Sveikos
dariau pirmą kartą tiramisu šiandien tai stovi šaldytuve, ryt kirsiu
Tikiuos,akd gausis gerai, dariau pgal receptą rastą čia.Tioesa neprisimenu,kas jį įdėjo. Dar problema,kad neradau tų sausainukų pirštelių savo miestelyje, taigi kepiau biskvitus pati. Nedėjau želatinos tai dabar truputį toks skystokas dar atrodo,nors pastingo kelias valandas
Sveikos :}}
įkišau savo tiramisu ryte į šaldymo kamerą dar 45 minutėm maždaug ir ką puikiai išsiėmė iš formos. Tikras skanumėlis
Bet manau būtų buvę skaniau su sausainiais lady finger,o ne mano biskvitu.
įkišau savo tiramisu ryte į šaldymo kamerą dar 45 minutėm maždaug ir ką puikiai išsiėmė iš formos. Tikras skanumėlis
Man atrodo, kad su paprastu biskvitu turetu buti visai kitas desertas... as siu pirsteliu randu visad IKI. Siandien dariau pagal Asseni recepta, bet vel skystuma man atrodo gausis...
O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu
O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu
labukas, ir as noriu pasidaryti sita gardumyna, bet niekur nerandu lady fingers
gal kuri patarsit kur man ieskoti anglijoj?lietuvoj esu macius, bet cia niekur nerandu, gal foto imestumet, nes gal cia jie buna kitokiam ipakavime
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 07, 16:51)
Man atrodo, kad su paprastu biskvitu turetu buti visai kitas desertas... as siu pirsteliu randu visad IKI. Siandien dariau pagal Asseni recepta, bet vel skystuma man atrodo gausis...
O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu
O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu
Tai jis ir turi gautis skystokas, nes tai nera pjaustomas tortas.
Pirstelius ir patiems galima issikepti.
http://www.manovirtu.../savoiardi.html
Jei neturi konditerinio maiselio, gali kepti biskvita pagal ta pati recepta
QUOTE(zivile21 @ 2010 03 07, 18:03)
labukas, ir as noriu pasidaryti sita gardumyna, bet niekur nerandu lady fingers
gal kuri patarsit kur man ieskoti anglijoj?lietuvoj esu macius, bet cia niekur nerandu, gal foto imestumet, nes gal cia jie buna kitokiam ipakavime 
tai jie va taip atrodo:

iš vienos pusės su cukrumi
gaminau tiramisu is Beatos knygos,receptuka radau jos svetainej
http://beatosvirtuve...4/tiramisu.html
nuostabu,tirpsta burnoje,dieviskas skonis
http://beatosvirtuve...4/tiramisu.html
nuostabu,tirpsta burnoje,dieviskas skonis
QUOTE(wicked @ 2010 03 07, 19:46)
o kokiame ipakavime jie buna?lietuvoj tai matydavos per maiseli, o cia dauguma uzdazyti maiseliai, tai nesimato kokie ten sausainiai, kol, nenusiperki
Kai kur savojardi raso
QUOTE(zivile21 @ 2010 03 07, 19:08)
o kokiame ipakavime jie buna?lietuvoj tai matydavos per maiseli, o cia dauguma uzdazyti maiseliai, tai nesimato kokie ten sausainiai, kol, nenusiperki
pagal pavadinima ziurejau, bet fingeriu tik tokiu su sokoladu aplietu maciau 
tai vienodo įpakavimo tikrai nebus
Wikipedia: In the UK they may be called sponge-fingers, trifle sponges or boudoir biscuits. paklausinėk parduotuvėse
Na gavosi neblogai. Gal kiek skystoka, bet pjaustyt galima
cukraus gal mazoka, bet pataisomas dalykas







