Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadorių darželiai

Oi nenoriu prisimint pačios pradžios doh.gif . Dar labai daug kas priklauso ir nuo pačios mamos. Mūsų grupėje auklėtojos nelabai leisdavo sėdėti kartu su vaiku, todėl kad pradėdavo graudintis kiti vaikai. Pirmas dienas atvesdavau pabūdavau kartu 15 min ir palikdavau 2 val. lygtais ir nebuvo didelių isterijų. po savaitės pradėjau normaliai vesti. Tai bandžiau gražiai atsisveikinti, prižadėti tuoj gryžti, bet niekas nepadėjo, cypė įsikabinusi man į drabužius ir viskas. tai auklėtojai nieko nebeliko, ji tiesiog ją atplėšė nuo manęs, palinkėjo man geros dienos ir uždarė duris unsure.gif . Pati eidama iš darželio per ašaras kelio nemačiau. visą dieną skambinėjau auklėtojai, klausiau ar neverkia. Auklėtoja, sakė, kad man išėjus ji labai greit nusiramino, užsižaidė ir mamos visai nereikėjo. Kitą rytą, vėl tas pats doh.gif . Vėl vaikas klykia, man pačiai jau ašaros kaupiasi. tai auklėtoja pasakė, kad man pačiai reiktų būti ryžtingai ir griežtai, kad labai labai mažai vaikų pradeda lankyti darželį be ašarų, beveik visi verkia atsiskirdami nuo mamos, ir kuo ilgiau mama stoviniuoja prie durų, tuo blogiau ir vaikui ir pačiai mamai. reikia ryžtingai atsisveikinti ir išeiti, o jei vaikas nepaleidžia, belieka tik "bėgti"ir neleisti vaikui įsiverkti. Taiva taip mes klykėm kokią savaitę, o paskui kažkaip išmokom labai greitai ir gražiai atsisveikinti. po kokio mėnesio gavosi atvirkštinis verkimas t.y. kai ateidavau pasiimti iš darželio, tipo ko taip greit atėjau, nes dar princesė neprisižaidė doh.gif
Kiekvieno vaiko adaptacinis periodas individualus, vienam užtenkia kelių dienų, kitam reikia kelių mėnesiu. neišsigaskit kad jis verkia, tai natūralu.
Lengvos ir greitos adaptacijos 4u.gif .
Atsakyti
Aš irgi esu tą pastebėjus, kad kuo ilgesnis atsisveikinimas, tuo graudžiau būna. Tai stengiuosi greitai ir neskausmingai.
O pati save atsimenu daržely, kad irgi sau kuo ramiausiai žaisdavau, net nenorėdavau eiti namo vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2008 07 22, 17:03)
Tai tame ir reikalas, kad aš balandžio, gegužės mėn- pas vedėją vaikščiojau dažnai. Ir po susirinkimo nuėjau, tai ji atseit pamiršusi. Mažiukę į lopšelį priėmė, bet va dėl trečio aš ten takus minu doh.gif
Klausimas: Kokia dabar tvarka "Spindulyje". Vaikas suserga nuneši pažyma - nemoki. Tėveliams pamaininis darbas ar atostogos, darbovietės pažyma- nemoki. Na, bet tarkim noriu vesti į darželį iki pietų kelias dienas, o kelias dienas išvis nevesti. Bet mokėti už tas dienas sutinku. Ar taip galima ar pradeda kabinėtis, kad nelankai darželio be priežasties?

as dabar auginu mazaja, o vyresnele vedu i darza, bet ziema as tikrai nevedu kiekviena diena, kokias 3 d. per sav, aisku moku as uz jas, bet niekas man nieko pasakyti negali, nes tai galimas variantas thumbup.gif
kaip suprasti del trecio takus mini???? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2008 08 13, 09:15)
Oi nenoriu prisimint pačios pradžios doh.gif . Dar labai daug kas priklauso ir nuo pačios mamos. Mūsų grupėje auklėtojos nelabai leisdavo sėdėti kartu su vaiku, todėl kad pradėdavo graudintis kiti vaikai. Pirmas dienas atvesdavau pabūdavau kartu 15 min ir palikdavau 2 val.Kiekvieno vaiko adaptacinis periodas individualus, vienam užtenkia kelių dienų, kitam reikia kelių mėnesiu. neišsigaskit kad jis verkia, tai natūralu.
Lengvos ir greitos adaptacijos 4u.gif .

pas mus irgi buvo tas pats doh.gif aukletojos liepdavo iseiti, nes kuo toliau tuo budavo tik blogiau doh.gif vaikai rekia ne savo balsu, bet kai tik iseidavo tevai dauguma apsiramindavo ir eidavo zaisti bigsmile.gif taip koki menesiuka kol adaptavosi visiskai biggrin.gif
as irgi atsimenu verkdavau cry.gif , o ka daryt jei darbas laukia g.gif turedavai palikti ir varyti doh.gif
bet atsisveikinimu tikrai pradzioj nebuvo g.gif isikibe vaikai i kojas verke, tai aukletoja susirinkdavo visus ir i grupe, o tevai per duris doh.gif
nieko cia nepakeisi, tai trunka sakau koki menesiuka, reikia ta laikotarpi kazkaip isgyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 13 rugpjūčio 2008 - 23:43
Liepos mėn. Kaišiadorių savivaldybės posėdyje nuspręsta į darželius priimti centralizuotai. Darželių direktorės įpareigotos perduoti Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjai perduoti iki šiol sudarytų eilių sąrašus. Paskui norint patekti į darželį reiks kreiptis į Švietimo ir kultūros skyrių...
Atsakyti
Gal mažiau bus savivalės ir nepriiminės taip nachališkai už pinigus. Aš už tvarką ir teisingumą - kaip Paksas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2008 06 03, 09:13)
Sveikos,kal žinot kiek reik laukti eilėje,kol patektumėm į Žvaigždutę? Pusbrolio vaikui spalį bus 2 metai,tai žmona jau norėtų eiti į darbą.Jie užsirašę į Spindulį,bet sakė,kad eilėj lygtais 35.Oir šiaip Spindulys arčiau namų.Kažkuri mamytė rašė,kad galima patekt nunešus dovanėlę vedėjai.Gal žinot kiek dabar neša,kad nebūtų per mažai? g.gif
Arba kas nors gal žinot kokią laisvą auklę,būtumėm labai dėkingi,jei parašytumėt į až.Ačiū 4u.gif

