Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Ąžuoliukas"

Butu smagu isgirsti daugiau atsiliepimu apie si darzeli,nes dabar niekaip neapsisprendziu ar eiti i si darzeli nuo rugsejo 1.
Atsakyti
Sveiki, gal turit kokių naujų pastebėjimų apie šį darželį? ax.gif Būtų įdomu išgirsti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Planuoju vesti dukryte i si darzeli. Buciau labai dekinga, jei kas parasytu atsiliepimu apie darzeli. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Gijo @ 2012 06 13, 17:23)
Sveikos mamytes smile.gif Planuoju vesti dukryte i si darzeli. Buciau labai dekinga, jei kas parasytu atsiliepimu apie darzeli. Dekui.


o jau zinote i kokia grupe eis? as galiu parasyt apie boruzeliu gupe, tai viena aukletoja tokia grieztesne, teko matyt kad ir pasaukia ant vaiku. o kita labai gera, mano dukrytei ji is kart patiko. kai mes pradejom eiti pradzia buvo siek tiek sunki, bet apsipratus viskas buvo gerai, ejo noriai. del aplinkos ir del maisto esu visiskai patenkinta, tik del ugdymo man atrodo kad mazesniesiems maziau demesio skiria...
Atsakyti
sveikos mamytes, mano vaikutis irgi lanko si darzeli. Daug rinkausi ir isklausius geru rekomendaciju pasirinkom si darzeli. Labai patiko aplinka (laukutis), nes yra uzdaras, jaukus aplinkui grazi gamta.
Lankom darzeli nuo rugsejo menesio. Vaikas sunkiai priprato,nuolat verkdavo kad nenori eiti i ji. Galvojau, gal seip, kad nauja vieta, kad pirmi metai atskirai nuo mamos - pripras. Vaikas priprato, bet aukletojom nesu patenkinta. Viena yra labai gera aukletoja, o kita akiplesa su vaikais elgiasi grieztai. To grieztumo gal ir reiketu..
Vaiku nelabai priziuri. Ugdymu isvis nepatenkinta,mazai uzsiema su maziukais.
Esu nepatenkinta siuo darzeliu ir laukiam rugsejo menesio, kad pereitume i kita.
Atsakyti
Sveikos, manau ir aš įsiterpsiu į jūsų pokalbį. Deja nelabai ką gero galiu apie šį darželį pasakyti. Mano pirmagimė dukrytė pradėjo lankyti šį darželį nuo š.m. Rugsėjo mėn. Na streso buvo mums abiem, bet ramino tai, kad darželis tikrai geroje vietoje (aplink nei pagrindinių gatvių, aplink daug žalumos), ir dar keli girdėti geri atsiliepimai..
Gaila, bet labai nusivyliau šiuo darželiu, pataikėm vadinasi ne į tą grupę tikriausiai. Kalbu apie tai, kad dukrytė labai sunkiai priprato prie darželio, kaskart labai verkdavo, buvo nustojus ir valgyti ir šnekėti, naktį šokinėdavo iš lovos verkdama. Auklėtojos visiskai nebūvo suinteresuotos padėti mums sunkiomis atsiskyrimo minutėmis.
Paklausus man,kaip dukrytei sekėsi, meluodavo sakydavo kokia šaunuolė kaip gerai valgo... nors namo gryždavo tokia alkana, kad siaubas, svoris nukrito..
Pati girdėjau, auklėjima grubiu, pakeltu tonu.. Idomiausia būdavo tai, kad ateinu į grupe, o joje nėra auklėtojos, auklytė įlindus kažkur jos nesimato, nesigirdi, vaikai kaip vieni, jie gi dar tokie mažiukai...
Susidarė įspūdis, kad labai atlaidžiai žiūri į savo darbą, nes ne tik, kad dukrytė višiskai nepatobulėjo, bet ir pati situacija nelabai kuom pagerėjo.. Baisu ir higieninos klausimu , nes kaskart blogai užpakaliukas būna nuvalytas, kelnaites išsitepe...
Jau kelis kartus bandžiau gražiuoju pasišnekėt su pagrindinę auklėtoja ir išsiaiškinti, kodėl mano vaikas praėjus 5 mėnesiam vis dar nenori eiti į darželį, kodėl grupėje yra palikti atidaryti langai, kai mažiukai tuo tarpu visi sušilę keliasi po pietų miegelio, kodėl meluoja kaskart sakydamos, kad vaikas puikiai valgė ir tt , bet nepavyko, kaskart sulaukiu tik grubaus elgesio ir bunu apšaukta... nei vieno karto nebuvo mėginta gražiuoju išspresti problemos, tik melas ir teiginiai, kad viską ką jos daro yra gerai ir pan.. pagrasinus, kad nueisiu pas direktorę, pareiškė: nu ir eikit!
Laukiu nesulaukiu eilės į kitą darželį nes čia matau tik beviltišką situaciją... gaila vaiko.
Atsakyti