QUOTE(siaubute @ 2008 07 22, 17:03)
Tai tame ir reikalas, kad aš balandžio, gegužės mėn- pas vedėją vaikščiojau dažnai. Ir po susirinkimo nuėjau, tai ji atseit pamiršusi. Mažiukę į lopšelį priėmė, bet va dėl trečio aš ten takus minu
Klausimas: Kokia dabar tvarka "Spindulyje". Vaikas suserga nuneši pažyma - nemoki. Tėveliams pamaininis darbas ar atostogos, darbovietės pažyma- nemoki. Na, bet tarkim noriu vesti į darželį iki pietų kelias dienas, o kelias dienas išvis nevesti. Bet mokėti už tas dienas sutinku. Ar taip galima ar pradeda kabinėtis, kad nelankai darželio be priežasties?
as dabar auginu mazaja, o vyresnele vedu i darza, bet ziema as tikrai nevedu kiekviena diena, kokias 3 d. per sav, aisku moku as uz jas, bet niekas man nieko pasakyti negali, nes tai galimas variantas

kaip suprasti del trecio takus mini????
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2008 08 13, 09:15)
Oi nenoriu prisimint pačios pradžios

. Dar labai daug kas priklauso ir nuo pačios mamos. Mūsų grupėje auklėtojos nelabai leisdavo sėdėti kartu su vaiku, todėl kad pradėdavo graudintis kiti vaikai. Pirmas dienas atvesdavau pabūdavau kartu 15 min ir palikdavau 2 val.Kiekvieno vaiko adaptacinis periodas individualus, vienam užtenkia kelių dienų, kitam reikia kelių mėnesiu. neišsigaskit kad jis verkia, tai natūralu.
Lengvos ir greitos adaptacijos

.
pas mus irgi buvo tas pats

aukletojos liepdavo iseiti, nes kuo toliau tuo budavo tik blogiau

vaikai rekia ne savo balsu, bet kai tik iseidavo tevai dauguma apsiramindavo ir eidavo zaisti

taip koki menesiuka kol adaptavosi visiskai
as irgi atsimenu verkdavau

, o ka daryt jei darbas laukia

turedavai palikti ir varyti
bet atsisveikinimu tikrai pradzioj nebuvo

isikibe vaikai i kojas verke, tai aukletoja susirinkdavo visus ir i grupe, o tevai per duris
nieko cia nepakeisi, tai trunka sakau koki menesiuka, reikia ta laikotarpi kazkaip isgyventi