Įkraunama...
Įkraunama...

"Matančios rankos"-aklųjų masažo salonas Vilniuje

Sveiki, smile.gif

norėčiau sužinoti ar teko kam nors apsilankyti Vilniuje aklųjų masažo salone "Matančios rankos" ?

kokie atsiliepimai, įspūdžiai ir ar tikrai aklas žmogus žymiai geresnis masažuotojas nei regintis ?
Atsakyti
QUOTE(sante @ 2005 03 09, 17:35)
Sveiki,  smile.gif

norėčiau sužinoti ar teko kam nors apsilankyti Vilniuje aklųjų masažo salone "Matančios rankos" ?

kokie atsiliepimai, įspūdžiai ir ar tikrai aklas žmogus žymiai geresnis masažuotojas nei regintis ?

Taip, teko darytis masažą prieš porą metų, likau patenkinta. Dariausi 10, nes toks skaitosi minimalus efektyvus masažų kursas. Deja pasakyti ar aklasis geriau masažuoja nei ne aklasis negalėčiau, nes neturiu su kuo palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sante @ 2005 03 09, 17:35)
Sveiki,  smile.gif

Man teko nelaimė "apturėti" masažą tame salone mad.gif
na nieko baisesnio nesu patyrusi, ir tikiuosi nepatirsiu. Vyras Naujųjų proga padovanojo viso kūno atpalaiduojantį masažą. Dariausi sausio 2 d,. iškart po švenčių. Na manau, nueisiu po darbo, atsipalaiduosiu... tongue.gif
Tai ne tik, kad neatsipalaidavau, o tik susinervinau
1. masažistas stasys buvo su lengvu kvapeliu
2. vietoj žadėto 1.5 val. masažo pamaigė kokių 40 min. (vyras net nesuprato ko aš taip anksti skambinu, kad jau gali atvažiuoti manęs pasiimti)
3. VISĄ masažo laiką tas masažuotojas kalbėjo, jei bandydavau įgnoruoti jo užduodamus klausimus (mat bandžiau atsipalaiduoti), tai jis dar kartą primygtinai ko nors paklausdavo (sužinojau, kad jis masažavo kažkokioje sanatorijoje Prunskienės mamą, dar su kažkokiu, pasak jo žymiu žmogumi jis kartu dainavo, kiek kojoje yra raumenų ir pan. doh.gif )
4. vietoj relaksacinės muzikos grojo kažkokia radio stotis, teko ir žinias išklausyti apie politines peripetijas doh.gif
5. darė laabai skausmingai, jei pasakydavau, kad man skauda, tai sakydavo ša ša blink.gif
6. pabaigoje dar kažkokių pratimukų parodė (na ne tam mokamas 100 Lt, kad man pratimus rodytų)
na ir šiaip aplinka kažkokia niūri, po masažo net arbatėlės nepasiūlė tongue.gif
o kaina tai tikrai ne pigi - 100 Lt, už tokią sumą kitur aš galėjau gauti ohoho kokį malonumą, na, bet gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar dabar kas buvot, negi taip blogai ten? blink.gif

Atsakyti
Buvau kai buvo neseniai atsidares, tai tokiu baisybiu neteko patirt. Masazuotojas tylejo, maige mane netgi silpniau, nei noreciau (na bet as is tu istverminguju tongue.gif ).. Siaip viskas neblogai, administratore irgi buvo maloni, arbatos visad pasiulydavo smile.gif Tiesa, nepamenu, pas koki masazista konkreciai buvau, gal ne pas Stasi biggrin.gif Aplinka tai ne itin, gal dabar geriau isikure, o del muzikos nepamenu, bet va cia galiu suabejoti, gali buti, kad radijas..
Atsakyti
Man teko lankytis prieš Naujus metus ten. Tiesa pasakius, tai tikriausiai buvo pirmasis masažo salonas, kuriame apsilankiau. Kažkaip vieną dieną žiauriai užsimaniau, o kadangi jis netoli mano darbo, tai ir nuėjau ten. Na ir likau nelabai patenkinta. g.gif
Dabar jau turiu su kuo palyginti, nes kątik baigiau lankyti masažo kursą pas profesionalę masažistę.
Tikrai nenoriu įžeisti salone "Matančios rankos" dirbančių žmonių, bet mano masažistė pasakė, kad žmogus , darantis masažą turi ne tik jausti, bet ir matyti masažuojamojo kūną. Tuo įsitikinau, kai pamačius mano nugarą masažuotoja pasakė - nekas, nekas... blink.gif
O iš salono "Matančios rankos" pamenu išėjau nutirpusia nugara ir rankomis, kažkoks nelabai malonus jausmelis buvo...Ir iš karto supratau, kad viso kurso ten lankyti nenorėsiu, o ir kaina ten ne tokia jau maža...
Atsakyti
QUOTE(sante @ 2005 03 09, 16:35)
Sveiki,  smile.gif

