Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Man gale srameniu tik pradejo skaudet labai nugara. Bet taip nejuokais. O dubens skausmas irgi nebuvo juokingas smile.gif
Bet uzmirsta smile.gif
Atsakyti
Man skausmai buvo ir pilvo, ir nugaros srityse, skaudėjo visą apačią doh.gif Vyras bandė glostyti, bet atrodė, kad dar labiau skauda. Padėjo tik kvėpavimas smile.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad skausmo vieta - nugara ar pilvas - priklauso nuo to, į kur pasisukęs vaikas - ar veidu į mamos pilvą, ar į nugarą.
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo g.gif ?
Atsakyti
Nugara, atrode pusiau lenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2011 10 15, 09:05)
Skaičiau, kad skausmo vieta - nugara ar pilvas - priklauso nuo to, į kur pasisukęs vaikas - ar veidu į mamos pilvą, ar į nugarą.
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo  g.gif ?

drinks_cheers.gif Aš irgi apie tai skaičiau
Atsakyti
Man labiau skaudejo nugara su pirmuoju vaiku, o su antruoju - tai nugara, tai pilva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2011 10 15, 09:05)
Ar dar kas nors apie tai ką nors girdėjo  g.gif ?

Irgi girdėjau tokį dalyką drinks_cheers.gif

Man skaudėjo tik pilvo apačia.
Atsakyti
sakyciau skaudejo pilvo vidu,jutau labai gerai kaip veriasi
Atsakyti
As saremius jauciau pilvelyje smile.gif Na man visuomet buvo labai skausmingos menesines ir labai spazmuodavo, tai pirmi saremiai buvo labai panasus, paskui tik padazne ir pasidare skausmingesni smile.gif
Atsakyti
Man tai griebe nugara, juosmeni. Nesinorejo net jokio masaziuko, kuris turejo palengvinti skausma saremio metu... unsure.gif
Atsakyti
Is pradziu nesmarkius nugaroj, po to smarkius pilvo apacioj doh.gif Gal ju dar buvo ir nugaroj, bet nebesupratau jau nieko biggrin.gif
Atsakyti
Pilve, toks jausmas buvo lyg raizytu ji.
Atsakyti