Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadorių darželiai

QUOTE(Meina @ 2010 08 22, 20:08)
Mylimuke, o kuo konkreciai jums abiems patiko Spindulys?

Kaip jau sakiau, tikriausiai dėl auklėtojų ax.gif Patiko jų atsisveikinimo su mama "politika": ne išplėšt iš rankų verkiančio vaiko kaip anos darydavo, o visiškai nesikišt. Teko išmokt atsisveikint normaliai biggrin.gif Aišku, aš tai paklausydavau paskui už durų, tai jeigu ir norėdavo verkt, auklėtoja prieidavo, pakalbindavo ir nuramindavo. Per 1,5 metų anam daržely taip ir nenustojo verkt, o į šį eidavo gana noriai. Kai ateidavau, auklėtoja su vaikais visada būdavo užsiėmusi, žaisdavo, o Žvaigždutėj dažniausiai sėdėdavo ant savo sofutės arba tik rinkdavo išmėtytus žaislus blush2.gif Pačios auklėtojos gal ir griežtesnės, bet man labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 22, 17:52)
Čia gal nuo auklėtojų priklauso? Mes lankėm abu ir nors Žvaigždutę daug kas išgyrė, ir man, ir dukrai daug labiau patiko Spindulys, bet mes tik apie lopšeliukų grupes galim pasakyt. Tiesa, dabar Spindulys atsinaujinęs  ax.gif  O mums ir prie pat namų. O jūs dar tik pradėsit rinktis darželį? Kažin, ar iki mokyklos prieis eilė  biggrin.gif

mes tai prieisim, as jau tikrinausi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 22, 20:15)
Kaip jau sakiau, tikriausiai dėl auklėtojų  ax.gif  Patiko jų atsisveikinimo su mama "politika": ne išplėšt iš rankų verkiančio vaiko kaip anos darydavo, o visiškai nesikišt. Teko išmokt atsisveikint normaliai  biggrin.gif  Aišku, aš tai paklausydavau paskui už durų, tai jeigu ir norėdavo verkt, auklėtoja prieidavo, pakalbindavo ir nuramindavo. Per 1,5 metų anam daržely taip ir nenustojo verkt, o į šį eidavo gana noriai. Kai ateidavau, auklėtoja su vaikais visada būdavo užsiėmusi, žaisdavo, o Žvaigždutėj dažniausiai sėdėdavo ant savo sofutės arba tik rinkdavo išmėtytus žaislus  blush2.gif  Pačios auklėtojos gal ir griežtesnės, bet man labiau patiko.

Dėl atsisveikinimo pradžioj aš nieko prieš buvau, kad pasiima, nes maniškis rėkė įsikabinęs ir pati viena niekaip nebūčiau palikus ax.gif Bet gal čia ir reikia mamai nuspręst kaip geriau... Dėl sėdėjimo ant sofutės biggrin.gif Kai kas sėdėdavo (ir sėdės), ir visi žino kas, ir kitos auklėtojos žino/mato, ir valdžia, bet turbūt dėl to jų iš darbo neatleidžia ... rolleyes.gif Nors ir man smagiau, kai vaikas grįžęs iš darželio pasakoja, ką veikė su auklėtoja...

Ar jau leidi Elzę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 23 rugpjūčio 2010 - 10:08
QUOTE(Meina @ 2010 08 23, 11:07)
Dėl atsisveikinimo pradžioj aš nieko prieš buvau, kad pasiima, nes maniškis rėkė įsikabinęs ir pati viena niekaip nebūčiau palikus ax.gif Bet gal čia ir reikia mamai nuspręst kaip geriau... Dėl sėdėjimo ant sofutės biggrin.gif Kai kas sėdėdavo (ir sėdės), ir visi žino kas, ir kitos auklėtojos žino/mato, ir valdžia, bet turbūt dėl to jų iš darbo neatleidžia ... rolleyes.gif  Nors ir man smagiau, kai vaikas grįžęs iš darželio pasakoja, ką veikė su auklėtoja...

Ar jau leidi Elzę?

