Įkraunama...
Įkraunama...

Atnaujintos žinios apie 2012 metus iš Andromedos

Mielosios,

ką Jus manote apie toki pamastymą: visur šaukiama armagedonas - pasaulio pabaiga ir pan., bet nuėjusi pas burėją išgirsti: gyvensi ilgai ir laimingai, dar pora vaikučių pagimdysi.. klausaisi, jog ir draugė buvo pas burėja, jai taip pat ateiti išpranašavo. Tai dabar gaunasi toks dalykas - pranašaujama pasaulio pabaiga, o pas burėja nuėjus ateitis pasakojama, tai jei pasaulio pabaiga tai tos ateities kaip ir nebėra g.gif
Atsakyti
Gal ir nebera tos ateities tokios kaip mes isivaizduojame, panasios i praeiti ir tai nera blogai smile.gif

Reikia stengtis kad musu praeitis netaptu musu ateitimi.

Turiu klausima.
"isdvaseje" zmogeliukai garsiai rekia apie kazkokius esminius pokycius 2012 m. Ir tai yra laikoma kazkuo didingu, vos ne sventu. O kodel parasius apie galima scenariju kai 2012 m musu laukia karas , tiems patiem zmogeliukams tai baisiausiai nepatinka?
Dar klausimas, kaip jus isivaizduojate kas tokio turi ivykti fiziniame lygmenyje, kad 2012 stebuklingai pasikeistu dvasinis lygmuo, samone ?
Kodel tie neivardinti pokyciai neatrodo baisus, o gana realios ( smile.gif )prognozes apie musu fizine ateiti taip baugina?
Po to ka isdarineja musu valdzia Lietuvoj , manau nereiks ilgai laukti neramumu, depresiju protrukiu.
Laikas matyti kas vyksta po nosimi , o ne laukti ziniu is Andromedos. Cia mano nuomone.
Kazkada girdejau gera aiskiaregystes apibrezima, tai savybe, kai zmogus sugeba aiskiai matyti savo gyvenima, savo aplinka.

Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2008 12 02, 23:52)
Mielosios,

ką Jus manote apie toki pamastymą: visur šaukiama armagedonas - pasaulio pabaiga ir pan., bet nuėjusi pas burėją išgirsti: gyvensi ilgai ir laimingai, dar pora vaikučių pagimdysi.. klausaisi, jog ir draugė buvo pas burėja, jai taip pat ateiti išpranašavo. Tai dabar gaunasi toks dalykas - pranašaujama pasaulio pabaiga, o pas burėja nuėjus ateitis pasakojama, tai jei pasaulio pabaiga tai tos ateities kaip ir nebėra  g.gif

A todel, kad nei Nostradamas, nei Vanga, nei Mikalda nemate pasaulio pabaigos 2012, pagal juos, dar turim drasiai 500 metu-nu man tai tiek pakaks nail.gif
O su tuo asteroidu-maziau baimiu, ir taip daug zmoniu paskui sizofrenija suserga, i isterija puola. Jau pernai balandi visi ruosesi amen, o kaip reikejo, asteroidas pro sali praskrido, o ir nebuvo jau jis ten toks didelis, kaip buvo pranasauta, kad ziebes i Zeme tures kokiu pasekmiu. Iki 12 metu dar trys metai laiko. Arba pasikeis trajektorija ir praskries salia, arba NASA numus. Negi manot, ka jie nesuinteresuoti to padaryti? I Marsa toki projektus finansuoja, o cia toki gresminga dalyka nepakeis?
Taip kad nurimkit su ta pasaulio pabaiga, jei didieji pranasai nemate jos, vadinasi, tikrai nebus irnesakyk.gif
Va kara jie tai pranasavo... unsure.gif
Atsakyti
del finansinio 2012 metu kracho yra Kondratjevo ilgalaikiu ekonominiu ciklu teorija - galima pagooglinti kondratiev, kondratieff. ten kaip tik 12 metams pranasaujamos fin. problemos, beje, galima rasti ir visu buvusiu ciklu grafikus. o del viso kito - nereikia buti pranasu. socialinis stabilumas yra paremtas ekonomine visuomenes gerove. revoliucija rusijoje ivyko todel, kad piteryje buvo duonos trukumas, prancuzijos revoliucija - todel, kad zmogeliai daugiau negalejo kesti tuo metu buvusios padeties. tam, kad gimtu kazkas nauja, reikia sena sena numarinti - gyvybes ir mirties ciklas.
Atsakyti