Tikiuosiu, kad tau nepasisekė ir išmetė su visom dovanėlėm g.gif , nes patys pripratinate ir pačios verkiate, kad eilė ilgai ateina, kol priima vaiką...
Atsakyti
manau zmones labiau verkia kai reikia vedzioti i zvaigzdute ar i rugeli gyvenant prie pat spindulio g.gif kaip buvo mano atveju kazkada, o dar masinos neturejom ir ziemos buvo daaaaaug saltesnes doh.gif
todel kai kita dukra norejau vesti sakiau padarysiu bet ka , kad tik priimtu ax.gif, netgi duoti ta vadinama dovanele... tongue.gif, nes be jos butu tikrai neprieme schmoll.gif , o darbai nelaukia... doh.gif
tikiuosi svietimas dabar pats isspres ta dalyka ir mums nereiks del to gincytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2008 10 06, 07:48)
manau zmones labiau verkia kai reikia vedzioti i zvaigzdute ar i rugeli gyvenant prie pat spindulio g.gif kaip buvo mano atveju kazkada, o dar masinos neturejom ir ziemos buvo daaaaaug saltesnes doh.gif
todel kai kita dukra norejau vesti sakiau padarysiu bet ka , kad tik priimtu ax.gif, netgi duoti ta vadinama dovanele... tongue.gif, nes be jos butu tikrai neprieme schmoll.gif , o darbai nelaukia... doh.gif
tikiuosi svietimas dabar pats isspres ta dalyka ir mums nereiks del to gincytis  4u.gif

Todel ir reikejo vesti i tolimesni darzeli, nes pries jus kazkas paskubejo su "dovanele".
Taigi, ateje ir jus su kysiu - taip pat kazkam uzkirtote kelia, nes grupes sienu neprastumde, o, paprasciausiai, kazko neprieme...
Atsakyti
QUOTE(spirgis_keptuveje @ 2008 10 06, 10:55)
1.Todel ir reikejo vesti i tolimesni darzeli, nes pries jus kazkas paskubejo su "dovanele".
2.Taigi, ateje ir jus su kysiu - taip pat kazkam uzkirtote kelia, nes grupes sienu neprastumde, o, paprasciausiai, kazko neprieme...

1. drinks_cheers.gif
2.kiekvienas ziuri kaip jam geriau mirksiukas.gif, kitu atveju mums nebutu like vietu...
o uzleisdineti visus gali ir iki 1 klases lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 06 spalio 2008 - 10:21
QUOTE(neriuxxx @ 2008 10 06, 11:19)
1. drinks_cheers.gif
2.kiekvienas ziuri kaip jam geriau mirksiukas.gif, kitu atveju mums nebutu like vietu...
o uzleisdineti visus gali ir iki 1 klases lotuliukas.gif

2. Lipkime vienas kitam ant galvos - nesvarbu, kad batai nesvarus ir po kojomis esanti trypiame... Mes juk visi lygus, neskaitant lygesniu - mes tikri lietuviai(kad tik man butu gerai, tai kita ir sumurkdyciau)
Atsakyti
QUOTE(spirgis_keptuveje @ 2008 10 06, 11:34)
2. Lipkime vienas kitam ant galvos - nesvarbu, kad batai nesvarus ir po kojomis esanti trypiame... Mes juk visi lygus, neskaitant lygesniu  - mes tikri lietuviai(kad tik man butu gerai, tai kita ir sumurkdyciau)

butent tikri lietuviai:bigsmile: jei ne mes tai mums butu uzlipe ant galvos, bet mes nepasiduosim... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
matau didele nuoskaudos gaidele, jog nepapuolete i spinduli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 06 spalio 2008 - 10:49
QUOTE(neriuxxx @ 2008 10 06, 11:45)
butent tikri lietuviai:bigsmile: jei ne mes tai mums butu uzlipe ant galvos, bet mes nepasiduosim... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
matau didele nuoskaudos gaidele, jog nepapuolete i spinduli bigsmile.gif

Nieko tokio - isgyvenome... cool.gif. Be to, as kaip Paksas - uz tvarka ir teisinguma. Ir visa tai - kad gyventi butu geriau mirksiukas.gif
Bet tiek to, bash.gif konkurentams ar varzovams per galva, ir bus viskas taip, kaip noresime mes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgis_keptuveje @ 2008 10 06, 12:07)
Nieko tokio - isgyvenome...  cool.gif. Be to, as kaip Paksas - uz tvarka ir teisinguma. Ir visa tai - kad gyventi butu geriau  mirksiukas.gif
Bet tiek to,  bash.gif konkurentams ar varzovams per galva, ir bus viskas taip, kaip noresime mes  rolleyes.gif

tiktai taip ir nekitaip bash.gif
kazkaip neveza manes sita tema siuo metu, vat pries rugseji-kitas dalykas, gali buti vel ateisiu pasiguosti, kad neprieme verysad.gif
Atsakyti