Kai prasidėjo sąrėmiai- skaudėjo tiktai pilvą, vėliau skausmą labiau jutau nugaros apačioje. Vyro prašiau, kad masažuotų ir kuo stipriau. Truputį padėdavo
Skaudėjo pilvą, nors buvau prisiskaičiusi kad ir nugarą gali skaudėt,kažkodėl to irtikėjausi, jau ir vyrą buvau apmokiusi kaip nugarą reikės masažuot, ir jis kiekvieno sąrėmio metu buvo pasiruošęs pradėt nugaros masažus, bet neprireikė
As tik jutau pilvo skausmus, o po epidiuro vistiek jutau pilvo skausmus, jau ne tokius stiprius, o nugaroj- jokiu skausmu
Mano abu gimdymai, kaip ir skausmai buvo visiškai skirtingi. Su pirmuoju vaikeliu- labai skatino, tai atrodė, kad pilvo apačia pliš. Gal nuo dirbtinos veiklos suaktyvinimo. Antrąjį gimdžiau pati, bet nugarą skaudėjo nerealiai... Ir dabar jaučiu tą skausmą. Po gimdymo štai jau 10 metų vis paskauda, vis maudžia ir uždegimai kartojasi. Net nežinau...
Paruošiamuosius sąrėmius jutau nugaros apačioje,o jau dažnus sąrėmius jutau pilvo apačioje
Pilvo apačioj.
apatinę nugaros dalį, o pabaigoj taip, kad ir vyro masažai jau nervino
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 12 07, 17:13)
Mano abu gimdymai, kaip ir skausmai buvo visiškai skirtingi. Su pirmuoju vaikeliu- labai skatino, tai atrodė, kad pilvo apačia pliš. Gal nuo dirbtinos veiklos suaktyvinimo.
Man taip pat ziauriai pilvo apacia skaudejo.... dabar kai pagalvoji, gal rimtai cia del to, kad skatino
Man atrodo, kad visur skaudėjo
Šiaip gal pilvą, bet pereidavo skausmas per visą kūną
Man iš pradžių pilvą paskui nugarą o galų gale viską
net rankų kojų pirštai buvo nutirpę vienu žodžiu siela nuo kūno buvo kurį laiką išėjus
bet kas liečia nugarą juodai skaudėjo padėdavo vyro masažas šiek tiek,o be proto skausmingai jaučiau kaip pats gimdos kaklelis atsidarinėjo net traškėjimą jausdavau