kolege buvo ten, po pirmo karto nebegrizo ten, sake, kad pasijaute apgauta kai pripirko
, kad jokie ten jie neakli, gal ju regejimas ir nera simtaprocentinis, bet tas masazuotojas, kuris ja masazavo, tikrai mate, nes ji ikiso jam 10 litu i kisene, tai jis nusisuko ir prie akiu prisikises ziurejo, kokio nominalo kupiura paduota.
Uz sia info galvos neguldau, pati ten nebuvau, taip sakant uz kiek pirkau, po tiek ir parduodu smile.gif
Atsakyti
as dariausi masaza ne sitam salone ,o privaciai pas viena silpnaregi,tai geriasnio masazo tikrai dar nieks nedare.O palyginti turiu su kuo,nes labai patinka karta per metus save palepinti.Vyras,jega,rankos dideles,dirba,nori-palaiko pokalbi,ne- tyli,o po masazo-kaip ant sparnu,nors darem visa kuna,ypatingas demesis nugarai ir siek tiek daugiau demesio celiulitui(pirma karta taip neskaudziai)jisai paaiskino-kadangi rankos dideles ir ismanancios,masazoja ne pavirsutini odos sluoksni(kaip dauguma,todel ir skauda) o visa audini su raumenukais.ir akis ne prie ko-rankos turi jaust ...
Atsakyti
as darausi masaza pas manualista vilniuje privaciai.siaip as metus vargau su sveikata nes neradau ligu priezasties,kiek tyrimu,gydytoju.paprastu masazistu pereita-sveika.kol sutikau si zmogu,kuris pasake kad problema raumenyse ir netaisyklingoj laikysenoj.raumenukai mano buvo isdziuve.tai va jau 4men. viena karta savaitej einu pas ji.atsistate mano laikysena,pradejo raumenukai atsigauti,geriu vandeni su druska[ko anksciau mazai darydavau].zmogus susikaupes dirba,zino kiekviena raumenuka,sausgysle,kauliuka. rolleyes.gif as jam labai dekinga kad atrado mano liga. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esat susidure su aklais masazistais Šiauliuose? Kur jie dirba? Pas ka konkreciai geriau kreiptis?
Atsakyti
Pries keleta men.buvau salone " Matancios rankos ". Ispudis ne koks. Vyras man padovanojo ju dovanu ceki apsilankyti 3 kartus peciu juostos ir galvos masazui. Aplinka tikrai nejauki. Masaziste nemaloni. Informacijos isgauti labai sunku.Paklausius, kiek kartu sudaro masazo kursas, nes tikrai turiu problemu su kaklu, atsake- kiek nori, tiek ir ateik. Masazavo lab. skaudziai. Trumpa palengvejima, isejus is salono tikrai jauciau, bet turbut del to, kad baigesi skausmingas maigymas. Tiesa, masazavo ne tik pecius ir galva, bet ir visa nugara iki uzpakalio. Pasakiau, kad man nereikia visos nugaros. Atsake, kad tai irgi ieina i peciu juosta. biggrin.gif Bet paskaiciavo, turbut, kaip uz visos nugaros masaza, nes to dovanu cekio man uzteko tik dviem apsilankymam, o uz treciaji reikejo papildomai sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(chirro @ 2009 08 22, 14:34)
Pries keleta men.buvau salone " Matancios rankos ". Ispudis ne koks. Vyras man padovanojo ju dovanu ceki apsilankyti 3 kartus peciu juostos ir galvos masazui. Aplinka tikrai nejauki. Masaziste nemaloni. Informacijos isgauti labai sunku.Paklausius, kiek kartu sudaro masazo kursas, nes tikrai turiu problemu su kaklu, atsake- kiek nori, tiek ir ateik. Masazavo lab. skaudziai. Trumpa palengvejima, isejus is salono tikrai jauciau, bet turbut del to, kad baigesi skausmingas maigymas. Tiesa, masazavo ne tik pecius ir galva, bet ir visa nugara iki uzpakalio. Pasakiau, kad man nereikia visos nugaros. Atsake, kad tai irgi ieina i peciu juosta. biggrin.gif  Bet paskaiciavo, turbut, kaip uz visos nugaros masaza, nes to dovanu cekio man uzteko tik dviem apsilankymam, o uz treciaji reikejo papildomai sumoketi.

Įdomiai g.gif Šiaip dalis nugaros tikrai įeina į pečių juostos masaža jei nori bent kokio teigiamo efekto. Ir jei raumenys suranbėja tai gali būti masažas ir kiek skausmingas, bet jei labai tai perspėjus masažista jis turėtų procesą kiek sušvelninti g.gif
Atsakyti