Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

pratesimas cia 4u.gif
Atsakyti
mane tai kartais toks beviltiskumas apima,nzn kada man pageres.geriu vaistus antra savaite,bet kolkas juokios pazangos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tuta @ 2007 11 20, 16:36)
mane tai kartais toks beviltiskumas apima,nzn kada man pageres.geriu vaistus antra savaite,bet kolkas juokios pazangos cry.gif

gali buti kad vaistukai prades veikti tik po 2-3 savaiciu, tai va kantrybes mirksiukas.gif o jei nepajusi jokio pagerejimo tai reiskia tau reikia juos keisti doh.gif
Atsakyti
taip dziaugiuosi,kad kad radau SM tokia tema,bent jau zinau kad nebusiu cia nesuprasta blush2.gif
Atsakyti
Daznai apima beviltiskumas, sergant ta "panika"... verysad.gif Reikia stengtis save "pakelti" is to beviltiskumo 4u.gif

O vaistai, istiesu, pradeda po dvieju - triju savaiciu "uzmusineti" nerimo priepolius biggrin.gif

Atsakyti
o man siandien kazkaip negerai nzn blink.gif spaudimas sokineja nei is sio nei is to, matyt oro slegis mane veikia neigiamai, na nera toks aukstas, bet as prie 130/90 jauciuosi jau labai nekaip cool.gif
Atsakyti
Gal pabandyk validolio 4u.gif man padeda nuo spaudimo sokinejimo...palengveja ax.gif

Siaip dar kai nerimauju geriu melisu arbata 4u.gif ir tik 99 ct kainuoja pakelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 11 20, 17:13)
Daznai apima beviltiskumas, sergant ta "panika"... verysad.gif  Reikia stengtis save "pakelti" is to beviltiskumo  4u.gif 

O vaistai, istiesu, pradeda po dvieju - triju savaiciu "uzmusineti" nerimo priepolius  biggrin.gif

Mereveja,kaip tau pasiseke pasveikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuta: 20 lapkričio 2007 - 16:37
QUOTE(tuta @ 2007 11 20, 17:36)
Mereveja,kaip tau pasiseke pasveikti?

Na as dar nepasveikau... ax.gif

Tiesiog nustojau gerti vaistus, pradejau daugiau dometis tuo nerimu, ji analizuoti... Kazkaip man taip gavosi, kad kai meciau vaistus - labai atsigavau emociskai...tas paskatino sveikti toliau... smile.gif Dabar jau ne tik kad galiu linksmintis, selti, gyventi aktyviai, bet svarbiausia kad to ir noriu... 4u.gif

Dabar panikos priepolis (tfu,tfu,tfu... smile.gif ) nebuvo uzejes seniai labai...Buna kad pasidaro negera, sirdis pradeda plakti, darosi baisu...bet tada sakau sau "STOP", prisimenu gydytojos zodzius, pradedu kvepuoti, geriu vandeni ir viskas nurimsta... ax.gif

Vakar buvau soliariume, tai gulejau ir nei is sio nei is to pasidare keista...bet kazkaip nusiraminaum stengiuosi suimti save, ir kuo toliau, tuo labiau pavyksta... smile.gif Nors kartais dar ir "begu" nuo baimes...

O man padeda labai sie dalykai:
1. Susireguliuoju darbus taip, kad viska padaryti laiku ir suspeti - taip isvengiu streso, kad ko nepadariau.
2. Keliuosi anksiau, issimaudau kvepiancioje zoleliu vonioje, papusryciauju - taip jau nuo ryto bunu rami, geros nuotaikos, zvali.
3. Nebeziuriu TV - isvengiu bereikalingu minciu ir streso, neapkraunu galvos kvailom laidom, filmais...
4. Daugiau skaitau - taip atrandi nauju dalyku idomiu, kurie skatina eiti toliau.
5. Stengiuosi kai tik iseina nueiti i baseina, jauzzi - nes irodyta, kad vanduo gydo ir ramina. O ir man labai patinka ax.gif
6. Stengiuosi valgyti sveikiau ir neprisikimsti biggrin.gif - skrandis ramus ir savijauta ramesne.
7. Darau atsipalaidavimo pratimus.

Aisku...buna, kad kazko nepadarau, nukrypstu nuo dienotvarkes, bet tada po keliu "palaidu dienu" ir jauciuosi blogai...todel tai tik ikvepia eiti toliau 4u.gif
Atsakyti
Aina,klausi kokie salutiniai poveikiai pradzioja,o gi ivairus,sunku ir aprasyti doh.gif pirmas dvi dienas,net negalejau keltis is lovos,tik atsikieliu ir vel bum ten pat,nebuvi jegu nieko daryti,silpnumas begalinis,ir durnumas kazkos doh.gif syrdis makalavosi,pora naktu nejo uzmygti doh.gif bet po biski viskas susitvarke,ir ejo i geraja puse. thumbup.gif Man tai padejo,zinojimas,kad taip it tiri buti pirma savaite smile.gif
Papildyta:
tetarima,del susitikymo-laukiam Ainos,kol pasveiks jos vaikuciai smile.gif Ka ten rasei apie metus g.gif visos pasensim lotuliukas.gif o jei rymtai,jug zinai,kad ir as ne jaunute blush2.gif bet man kazkaip dzin tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 11 20, 18:54)
Aina,klausi kokie salutiniai poveikiai pradzioja,o gi ivairus,sunku ir aprasyti doh.gif pirmas dvi dienas,net negalejau keltis is lovos,tik atsikieliu ir vel bum ten pat,nebuvi jegu nieko daryti,silpnumas begalinis,ir durnumas kazkos doh.gif syrdis makalavosi,pora naktu nejo uzmygti doh.gif bet po biski viskas susitvarke,ir ejo i geraja puse. thumbup.gif Man tai padejo,zinojimas,kad taip it tiri buti pirma savaite smile.gif
Papildyta:
tetarima,del susitikymo-laukiam Ainos,kol pasveiks jos vaikuciai smile.gif Ka ten rasei apie metus g.gif visos pasensim lotuliukas.gif o jei rymtai,jug zinai,kad ir as ne jaunute blush2.gif bet man kazkaip dzin tongue.gif

na tu kur kas jaunesne, bet svarbiausia kad sirdis jauna, ir man tada dzin tongue.gif as lengvai prisitaikau ir prie jaunimo ir prie senimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 11 20, 16:54)
Papildyta:

as isgeriau vakar vakare ir siandien ryte, tai kol kas nieko nejauciu blogo, nei miegas ima, nei ka skauda. kazkokia keista ramybe viduje(seniai taip nebuvo) aisku anksti dar kalbeti, pati pradzia dar...

atrodo vaikiai rytoj i darza eina ax.gif
Atsakyti