Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

Merginos, sekmadieni vakare pasejau lobelijas ir jos man siandien sudygo. unsure.gif O kodel taip greitai, juk raso 12-14 dienu??? Kazkaip nemaciau as ju, kai sejau - nesitikejau, kad tokios smulkios, tai gavosi toks tankumynas doh.gif . Sakiau, pertekliu ispesiosiu, bet kada tai daryt, vos sudygus ar palaukt dar?.. O plevele jau nuimti?..
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 02 15, 21:05)
Merginos, sekmadieni vakare pasejau lobelijas ir jos man siandien sudygo.  unsure.gif O kodel taip greitai, juk raso 12-14 dienu??? Kazkaip nemaciau as ju, kai sejau - nesitikejau, kad tokios smulkios, tai gavosi toks tankumynas  doh.gif . Sakiau, pertekliu ispesiosiu, bet kada tai daryt, vos sudygus ar palaukt dar?.. O plevele jau nuimti?..

Tai kad jau isdygo tai kam ta plevele belaikyt, reikia vesiai pastatyt kad neisstyptu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 15, 21:10)
Tai kad jau isdygo tai kam ta plevele belaikyt, reikia vesiai pastatyt kad neisstyptu.

Bet reikia vesiai ir sviesiai, taip?.. Nes jie dabar pas mane ant palanges, o kur sviesiau?.. O po palange radijatorius doh.gif I stiklinta balkona dabar tikriausiai dar anksti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 02 15, 21:13)
Bet reikia vesiai ir sviesiai, taip?.. Nes jie dabar pas mane ant palanges, o kur sviesiau?.. O po palange radijatorius  doh.gif I stiklinta balkona dabar tikriausiai dar anksti  lotuliukas.gif

Gal kokia vesesne palange surast, i balkona tai aisku peranksti, mano balkone istiklintam tik 3 laipsniai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur perkate kokybiškas, daigias sėklas? Anksčiau pirkdavau SCHETELIG, surfinijų pakuotė kainuodavo - 10 lt, joje - 10 sėklų, sudygdavo 100%. Vėliau mugėse pirkdavau daigelius, bet nuo pardavėjo sąžiningumo priklausydavo koks bus augalas, ne visada toks, kokio norėjai. L
Atsakyti
Viska perku zalioje stoteleje, kalantos g. dar ir galiojimus paziuriu, bet sudygsta viskas 98 proc. jau sudyge petunijos- surfinijos, skaistaziede nuogreda, pomidorai, balzamines spriges, ratiliai ir kt.
Atsakyti