Įkraunama...
Įkraunama...

Kudikis nepakakoja 3-4 paras?

Laba diena,

Vieno menesio dukryte maitinu mamos pienu ir misineliu,pvz.4 maitinimai misineliu,2 mamos pienas (piena nutraukiu nes kruties neima,o pienelio turiu nedaug apie 80ml per abi krutis).Dukryte nesitustina iki 3-4 paru,bet kai pakakoja tai ismatos buna normalios, t.y. neuzkieteje viduriukai. Ar tai normalu?
Kartais dukryte buna nerami,bet tuomet jai pucia pilvuka,nes iseina dujos. O gal jos neramumui itakos turi ir viduriukai?
Prasau patarkit ka daryti?

Sirdingai Aciu smile.gif
Atsakyti
Ar dukrai užtenka maisto, sprendžia jos gydytojas ją pasvėręs ir pamatavęs ūgį. Viduriai kas 3 – 4 paras gali būti tuomet, kai trūksta maisto. Jei reikės, jis konkrečiai įvertinęs dukros būklę, pasakys, ką reikia daryti. Jos maitinimą su jos gydytoju dera aptarti kartą per mėnesį. Kol pati pasituština ir dujos išeina, daryti nieko nereikia. Dujoms išėjus pilvuko putimo neturi būti. Joks kūdikis ir vaikas vienodai ramus visą parą išbūti negali. Tik JŪS galite pastebėti kada atsiranda neramumas ir su kuo jis yra susijęs. Apie tai informuojamas jos gydytojas ir jei reikia, jis, įvertinęs jos būklę, pataria ar reikia ką nors daryti, o jei taip, tai ką daryti.
Atsakyti