Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau pastoti su gimdos mioma

QUOTE(Giedramintė @ 2012 12 09, 17:39)
Vaidullute, , ne , aš neturiu.... O kaip Tavo reikalai?  4u.gif

Dar jokiu naujienu verysad.gif jau keturi ciklai praejo ir nekibo dar. as turiu mioma - Intramuraline, auganti gimdos sienoje, nemaza bet sako kad netrukdo pastojimui doh.gif tai vat ir zinok tu zmogus. Na tikiuosi artimiausiu metu prisipalnuoti. 4u.gif Tau sekmes.
Atsakyti
Buvau šiandien trečiai konsultacijai, tai dar trečia nuomonė - pirmą kartą tikrinantis matė vieną miomą išorėje 6 cm ir vieną mažą apie 2-3 cm įaugusią į užpakalinę sienelę... po triju mėnesių buvau onkologiniame, ten tikrino ir matė tik vieną 8-9 cm ir įaugusią, daugiau nematė (keista..) šiandien po pusės metų matė dvi miomas - vieną apie 5 cm įaugusią į priekinę gimdos sienelę ir apie 4 įaugusią į užpakalinę sienelę.. arti gleivinės ir dėl mažakraujystės grėsmės reikia operuoti, plius jos plečia gimdos ertmę.. dar matė ir pora mikro, bet jos nėra svarbios.. jau sutariau, kad eisiu konsultuotis pas Augustį į Klinikas. Rizika, kad pažeis gleivinę didelė žodžiu net nežinau.. gal dėl to ir noriu jūsų paklausti, gal kam jūsų operavo įaugusias miomas ir sėkmingai...

tiesa, dvi gydytojos sakė bandyti pastoti, nors šiandien trečia pasakė, kad būtų per didelė rizika išnešioti... O jums teko pastoti panašioje situacijoje kaip mano ir sėkmingai?
Papildyta:
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 28, 13:04)
Speju kad ta sake ja isgramdys histeroskopijos budu per 2 kart del to kad nenukraujuotum, istikruju tai sita nera sunki operacija, cia gal labiau procedura nes nepjauna pilvo ir gimdos o viska padaro per maksti.


Per maksti kai operuoja tai kai salina visa gimda, bent taip man aiskino. Jei nedidele tai salina laparoskopu, jei didesne tai pjauna.
Atsakyti
Kaip sekasi visoms planuojančioms? Ar pavyko pastoti ir išnešioti vaikelį? 4u.gif
Atsakyti