Sveiki.Gal, kas nors gali man padėti ir atsakyti.Buvau pas dantistą, keitė plombą.Dabar su tuo dantim kieto maisto valgyt negaliu-skauda kai kandu.Gal kam nors taip buvo?Ar tai praeis?
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 17:04)
Sveiki.Gal, kas nors gali man padėti ir atsakyti.Buvau pas dantistą, keitė plombą.Dabar su tuo dantim kieto maisto valgyt negaliu-skauda kai kandu.Gal kam nors taip buvo?Ar tai praeis?
Seniai plomba pakeista

Plomba keista prieš porą savaičių.Aišku truputį atlėgo, bet kieto maisto valgyt vis tiek negaliu,kai sukandu suskauda
Idomu ar tai praeis?Gaunasi savotiška dieta 
Papildyta:
O tą nimezilą be recepto parduoda?

Papildyta:
O tą nimezilą be recepto parduoda?

tiek laiko skausmo buti neturetu,vadinasi kazkas negerai,kad skauda.reikia gydyti dantuka.
Man jo visai neskaudėjo, tik plomba pakeitė.Šiaip jo neskauda,bet tik kai ką nors kietesnio kandu.
tai jei skauda kandant,vadinasi dantukas yra pakeltas.kai man taip buna,tai savaime nepraeina.einu pas dantista.gal kanalus reikia gydyti.
skauda danti po plombavimo dazniausiai del to kad susidaro mikrotarpelis, kai sukandi jauciamas skausmas, ten gali buti kazkiek skyscio, todel jis juda ir dirgina. O dantis endodontiskai gydytas ar tik plombuotas?
Man dantį negydė o tik plombavo.
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 18:04)
Labas,
priezasciu danties skausmui gali buti daug.
Kuris tai dantis?
Ar gydymo metu buvo vartojami nuskausminamieji vaistai?
Ar dantis nebuvo jautrus?
Ar patikrintas danties sukandimas uzplombavus?
QUOTE(GRAZKIKE @ 2007 11 21, 18:04)
va,va-man lygiai tas pats