių. Kiekvienas turi vietą gyventi, kuri yra harmoninga su planeta. Nėra policijos ir vyriausybės, tiosiog jie daugiau nėra reikalingi, nes mes patys galime valdyti save.

Pridėkite Jūsų pačių svajones ir jauskite laimės ir palaimos jausmus kurie lydi Jūsų kūryba visą gyvenimą."


Tada paprašykite asmeninio patarimo sekančiai dienai per šia trumpą maldą:

"Tegul visą šią dieną mano kelrodžiu būna mano Aukštesnysis Aš, vesti mane kelti mano vibracijas ir mano sąmonę; ir būti pilnam/-ai Meiles, Juoko, Džiaugsmo, Gausos, Sveikatos ir Aukštesnio Tikslo, skleidžiant ir plečiant Šviesą ir Meilę Visatoje.

Tegul mano kelias būna lygus ir aiškus; ir viskas ką Aš darau yra be pastangų ir džiaugsminga.

Taigi, taip ir yra"


Pora nuorodų pagilinti Jūsų supratimą jeigu tik Jūs noretumėte jomis pasekti
http://www.divinecos...i...0&Itemid=70
ir http://lightworkers_org/node/12776

Laimingo Perėjimo

Daug Meiles

AL I Noor
Šviesos Princesė and Andromedos Samonės Ambasadorė


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mielieji, prisijunkite prie Šviesos ir Meilės savo kasdieninėmis šviesiomis vizijomis, svajonėmis, maldomis, jausmais ir mintimis kuriant Nauja Jūsų pačių ir kartu mūsų visų ir mūsų Motinos Žemės Ateitį.

Niekas kitas nepadarys tai už Jus, ir tik Jus, kiekvienu ir visais atvejais be jokių išimčių tik Jus, kiekviena Jūsų kūno ląstele, mintimi ir jausmu, kiekvienu momentu tik Jus, ir vien tik Jus ... nes tik Jus asmeniškai turite galia pakeisti Savo ir visų mūsų tikrovę ir ateitį...

Pradekite atminti, kad Jūs kiekvienas esate galingas ir mylimas Kūrėjas, ir Jūsų mintys ir jausmai kuria tai, ką Jūs laikote savo mintyse ir ką jaučiate savo jausmais kiekvieną Jūsų gyvenimo akimirką, o tai ka Jūs sukūrėte iki šiol Jūs matote, girdite ir jaučiate savyje ir aplink save.

Pats laikas pradėti atsiminti apie tai Brangieji ... ir atsiminti, kad Meilė ir Šviesos kuriamoji energija yra galingesnė už visas praplaukiancios Jusų kasdieninės tikrovės "illiuzijas", kaip jos beneatrodytų Jums...

Tegul Meilė ir Šviesa trykštanti per Jus išgydo viską kas dar neišgydyta ir įkvepia Jus naujoms geroms mintims ir vizijoms heart.gif

Aš Esu Meileje ir Šviesoje dėl Taikos ir Vienybės
Aš Esu
Atsakyti



Apsurdas kažkoks kada čia drebėt . lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti

Pritariu Happymother
Kažkas vėl nori pažaisti doh.gif Galėjo ir geriau sukurpti ax.gif
Atsakyti
...bent jau zmoniska kalba butu surasyta... o dabar kaip "berascio - nemokantiems skaityt"... Visiskai negerbia tu, kurie skaitys... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Bet merginos, įsiskaitykite į žodžius dar kartą. Apie visa tai vienu ar kitu kampu jau buvo užvestos temos šiame skyrelyje. Galiu pasakyti, kad jums užkliuvo tik pateikimo stilius pranašiškas visažinio tonas - kaip kunigo iš sakyklos "Brangieji " (o kaip tik čia šuo ir pakastas, kad ne kunigas) ir pasivadinimas princese. Kaip suprantu tai ne temos autorė.
Kaip ten bebūtų, straipsnis Supermamai neadaptuotas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 05 lapkričio 2007 - 19:43
QUOTE(Donalita @ 2007 11 05, 19:31)
Bet merginos, įsiskaitykite į žodžius dar kartą. Apie visa tai vienu ar kitu kampu jau buvo užvestos temos šiame skyrelyje. Galiu pasakyti, kad jums užkliuvo tik pateikimo stilius pranašiškas visažinio tonas - kaip kunigo iš sakyklos "Brangieji " (o kaip tik čia šuo ir pakastas, kad ne kunigas) ir pasivadinimas princese. Kaip suprantu tai ne temos autorė.
Kaip ten bebūtų, straipsnis Supermamai neadaptuotas  laugh.gif


Aga... neadaptuotas biggrin.gif Galejo gi truputi pasistengti ponia/panele visazine ax.gif
Atsakyti
o man patiko thumbup.gif. na ir kas ,kad nieko naujo,-kam iskarto viska sudirbti
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 11 05, 21:18)
o man patiko thumbup.gif. na ir kas ,kad nieko naujo,-kam iskarto viska sudirbti


As nesu pries ideja ar turini, ...man labai uzkliuvo tai, kaip pateikiama 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Ė, kas supranta, kas dabar bus, kokios čia mutacijos? Digimonizuosimės? Nu gerai, reikia tai reikia bigsmile.gif Aš čiūr būsiu Supernoa. Kaip supernova laugh.gif jeigu jau apie žvaigždes kalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 11 06, 11:22)
Ė, kas supranta, kas dabar bus, kokios čia mutacijos? Digimonizuosimės? Nu gerai, reikia tai reikia bigsmile.gif  Aš čiūr būsiu Supernoa. Kaip supernova laugh.gif jeigu jau apie žvaigždes kalba bigsmile.gif

g.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2007 11 05, 19:35)
...bent jau zmoniska kalba butu surasyta... o dabar kaip "berascio - nemokantiems skaityt"... Visiskai negerbia tu, kurie skaitys...  doh.gif  blush2.gif


Bet mieloji, kaip sauksi taip atsilieps...
Kam svarbu formos, o kam ir turinys...O visciukus suskaiciuosim rudeni.Cia ne religija, cia ne baznycia ar pamaldos - cia ezoterika - kaip dauguma cia esanciu sako - proto pudravimas.O kad visi kalbam apie Dieva kaip Meile, bet nieko nedarom kad ja daugintume, tai kas kaltas?
Apie DAUNO SINDROMA atsinesancius jau kalbeta ir ne karta, bet lengviau numoti ranka, nei susivokti. Kas priima tai kaip bausme, kas kaip genetini sutrikima, bet retas kuris susivokia, kad kunas tai lukstas...Nagrinejama rastai, Biblija, bet visi akis uzmerkiam pries fakta, jog vyksta virsmas. Kiekvienas turim misija - kiekvienas, net tie, kurie priestarauja.Evoliucija neisvengiama.Gal teko ziureti menini filma "POSEIDONO ZUVIMAS", kur Naujuju Metu nakti galinga cunami banga uzliejo laiva ir jis apvirtes skendo? Musu palneta - apvirtes, skestantis laivas...belieka viltis, kad atsibus tiek, kurie pasiruose...atsikims ausis tie, kurie nori isgirsti... ir galiausiai ezoterika - oooo... tiesa, o kas tai yra? g.gif visi garsiai apie tai kalba, bet niekas taip ir neapibrezia.Ups... visai pamirsau, vaiduoklis Kasparas mieste, uzsirasysiu asmeninei konsultacijai, tas tai tikrai zinos


Atsakyti