Maniškė elgdavosi taip pat, bet kai neliko kitos išeities, teko išmokt kitaip atsisveikint ax.gif
Spindulys visą vasarą nedirba ir mes dar beveik visą gegužę sirgom, tai atpratus bus visiškai g.gif
Atsakyti
SVEIKOS wink.gif
MYLIMUKE, matyt taviškė jau buvo prasikalusi darželiniais klausimais, viskas kas sunkiausia, pirmos dienos prabėgo žvaigždutėje, gal todel tau ir atrodo, kad ten buvo baisiau,o į spindulį atėjote jau visties kažkiek apsigludinę,o mums kaip pradėjusioms eiti iškart į šį, tai
kaip ir MEINA sakė, budavo pradeda isteriškai rėkti, ir tik auklėtojos atplėšimas nuo manęs padėdavo, bet po kokių poros sav. viskas išsisprendė, po to truputuką lūpytę patampydavom, o link pavasario visai buvo super... dabar visus tris mėnesius atostogavome, galvojau, kaip čia bus , pirmą dieną -nieko, antrą- tampom lūpą, trečią- žliumbiam, nuo ketvirtos-viskas vėl super biggrin.gif dabar lb noriai lankom ...turim puikias auklėtojas thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai nekoks ir šis rugsėjis unsure.gif Vėl nauja grupė, naujos auklėtojos (iš lopšeliukų į dičkius jau perėjom), tai kiekvienas rytas su ašarytėm g.gif Nors auklėtojos neblogos atrodo, viena iš jų mano klasiokės mama (Elzė ją pažįsta, nes ji mano mamos kaimynė), bet ji popiet dažniausiai būna, tai ryte su naująja tenka pasilikt. Nors aš tai paklausau visad už durų, tai labai greit nusiramina, kai išeinu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 11 rugsėjo 2010 - 15:12
as ateinu,paduodu vaiko ranka ir iseinu, vaikas supranta kad nera isejimo,mamai su teciu reikia dirbti.
Vaikai labai greitai nusiramina, tik issiskyrimas jiems sunkus
Atsakyti
Maniskis irgi perejo i vyresniu grupe, bet siemet jokios asaros, o ir tos vyresniu aukletojos, pastebejau, nepopina ju jau. Nors verkia jau antra savaite kai kurie...

Meile0409, kai tik mano sunus pradejo lankyt darzeli ir as su tokia nuostata ejau, kad reikia atsisveikint, kad vaikas privalo suprasti, zinoti... bet oi, kaip realybej sunku buvo, kai rekia isteriskai i kakla, plaukus rubus isikibes ir kalbek tu, mama, ka nori... dekinga buvau aukletojoms, kad padedavo mums issiskirti lotuliukas.gif

Tarp kitko auklyte Zvaigzdutes lopsiuke tai thumbup.gif thumbup.gif maniskis visada budavo patenkintas, kad ji yra, dabar vis irgi klausia, kodel ne Vida valgyt nesa biggrin.gif
Atsakyti
Ir mums buvo vargo pirmomis dienomis darželyje. Bet dabar eina noriai, net savaitgalį norėjo eiti. Tfu, tfu, tfu.
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2010 09 11, 17:51)
Maniskis irgi perejo i vyresniu grupe, bet siemet jokios asaros, o ir tos vyresniu aukletojos, pastebejau, nepopina ju jau. Nors verkia jau antra savaite kai kurie...

Meile0409, kai tik mano sunus pradejo lankyt darzeli ir as su tokia nuostata ejau, kad reikia atsisveikint, kad vaikas privalo suprasti, zinoti... bet oi, kaip realybej sunku buvo, kai rekia isteriskai i kakla, plaukus rubus isikibes ir kalbek tu, mama, ka nori... dekinga buvau aukletojoms, kad padedavo mums issiskirti lotuliukas.gif

Tarp kitko auklyte Zvaigzdutes lopsiuke tai  thumbup.gif  thumbup.gif maniskis visada budavo patenkintas, kad ji yra, dabar vis irgi klausia, kodel ne Vida valgyt nesa biggrin.gif

as ir neturejau tokios nuostatos,bet paprasciausia mane priverte. Supratau,jei as ceckinsiuos jis isviso manes nepaleis,o man reikia i darba ir negaliu veluoti
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti gal kas girdejote apie Zvaigzdutes remonta? Kada jis baigsis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2011 07 06, 16:40)
Sveikutes,
norejau paklausti gal kas girdejote apie Zvaigzdutes remonta? Kada jis baigsis? g.gif

visiskai baigti turi 2012m. berods, pradeti dirbti darzelis turetu rugseji, bet cia speju labai didelis klaustukas doh.gif
Atsakyti