Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Kai prasidėjo sąrėmiai- skaudėjo tiktai pilvą, vėliau skausmą labiau jutau nugaros apačioje. Vyro prašiau, kad masažuotų ir kuo stipriau. Truputį padėdavo ax.gif
Atsakyti
Skaudėjo pilvą, nors buvau prisiskaičiusi kad ir nugarą gali skaudėt,kažkodėl to irtikėjausi, jau ir vyrą buvau apmokiusi kaip nugarą reikės masažuot, ir jis kiekvieno sąrėmio metu buvo pasiruošęs pradėt nugaros masažus, bet neprireikė cool.gif
Atsakyti
As tik jutau pilvo skausmus, o po epidiuro vistiek jutau pilvo skausmus, jau ne tokius stiprius, o nugaroj- jokiu skausmu
Atsakyti
Mano abu gimdymai, kaip ir skausmai buvo visiškai skirtingi. Su pirmuoju vaikeliu- labai skatino, tai atrodė, kad pilvo apačia pliš. Gal nuo dirbtinos veiklos suaktyvinimo. Antrąjį gimdžiau pati, bet nugarą skaudėjo nerealiai... Ir dabar jaučiu tą skausmą. Po gimdymo štai jau 10 metų vis paskauda, vis maudžia ir uždegimai kartojasi. Net nežinau...
Atsakyti
Man buvo juosiantis skausmas ir pilvo apacioje ir nugaroje. "Finale" ziauriai plese nugara, sedmenis, vyro prasiau, kad masazuotu sedmenis su krumpliais, kuo stipriau, is visu jegu doh.gif , akusere sake " cia tuoj svitrinio popieriaus prireiks" doh.gif vyras man labai padejo smile.gif, pagimdziau naturaliai 4u.gif
Atsakyti
Paruošiamuosius sąrėmius jutau nugaros apačioje,o jau dažnus sąrėmius jutau pilvo apačioje smile.gif
Atsakyti
Pilvo apačioj.
Atsakyti
apatinę nugaros dalį, o pabaigoj taip, kad ir vyro masažai jau nervino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 12 07, 17:13)
Mano abu gimdymai, kaip ir skausmai buvo visiškai skirtingi. Su pirmuoju vaikeliu- labai skatino, tai atrodė, kad pilvo apačia pliš. Gal nuo dirbtinos veiklos suaktyvinimo.

Man taip pat ziauriai pilvo apacia skaudejo.... dabar kai pagalvoji, gal rimtai cia del to, kad skatino g.gif
Atsakyti
O as tai vos nenumiriau nuo nugaros skausmo lotuliukas.gif jei rimtai tai nugara skaudejo o vyras vis turejo trinti,masazuoti bet nuo skausmo visada jo masazai buvo blogi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad visur skaudėjo doh.gif Šiaip gal pilvą, bet pereidavo skausmas per visą kūną doh.gif
Atsakyti
Man iš pradžių pilvą paskui nugarą o galų gale viską wacko.gif net rankų kojų pirštai buvo nutirpę vienu žodžiu siela nuo kūno buvo kurį laiką išėjus doh.gif bet kas liečia nugarą juodai skaudėjo padėdavo vyro masažas šiek tiek,o be proto skausmingai jaučiau kaip pats gimdos kaklelis atsidarinėjo net traškėjimą jausdavau unsure.gif
Atsakyti