Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš paranojikė?

QUOTE(flight @ 2011 06 20, 17:12)
Ir visgi, besąlyginė meilė vyrui/žmonai - ne kažkas, kas ištinka nelauktai neiktėtai ir be apsisprendimo, o labai sąmoningas, valingas, kryptingas vidinis veiksmas. Mylėti besąlygiškai - tai pasirinkti ir kasdien su tuo pasirinkimu dirbti.

Gal blogai pateikiu savo mintis, bet... O vyrais zmonomis pradzioje tampa, o tik veliau pamilsta juos? Nezinau kaip jus, as nemoku myleti sau isakydama myleti. Budama pareiginga man nesunku rupintis, gerbti, dometis zmogumi, bet myleti is pareigos, nezinau, nenoreciau kad kas mane myletu taip.

O as jau pradedu abejoti tuo teiginiu. Mes galime dirbti tik su savimi, galime siek tiek itakoti salimais esanti, jei jis leisis itakojamas. Taip mes galime myleti ir puoseleti savo meile, bet sis jausmas yra tik musu asmeninis. Gerai, kad yra atsakas, bet buna ir taip, kad meile ir isblesta, ne todel, kad su ja neva "nedirbama", o tiesiog issiseme, nes zmones subrendo, pakito.
Atsakyti
Net nesuprantu daugumos jusu vartojamu klisiu. Skaitau tarsi monologa kinietiskai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 20, 20:45)
Net nesuprantu daugumos jusu vartojamu klisiu. Skaitau tarsi monologa kinietiskai.  lotuliukas.gif

Svarbiausia juoktis, o visa kita neverta jusu demesio.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 20:46)
Svarbiausia juoktis, o visa kita neverta jusu demesio.

Ot tai: naturaliai gavosi. biggrin.gif Kai kalbama savokomis, kuriu prasmes nesuprantu konkreciame kontekste, tai kas lieka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 18, 16:52)
O kam kenkia saves apgaudinejimas? Pasalieciams jis nei kenksmingas, nei zalingas.  biggrin.gif

TArp kitko, o jus taip ir neatsakete i klausima mirksiukas.gif

Kuo gerai save apgaudineti?
Papildyta:
QUOTE(ciberika @ 2011 06 20, 20:54)
Ot tai: naturaliai gavosi.  biggrin.gif Kai kalbama savokomis, kuriu prasmes nesuprantu konkreciame kontekste, tai kas lieka?  blink.gif

Pritariu jums.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 16:48)
Na matot, musu matyt skirtingas meiles suvokimas. Is meiles isplaukia visi jusu isvardinti veiskmai. Bet gerbti, pasitiketi, rupintis ir panasiai galima zmogumi ir nemylint, o meile nepriklausomai nuo viso to, kartais buna net vienpuse.

turbut kad skirtingai mastom...As kazkada irgi mylejau...Turbut...Bet kai pastoviai esi zeminamas, engiamas, bandoma po padu pakist, neistikimybe, smurtas, alkoholis ir tt.Tai kokia begali buti pagarba ir meile tokiam zmogui ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 20 birželio 2011 - 20:16
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 20:56)
TArp kitko, o jus taip ir neatsakete i klausima  mirksiukas.gif

Jei du zmones kartu gyvena saviapgauleje, nors jiems tai atrodo naturali busena, tai kitiems del to neturetu buti nei silta, nei salta. Kiekvienas laisvas nutarti seimoje kas yra seimyninis gyvenimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 06 20, 21:13)
turbut kad skirtingai mastom...As kazkada irgi mylejau...Turbut...Bet kai pastoviai esi zeminamas, engiamas, bandoma po padu pakist, neistikimybe, smurtas, alkoholis ir tt.Tai kokia begali buti pagarba ir meile  tokiam zmogui ...  ax.gif

Siaip idomu, o kura as tai rasiau? Jei gerai pamenu rasau apie jausmus, kuriu valdyti negali. Jei jus sugebat nuo rytojaus nemyleti, vadinasi, jus esate laaabai stiprus ir valingas zmogus. As to negaliu. Sutinku, kad palaipsniui meile galima nuzudyti, bet tai ilgas procesas, kuri nepaspartinsi ir neuzvilkinsi, viskas labai individualu.

