Įkraunama...
Įkraunama...

Danties skausmas po plombavimo

Sveiki.Gal, kas nors gali man padėti ir atsakyti.Buvau pas dantistą, keitė plombą.Dabar su tuo dantim kieto maisto valgyt negaliu-skauda kai kandu.Gal kam nors taip buvo?Ar tai praeis?
Atsakyti
Man taip buvo. Pagerk nimezilo, tikrai praeis.
Atsakyti
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 17:04)
Sveiki.Gal, kas nors gali man padėti ir atsakyti.Buvau pas dantistą, keitė plombą.Dabar su tuo dantim kieto maisto valgyt negaliu-skauda kai kandu.Gal kam nors taip buvo?Ar tai praeis?

Seniai plomba pakeista g.gif
Atsakyti
Plomba keista prieš porą savaičių.Aišku truputį atlėgo, bet kieto maisto valgyt vis tiek negaliu,kai sukandu suskauda schmoll.gif Idomu ar tai praeis?Gaunasi savotiška dieta blush2.gif
Papildyta:
O tą nimezilą be recepto parduoda? g.gif
Atsakyti
tiek laiko skausmo buti neturetu,vadinasi kazkas negerai,kad skauda.reikia gydyti dantuka.
Atsakyti
Man jo visai neskaudėjo, tik plomba pakeitė.Šiaip jo neskauda,bet tik kai ką nors kietesnio kandu.
Atsakyti
tai jei skauda kandant,vadinasi dantukas yra pakeltas.kai man taip buna,tai savaime nepraeina.einu pas dantista.gal kanalus reikia gydyti.
Atsakyti
Man butent po gydyto kanalo plombuota danti skaudejo, o po savaites nimezilo gerimo praejo, bet kai kur be recepto nenori duoti.... blush2.gif
Atsakyti
skauda danti po plombavimo dazniausiai del to kad susidaro mikrotarpelis, kai sukandi jauciamas skausmas, ten gali buti kazkiek skyscio, todel jis juda ir dirgina. O dantis endodontiskai gydytas ar tik plombuotas?
Atsakyti
Man dantį negydė o tik plombavo.
Atsakyti
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 18:04)

Labas,
priezasciu danties skausmui gali buti daug.
Kuris tai dantis?
Ar gydymo metu buvo vartojami nuskausminamieji vaistai?
Ar dantis nebuvo jautrus?
Ar patikrintas danties sukandimas uzplombavus?
Atsakyti
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 18:04)

va,va-man lygiai tas pats g.gif Bet man tai jau ne kelios savaites, bet puse metu praejo verysad.gif O buvo taip-istrupejo gabaliukas senos plombos kruminiam danty, nei man jo skaudejo, nei ka, tik erzindavo, kad maisto prilysdavo ten. Nuejau pas stomotologe, sutvarke. Pastebejau, kad kandant skauda, nuejau vel, ji man taipogi nimesilio paskyre ir liepe valyt dantu pasta jautriems dantims, sake, praeis, atseit kitiems ir visa menesi tas jautrumas islieka. Laukiau menesi, du, o kaip nepraeina, taip nepraeina. Siaip neskauda, bet kai valgau ka kietesnio, pvz kad ir lasinukus, man ji dilgcioja verysad.gif Po kurio laiko prisiminiau, kad man lyg jau ir nebeskauda, bet po to gi pastebiu, kad as isvis ta puse jau nekramtau, matyt intuityviai tiesiog ipratau valgyt tik viena puse verysad.gif Tai vataip ir gaunasi-susitvarkiau danti, kad nekramtyciau ta puse ohmy.gif
Atsakyti