Uzmiega pati savo lovytej.Kartu niekad nemiegodavom, tik kol maitinau ir tai jei pati uzsnusdavau.Iskart stengemes nepripratinti, tai rezultatas aiskus - be problemu miegam atskirai ir atskiruose kambariuose nuo metuku mazdaug.
Su miegu pas mus beda, buvo metas iki 1.5 m jau pati uzmigdavo viena palikta kambary, dabar prasidejo isterijos jei as bandau iseiti is kambario. Bandziau ignoruoti jos rekima, tai dar baisiau - spiegia, klykia nesavu balsu, atrodo, kad ja kas gasdintu.

Kol pati maitinau, uzmigdavo tik su papu
, o dabar uzmiega savo lovytej, bet per pietu miega reikia buti salia jo kol uzmiega, o nakciai migdantis reikia ir paglostyti

kartu miegam,kadangi dar maitinu
esu nusprendusi,kad kartu su maitinimo nutraukimu baigsis ir miegutis su mama....ziauru is mano puses,bet ka padarysi

Mes ilgai vargom
Galvojau, niekada viena neuzmigs
Buvau pripratinus supti ant ranku... Taip ir supau iki kokiu metu ar virs
Paskui kazkaip savaime jai tai pradejo nebepatikt. Dabar tik diena sunkiau uzmigdyt, reikia but salia, dainuot ar siek tiek pastumdyt lovyte. O vakare viskas
Paguldau i lovyte, uzkloju, isbuciuoju ir iseinu is kambario. Tiesa, sviesos turi buti uzgesintos, kambaryje tamsa, kitaip neuzmigs

o mano tai keistuolis vaikiukas.Miega savo lovyteje, bet nuo gimimo iki kokiu metu uzmigdavo pats, poto prireike , kad sedeciau pries vakarini miega salia. O dabar kai jau beveik 2 jam reikia ir dienos miegui manes
. As galiu nieko jam nesakyt tik gulet ir skaityt knyga, bet net nebandyk iseit is kambario, toks klykimas pasideda , kad baisu. Taigi, galvojau, kad kuo vyresnis tuo bus lengviau, bet deja..ir vis dar nesulaukiau visos nakties ismiegotos..ech tie vaikiukai

O pas mus su miegu vargelis paskutiniu metu. Nakti užmiegam normaliai, kaip visada reikia salia paguleti ant mano lovos, vėliau idedu į lovytę. Nu bet dieną
vienu metu padėjo vežiojimas, dabar ir tas nepadeda. Miego nori neraliai, bet iš vežimo lipa, lovytei pagulėt nepriversi, o ant rankų niekada nesileido migdoma. Kovoja kiek gali. Jau žiūrek prigula ant pagalvės, tai net kvėpavimą sulaikau
bet dvi minutės ir viskas, ji vėl stovi. Keisčiausia, kad pirmus pusę metų vaikas visada užmigdavo pats be jokių problemų. Gal sakau gydytojai pasirodyt, gal ką patars, nes man jau jos pačios gaila kai ji taip kankinasi

O is musu kazkas miega pavoge
Iki kokiu metu ir 10 men uzmigdavo pati be problemu tiek pietu, tiek nakties miegui. Paskui prasidejo kazkokie nesamoningi migdymaisi po 2 valandas
As ja palikdavau ir iseidavau, kaip ir visada, tai gugavimai, dainavimai ir nulis miego. Tada sugalvojau atimti tute (ar taip, ar taip po pora valandu migdosi...). Tutes atsisakem, naktys ramesnes, bet va su uzmigimu problemos tik auga, nes jau pietu miegui nulauzti be sansu pastaraja savaite
Kas bjauriausia, kad ir nakties miegui velai eina miegot, tik apie 22-22:30 uzmiega. Sakau gal kai eisime i darzeli (nuo 2 m), ten bus didesnis emocinis kruvis i pavargs labiau, lengviau bus uzmigti...Nes dabar einu is proto, nes man tas pietu miegas irgi savotiskas poilsis nuo zyzimu

Iki kokiu metu ir 10 men uzmigdavo pati be problemu tiek pietu, tiek nakties miegui. Paskui prasidejo kazkokie nesamoningi migdymaisi po 2 valandas

QUOTE(elenuxus @ 2010 03 10, 12:11)
Uzmiega pati savo lovytej.Kartu niekad nemiegodavom, tik kol maitinau ir tai jei pati uzsnusdavau.Iskart stengemes nepripratinti, tai rezultatas aiskus - be problemu miegam atskirai ir atskiruose kambariuose nuo metuku mazdaug.
kaip aš jum pavydžiu

QUOTE(bvlgari @ 2010 03 19, 13:26)
kartu miegam,kadangi dar maitinu
esu nusprendusi,kad kartu su maitinimo nutraukimu baigsis ir miegutis su mama....ziauru is mano puses,bet ka padarysi

mano situacija

mano zirniukas iki pat desimto menesio miegodavo su manimi,kadangi tevelis uzdarbiauja svetur tai visad pasiimdavau maziuka pas save,daug man kas su pasaipa sakydavo tai miegosit iki astoniolikos kartu,arba kad nebeis jo atpratinti
ir idomumo delei sumasciau viena naktele imti ir paguldyti ji i lovyte ir rezultatas puikus lig siol joje ir miega,vakarais paguldau o jis besivartydamas uzmiega pats,buna ismiega visa naktele buna kad kokia 3-4 pasipraso pas mane bet as su didziausiu dziaugsmu ji pasiguldau pas save nes nera nieko nuostabiau kaip rytais pabusti nuo prisilietimo savo kudikelio

Mūsų pagrandukė(1m 4mėn) miega kartu su tėveliais. Kai jau nori miegučio, markstosi, ar zirzena, einam į lovą, prigulu šalia, pažaidžia su mano plaukais ir užmiega. Nematau dėl to problemos, lova plati, mergaitė gerai miega visą naktį, tai poilsio užtenka, o intymumui su MB vietos randam namie

vis dar užmiega pas mus lovoj, paskui pernešam į jo...mažoji užmiega nešiojama, tada keliauja į lovytę irgi