Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiku psichologas

Laba diena,

prasau nurodykite vaiku psichologo pas kuri lanketes kontaktus , butu idomus atsiliepimai. Siuo metu ieskau Vilniuje, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
galiu rekomenduoti Zveryno seimos kinikoje dirbancia psichologe Lina arba Grybo centre vaiku ir paaugliu psichiatre s.Lesinskiene. zveryne gal pigiau smile.gif priklauso ir nuo problemos ar ji susijusi tik su vaiku ar ir su visa seima.
Atsakyti
O gal gali kas rekomenduoti Klaipėdoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kas vedet savo vaikucius i Klaipedoje debreceno gatveje esancia pedagogine-psihologine tarnyba? Kokie butu atsiliepimai? Kaip ten patekti?
Atsakyti
Sveikos,
atėjo metas ir mano dukrai labai rimtai ieškotis pagalbos, ryt skambinsiu į tą tarnybą ir susižinosiu kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(lpd @ 2007 11 19, 22:08)
galiu rekomenduoti Zveryno seimos kinikoje dirbancia psichologe Lina arba Grybo centre vaiku ir paaugliu psichiatre s.Lesinskiene. zveryne gal pigiau  smile.gif priklauso ir nuo problemos ar ji susijusi tik su vaiku ar ir su visa seima.


Dalyvavau vienoje komisijoje, kur prasiau placios medicinines diagnostikos savo vaikui. Medikai vietoj to, kad isspresti medicinines diagnostikos klausimus, atvare pora psichoterapeuciu is VRC. Viena ju buvo Lesinskiene. Kuriai as ir pasakiau, kad man neverta svaistyti po 150 Lt jos "psichologinei" privaciai konsultacijai, nes be medicininiu tyrimu, pagal vaiko isvaizda ji nieko man negales pasakyti apie mano vaiko medicinines problemas.
Tai Lesinskiene po viso susirinkimo nepatingejo koridoriuje pagauti mano mama ir pasakyti jai, kad jos dukrai (t.y. man) reikia gydytis. doh.gif lotuliukas.gif
Tad as aplamai nesuprantu kaip tokia nekompetetinga psichoterapeute ir amoraliai besielgianti zmogu kaip Lesinskiene galima aplamai siulyti neviltyje esantiems tevams, ieskantiems pagalbos savo vaikui. doh.gif
Atsakyti
Ieskom gero psichologo Klaipedoj, patarkit.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 04 15, 22:20)
Sveikos mamos, gal kas vedet savo vaikucius i Klaipedoje debreceno gatveje esancia pedagogine-psihologine tarnyba? Kokie butu atsiliepimai? Kaip ten patekti?


Sveki. Taip aš vedžiau į Klp. psihologinė tarnyba debreceno g.. Nieko gero mes ten neradom. Pasakė tą ką aš ir pati žinau. O patarimų kaip elgtis ir t.t nebuvo. Gal mums tik su psihologė nepasiseke, nežinau.
Atsakyti
Sveiki, gal kas lankėtės pas psichologę Vytautę Venčkauskienę Marijampolėje? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(zemuoge123 @ 2011 01 26, 13:37)
Sveiki, gal kas lankėtės pas psichologę Vytautę Venčkauskienę Marijampolėje? Kokie butu atsiliepimai?

Taip, mano draugė vedė sūnų. Džiugiasi po šiai dienai, kad labai padėjo. Dabar jau nebeveda, nes problemos išsisprendė, bet vaikas dar vis klausia draugės, kada vėl galės eiti pas Vytautę.
Atsakyti
Turiu gerą patarimą toms, kas ieško gerų psichologų mažesniuose miestuose ir neranda. Neuromeda (esanti Kaune ir Vilniuje) teikia konsultacijas skype. Na, pervedi pinigus, įsivedi skype su kamera ir mikrofonu, kad vaikas normaliai galėtų kalbėti. Aišku normalus kontaktas geriau, bet "nenormalus" kontaktas tikrai geriau nei leisti, kad vaiką nukonsultuotų neaišku kas 4u.gif .
Atsakyti
Dabar yra pakankamai madinga psichologo konsultacijos skype. Sias paslaugas teikia daug kas, ne tik Neuromeda. Gal tai ir visai priimtina suaugusiam klientui, kuriam reikia greitu patarimu doh.gif , bet tai nelabai tinka vaikams, ypac jaunesnio amziaus, turintiems bendravimo sunkumu, ivairiu baimiu ir pan. Juk neretai reikia keliu konsultaciju vien tam, kad psichologas vaika prisijaukintu. Be to, vaikas, tai ne suaugusysis, kuris pats iesko atsakymu pas psichologa. Vaikas nieko neketina paklausti pas psichologa, jis daznai net nezino, ko ji cia dabar atitempe pas kazkokia teta, kuri bando uzdavineti visokius kvailus klausimus.
Todel visoms mamoms noriu patarti vis tik ieskoti psichologo pagalbos savo vaikui gyvai, ne per skype, nes vaiku konsultavimo atveju, interneto rysys tikrai nepakeis GYVO KONTAKTO. bigsmile.gif
Atsakyti