QUOTE(ciberika @ 2011 06 20, 21:18)
Jei du zmones kartu gyvena saviapgauleje, nors jiems tai atrodo naturali busena, tai kitiems del to neturetu buti nei silta, nei salta. Kiekvienas laisvas nutarti seimoje kas yra seimyninis gyvenimas.  mirksiukas.gif

Kiek pamenu kalba ejo, apie saviapgaule, prie ko cia kitas/salimais gyvenantis zmogus?
Vel gi, o prie ko cia kiti, ju vertinimas, man idomu, kas is tos saviapgaules yra gerai zmogui, kuris save apgaudineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2011 - 21:56
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 22:17)
Kiek pamenu kalba ejo, apie saviapgaule, prie ko cia kitas/salimais gyvenantis zmogus?
Vel gi, o prie ko cia kiti, ju vertinimas, man idomu, kas is tos saviapgaules yra gerai zmogui, kuris save apgaudineja?

Kalba ėjo apie stai ka: Aš negaliu tuom patikėti, visi mes esame daugiau/mažiau egoistai ir ne įsivazduoju ar galima taip besąligiškai mylėti, kad toleruoti vyro dovanojamą meilę kitoms, ir dėl to nesijausti blogai...........nebent ji jo nemyli ir gyvena, nes taip patogu, pati turi meilužį ir savo svajonių....
mirksiukas.gif
Nemanau, kad bandote man iteigti, jog visos seimynines poros kartu buna is meiles iki grabo lentos. Va jau du puslapius jerubovu minciu perskaiciau apie tipo meiles substitutus, ar liekanas : pagarba, juoda darba del meiles ir panasius dalykelius, kuriu atvirai sakant, nepamenu.
Atsakyti
Siaip, man labai idomus jusu mastymas. Kazkodel jums vis kazka bando ibrukti, pastoviai reikia instrukciju ir t.t. O savo teiginius nelabai linkusi argumentuoti.

Kalbu apie meiles jausma, niekur neteigiu, jei rasite nors viena teigini, prasau pacituoti, jog manau, kad visi privalomai turi gyventi, kurti seimas meiles vedini.

O jau apie juoda darba ir t.t. g.gif Kad ne as apie tai rasiau, tik paminejau, jog pradedu abejoti, to darbo tikslingumu, jei antra puse nesuinteresuota islaikyti santykius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2011 - 21:55
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 22:46)
Siaip, man labai idomus jusu mastymas. Kazkodel jums vis kazka bando ibrukti, pastoviai reikia instrukciju ir t.t.

Kalbu apie meiles jausma, niekur neteigiu, jei rasite nors viena teigini, prasau pacituoti, jog manau, kad visi privalomai turi gyventi, kurti seimas meiles vedini.

O jau apie juoda darba ir t.t. g.gif Kad ne as apie tai rasiau, tik paminejau, jog pradedu abejoti, to darbo tikslingumu, jei antra puse nesuinteresuota islaikyti santykius.

Instrukciju su jumis kalbant reikia vien tam, kad suvokti, jog kalbame apie ta pati ir tame paciame kontekste. Bukit rami, ibrukti ne taip paprasta, kaip jums atrodo. mirksiukas.gif
Svarstome konkrecia situacija, kai du zmones kartu buna ne is meiles, o savu, gal ir skirtingu sumetimu vedami. Koks kieno reikalas, kodel jie buna kartu? Kam reikalingos teorijos, pateisinancio si buvima ir dar, keisciau - meiles nebuvima, bandant irodyti, kad vistik tai kazkas panasaus i meile ir buvimas kartu pateisinamas ir pagristas. Ar kad kartu dirbdami, sukurs kazka panasaus i meile, issvirs sriuba be druskos - valgyti galima, bet is kur randasi poreikis irodineti, kad skanu. Suprantu - sveciuose, pataikaujant seimininkams ir tikintis antro geresnio patiekalo. O cia schmoll.gif Kyla klausimas ne tik pries ka, bet ir del ko teisinamasi?
Atsakyti