Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie žaislus

QUOTE(Olimpiete @ 2008 12 10, 20:49)
Supermamos Skelbimu lentoj pats paskutinis irasas yra Internetines parduotuves, tai ten gyvena visos UK, JAV ir kitos tarpininkes, tereikia pasirinkti.
Is UK siunciuosi per Agneta, nes ji man labai patinka smile.gif ji tikrai uzsakineja is toysrus puslapiuko.


Labai didelis ACIU Olimpiete uz patarimus smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas turite toki komplektuka?ar kokybiskas?patvarus? smile.gif norim pirkti bet bijom del vezimo ratu,gal geriau butu guminiai?patarkit prasau 4u.gif
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAISTES mama: 25 lapkričio 2009 - 15:17

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
jei perkam mes tai perkam is uk ax.gif blush2.gif jusu nebuvo abgave ? turiu tokia pazistama ji seniau prekevo drabuziais ir usisake per ebay ten rase puikus drabuziai ir ta didele siuna uz 10000 lt nu ir ka jus mano vien siusles sutripti sijonai o stilius gal 20 metu atgal buvo tik dvi normalios sukneles tiktai bande brazint bet taa firma nepriema
tai bukit mamytes atsargios
Atsakyti