Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 14, 23:41)
ei rimtai tai nugara skaudejo o vyras vis turejo trinti,masazuoti bet nuo skausmo visada jo masazai buvo blogi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
jei atvirai, tai as jau nebepamenu kurioj vietoj jauciau tuos saremius, tik zinau, kad labaiiii skaudejo doh.gif bet viskas baigesi gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 05 sausio 2008 - 16:39
visada per menesines skausma jausdavau tik nugaroj. ten pat ir saremius jauciau, tik buvo simtakart skaudziau blink.gif
Atsakyti
Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande doh.gif
Su antru - greit suzinosiu smile.gif
Atsakyti
aš jaučiau skausmą pilve doh.gif
Atsakyti
man irgi pilva skaudejo. labai baisus skausma,s kaip per mmm + atrode, kad pilva raizho kas su peiliais blink.gif
apie masazha, kaip naturalu nuskausminima, kalbos net nebuvo - nebuvo kur masazhuot/glostyt, kai pilva raizho biggrin.gif
beje, buvo prakirpti vandenys (naturalus skatinamieji), + skatinamieji lashinami, nes perneshiojimo savaite jau praejus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 15 sausio 2008 - 15:14
Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 15:28)
Eina sau kaip cia baisiai rasote...Ar tikrai viskas taip...Nu po keliu menesiuku ir as pakomentuosiu...

maziau skaityk tokias temas,nieko ten nepakeliamo nera viskas bus gerai mirksiukas.gif kitaip istveri sita skausma nes jis kitoks nu toks nepotologinis, o labiau fiziologinis jeigu jis yra reiskia taip reikia cool.gif
Atsakyti
Aš su pirmą jaučiau taip kaip per mėnesines skauda, stipriai maudžia - bet nieko nepakeliamo, nugaros tai visai neskaudėjo.
O antro kaip tik laukiuosi, tai labai greitai sužinosiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 15, 16:28)

Na, atsiprašau, kad užvedžiau tokią Baisią temą g.gif
Bet kai pradėjau jausti tuos garsiuosius skausmus, mane buvo apėmęs pyktis: kodėl niekas nesakė, kad šitaip skauda, atrodė, būčiau atitinkamai nusiteikusi ir lengviau ištvėrusi...
Atsakyti
man sarėmiai prasidėjo po kokios val kai nubėgo vandenys ,po truputi, po truputi ir įsivažiavo papilvėj,kaip per pačias smagiausias mėnesines - galėjau dar kentėt, bet akušerė sako jei per 10 min nesuleisiu į veną nuskausminamų tai jie nebereikalingi, nes nespės suveikti,
suleido blush2.gif skausmą nuėmė , bet visas stangas puikiai jaučiau
Atsakyti
Per pirmą gimdymą skausmą jutau tik nugaroje ir visai sakyčiau nestiprų - gana lengvai iškenčiau. Antrą kartą žiauriai skaudėjo pilvą, o į pabaigą ir nugarą - dar baisiau (kaip kažkuri rašė, atrodė, kad pjauna per pusę doh.gif).

Violla, labai gražus tavo pilvelis, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti