Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

mums greit 1.3 men, niekada nereikejo migdyti paguldau, pabuciuoju sakau daryk a-a-a, ir iseinu is kambario, palieku truputi pravertas duris ir silpna sviesa, po keliu minuciu nueinu uzgesinu sviesa ir uzkloju, nes nusispardo kol isitaiso. kartais buna, kad papyksta, bet koki keleta minuciu, ir uzmiega. aisku kita kalba jei serga, tada buna ppikta, tai tenka truputi pavargti.nuo 8 savaites miega nuo 8-12 val nakti ir tik labai retais atvejais prabunda. uz tai ja galiu tik pagirti thumbup.gif . kad tik neprisikalbeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2009 03 25, 23:41)
Visi užmiega savo lovose  thumbup.gif

Kaip jums smagu thumbup.gif mums tai nevisad pavyksta... panele paguli paguli savo lovoj ir atpedina i musu lova.. o kazkada galedavau paguldziusi i lovyte net is kambario iseit.. pasnekedavo su zaisliuku ir nulusdavo.. vis per tas ligas, susigadinom migdymasi schmoll.gif gerai, kad bent perkeliant ja i savo lovyte neprabunda ir nereikia is naujo migdyt doh.gif
Atsakyti
Mazas kartais uzmiega savo lovoje, bet dazniausiai su mumis doh.gif . Nezinau ,kaip ipratinti ismiegoti visa nakti savo loveleje? Gal turite patarimu?
Atsakyti
Paguldau ir pati užmiega, tik vakare kartais būna, kad lovytę pasūpuoti reikia 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte uzmiega pati lovyteje ,tik reikia guleti salia jos biggrin.gif ir apsimesti kad miegu.
Atsakyti
daznai tiesiog pati uzmiega is nuovargio bet salia turi buti, kitaip lipa is lovytes eina ieskoti lotuliukas.gif kartais buna kad pasupu su pagalve svelniai ir to uztenka, nakti neprabunda, tik beda tokia uzmiega tik musu lovoje tai paskui reikia ja nesti i jos lovyte doh.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo guldau maziu tik i jo lovele.Uz poros savaiciu jam jau metukai,tai lb.tikiuos mums ir toliau taip seksis miegoti ir uzmigti kaip iki siol.Uzmiega pats be supimu.Tiktais dabar kai jau pats moka atsistoti -tenka keleta kartu nueiti ir paemus paguldyti.Trumpai padainuoju lopsine: liuli liuli katinelis guli. wub.gif
Atsakyti
Dieną užmiega pats, nunešu į lovytę paguldau ir pasakau, kad tave mama mato (turime stebėjimo kamerą) ir užmiega pakalbėjęs, būna kartais tenka nueiti jei šaukia, o vakare migdo tėtis, tiesiog pabūna šalia kol užmiega smile.gif , bet tikimės greitu laiku jau pats miegos ir vakare ax.gif , nors man jų buvimas kartu labai patinka ypač todėl, kad tėtis dieną dirba ir susitinka dažniausiai vakare blush2.gif
Atsakyti
Mano berniukas pats užmiega tik namuose. Kaime ar pas senelius miegoti yra kančia ir man, ir vaikui. Labai nenori miegoti svetimoje vietoje.
Miega savo lovytėje, be jokių rėkimų ar prieštaravimų. Nereikia ir migdyti, tiesiog tyliau kambaryje būti ir užmiega.
Atsakyti
Maniskis uzmiega pats vienas kuo puikiausiai savo lovyteje 4u.gif Jei buname sveciuose, tai tada jau reikia, kad tetis ant pagalves pasuptu....
Atsakyti
mano berniukai jau irgi patys uzmiega savo lovose vyresnelis 2 lovos aukste, mazylis pirmame, tik paryciais megsta pas mus parbegti mazylis, o kartais ir abu biggrin.gif
Atsakyti
pietu miegeli migdomes kartu, nes kitaip mano kantrybe nenesa kol ji nulustu bezaisdama, o vakare isgeria pienuka ir uzmiega viena pati thumbup.gif
Atsakyti