QUOTE(sante @ 2005 03 09, 17:35)
Sveiki,
norėčiau sužinoti ar teko kam nors apsilankyti Vilniuje aklųjų masažo salone "Matančios rankos" ?
kokie atsiliepimai, įspūdžiai ir ar tikrai aklas žmogus žymiai geresnis masažuotojas nei regintis ?
Man teko nelaimė "apturėti" masažą tame salone
na nieko baisesnio nesu patyrusi, ir tikiuosi nepatirsiu. Vyras Naujųjų proga padovanojo viso kūno atpalaiduojantį masažą. Dariausi sausio 2 d,. iškart po švenčių. Na manau, nueisiu po darbo, atsipalaiduosiu...
Tai ne tik, kad neatsipalaidavau, o tik susinervinau
1. masažistas stasys buvo su lengvu kvapeliu
2. vietoj žadėto 1.5 val. masažo pamaigė kokių 40 min. (vyras net nesuprato ko aš taip anksti skambinu, kad jau gali atvažiuoti manęs pasiimti)
3. VISĄ masažo laiką tas masažuotojas kalbėjo, jei bandydavau įgnoruoti jo užduodamus klausimus (mat bandžiau atsipalaiduoti), tai jis dar kartą primygtinai ko nors paklausdavo (sužinojau, kad jis masažavo kažkokioje sanatorijoje Prunskienės mamą, dar su kažkokiu, pasak jo žymiu žmogumi jis kartu dainavo, kiek kojoje yra raumenų ir pan.

)
4. vietoj relaksacinės muzikos grojo kažkokia radio stotis, teko ir žinias išklausyti apie politines peripetijas
5. darė laabai skausmingai, jei pasakydavau, kad man skauda, tai sakydavo ša ša
6. pabaigoje dar kažkokių pratimukų parodė (na ne tam mokamas 100 Lt, kad man pratimus rodytų)
na ir šiaip aplinka kažkokia niūri, po masažo net arbatėlės nepasiūlė
o kaina tai tikrai ne pigi - 100 Lt, už tokią sumą kitur aš galėjau gauti ohoho kokį malonumą, na, bet gyveni ir mokaisi