Įkraunama...
Įkraunama...

PASAKOJIMŲ KONKURSO TAISYKLĖS

Tikra supermama, ieškodama savo atžalai lopšelio-darželio, kruopščiai renka visą įmanomą informaciją apie aplinkines ugdymo įstaigas, jų mikroklimatą, specialistus, ugdymo programas, mitybos racioną, inventorių, mokesčius, režimą ir t.t. Galva sukasi nuo surinktos informacijos gausybės, tačiau sudėliojus visus “pliusus” ir “minusus”, dar kažko trūksta… Gal atviro, draugiško, patikimo draugės patarimo? Kas geriau patars, parekomenduos, jei ne forumo supermamos? Todėl skelbiame naują pasakojimų konkursą “Padėk išsirinkti darželį, ir tiesiame pagalbos ranką visiems, ieškantiems geriausio darželio/lopšelio savo vaikučiams!
Pasakojimo konkursas “Padėk išsirinkti darželį” tęsis iki kovo 30 dienos, tačiau jūsų rekomendacijų ir patarimų šia tema lauksime ir pasibaigus konkursui!

Taisyklės:
Aprašykite ugdymo įstaigą (lopšelį-darželį, darželį-mokyklėlę), kurią lanko jūsų vaikas/-ai, nepamiršdamos paminėti svarbiausių dalykų:
· Darželio pavadinimas, vieta (miestas, mikrorajonas);
· Įstaigos statusas (valstybinis/privatus);
· Ugdymo metodika/-os;
· Vaikų grupėje skaičius, auklėtojos (kiek jų, ar dažnai keičiasi);
· Žaislai, žaidimai, ugdymo priemonės (kokie, jų būklė);
· Maistas, gėrimai;
· Dienos režimas;
· Temperatūra grupėje žiemą/vasarą (langų, stogo ir pan. būklė);
· Specialistai (ne tik auklės, bet ir gydytojai, muzikai ir pan. );
· Sergamumas;
· Laukas (aikštelės, buvimo lauke laikas), ekskursijos;
· Renginiai (ar atvyksta teatriukai, cirkas ir pan.);
· Mokesčiai;
· Darželio ir tėvelių bendradarbiavimas.

Nebūtina laikytis būtent tokios struktūros, tai tik gairės, tačiau kuo išsamesnis pasakojimas – tuo lengviau mamoms apsispręsti ir pasirinkti. Žodžiu, aprašykite visus pliusus ir minusus bei visa tai, kas jums atrodo svarbu, naudinga žinoti kiekvienai mamytei, kuri išrinks jūsų aprašytą darželį savo mažyliui.

Pelnysite dar daugiau vertintojų balsų, jei prie savo pasakojimo pridėsite bent keletą aprašyto darželio, grupės nuotraukų (pvz.: grupės, rūbinės, lauko aikštelės, žaislų kampelio, vonios kambario, dailės darbelių ir pan.).
Subforume atidarykite naują temą savo pasakojimui, temos apraše nurodykite darželio pavadinimą ir miestą. Rašydami būtinai naudokite lietuviškus simbolius (š, ž, ū, č, ą ir kt.). Savo pasakojimą apie ugdymo įstaigą (maždaug puslapio dydžio - 3000 ženklų, ar ilgesnį) išsiųsite administratoriaus patvirtinimui. Jei jis atitiks konkurso reikalavimus, netrukus bus patvirtintas ir matomas forumo dalyviams.

Jūs ne tik padėsite kolegei supermamai išrinkti geriausią darželį/lopšelį savo vaikui, bet ir laimėsite šaunių prizų:
I vieta – 50 Lt. vertės dovanų čekis apsipirkti “Čipollino” vaikų prekių parduotuvėje! (Vilnius, Kaunas, Klaipėda)
II vieta – firminė www.supermama.lt kuprinė!
III vieta – firminis www.supermama.lt puodelis!

Sėkmės konkurse!
Atsakyti
clap_1.gif Sveikinam pirmąją konkurso dalyvę trenerę! Laukiam kitų pasakojimų.

Tik norėtųsi, kad istorijos būtų kuo išsamesnės ir didesnės apimties (maždaug puslapio dydžio - 3000 ženklų, ar ilgesnės) kuo išsamesnis pasakojimas – tuo lengviau mamoms apsispręsti ir pasirinkti.
Be tų konkrečių dalykų, nurodytų gairėse, jūs galite aprašyti ir daugybę asmeninių pastebėjimų, išgyvenimų, kas patiko/nepatiko jūsų vaikui, kaip jam sekėsi adaptuotis - ką darė auklėtojos, kad jam būtų lengviau apsiprasti ir t.t. ir pan.
Atsakyti
na, kadangi jau tokios mamytės neaktyvios, tai savo trigrašį įkišau ir aš. Kol kas mano pasakojimas praeidinėja "patikrą", bet esu įsitikinusi, kad netrukus bus paviešintas rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomu, ko kitos snaudžia? O tai dabar mes, trys konkursantės, visos be išimties į prizines vietas pretenduojam tongue.gif
Atsakyti
SVEIKOS, KIEK REIKIA LAUKTI, KOL TEMA PERSKAITO MODERATORIAI. AS JAU ISSIUNCIAU SIANDIEN APIE 10,30, BET DAR NERA MANO TEMOS g.gif GAL KA NE TAIP PADARIAU?
Atsakyti
Kažkaip nesitiki, kad tokiam didžiuliam forume tik 6 supermamos veda savo vaikus į darželius unsure.gif auuuuu?! Padėkit gi išsirinkt darželį!!! cry.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi konkursas jau kaip ir baigėsi, aš visų dayvių vardu (nors ir neįpareigota, bet, manau, jos neprieštaraus) norėčiau tolesnės eigos patikslinimo. Kas ta vertintojų komisija ir kada jinai paskelbs rezultatus?
Atsakyti
Labai įdomu 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai ir man idomu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už kantrybę 4u.gif Vertinimo komisija (forumo moderatorių komanda) šiuo metu kaip tik dirba savo darbą, be to yra šiek tiek tobulinama ir forumo dalyvių balsavimo sistema, manau, kad netrukus galėsite balsuoti ir jūs. Tuomet bendrom jėgom išrinksime laimėtojus. Dar truputuką pakentėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau prasidėjo balsavimas! Kas dar nespėjote perskaityti 6 konkursui pateiktų pasakojimų, paskubėkite juos skaityti ir vertinti, balsuokite už geriausią! Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ištrauka iš forumo konkursų taisyklių:

 ! 
"Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą pasakojimą, pateiktą konkursui, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose. Už šios taisyklės nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas."
Atsakyti